“Projeden 16 Bin 328 öğrencimiz faydalanmıştır”;

“Projeden 16 Bin 328 öğrencimiz faydalanmıştır”

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce, Kronospan Orman ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından desteklenen “Hayata Renk Verelim 2022” isimli yerel sosyal sorumluluk projesi kapanış programı kapsamında Seyrangah Restaurant’ta etkinlik düzenlendi....

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce proje hakkında bilgilendirme yapılarak başlayan program proje süresince yapılan faaliyetlerin görsel olarak da sunumu gerçekleştirildi.


“10 AY SÜREN PROJE DAHİLİNDE BİLGİLENDİRME, BİLİNÇLENDİRME, SPOR, ÖZEL BİREYLERLE YAPILAN FAALİYETLER VE SİNEMA FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ”

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce proje hakkında bilgilendirmede şu açıklama yapıldı, “Polis halk ilişkilerini güçlendirme çalışmaları genişletilerek sürdürüldü. Genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması için bilgilendirme ve bilinçlendirme yapıldı. Gençleri suç ve suçludan uzaklaştırmak amacıyla hazırlanan proje faaliyetleri yürütüldü. Vatandaşları suç ve suçluya karşı daha duyarlı hale getirerek suç mağduriyetlerinin ve suçun önlenmesi noktasında çalışmalar yürütüldü. Projemizin bütçesi Kronospan Orman ürünleri San. Tic. A.Ş. tarafından desteklenmiş, projemiz İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü gibi proje paydaşı kurumlarımızla birlikte hayata geçirilerek tamamlanmıştır. 10 ay süren proje dahilinde bilgilendirme, bilinçlendirme faaliyetleri, spor faaliyetleri, özel bireylerle yapılan faaliyetler, sinema faaliyeti gerçekleştirildi. Fotoğrafçılık - Doğa Çevre Kulübünce öğrencilere uygulamalı fotoğraf eğitimi verildi. Bu kapsamda öğrenciler ilçelere gezi için getirildi.”

Programda konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, proje kapsamında neler yapıldığını vurguladı.

AY:“16 BİN ÖĞRENCİMİZE KIRTASİYE MALZEMESİ 256 ÖĞRENCİMİZE SPOR MALZEMESİ DAĞITILDI”

16 Bin öğrencinin projeden yararlanıdığını dile getiren İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, “İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’müzce gerçekleştirilen 10 ay süren ve çeşitli etkinlikleri içersinde barındıran ‘Hayata renk Verelim 2022’ isimli sosyal sorumluluk projesinden 16.328 öğrencimiz faydalanmıştır. Çocuk ve gençleri suç ve suçludan korumak amacıyla hazırlanan yerel sosyal sorumluluk projesinde bilgilendirme faaliyetleri kapsamında okullarda çocuklara yönelik temel güvenlik kuralları, güvenli internet kullanımı, temel trafik bilgisi hakkında bilgilendirmelere yapıldı. 16 bin öğrencimize kırtasiye malzemesi, masa tenisi, voleybol, yüzme, jimnastik branşlarında 256 öğrencimize spor malzemesi dağıtıldı. Özel bireylerimize özel günlerde devletimizin her daim yanlarında olduğunu gösterebilmek için hediyeler verilerek, ayrıca Sevgi Evleri’ndeki kız öğrencilerimiz de projemize dahil edildi. Projemizi hayata geçirirken desteklerini her zaman yanımızda hissettiren Valimiz Sayın Avni Çakır’a, projemizi maddi olarak destekleyen Kronospan Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş.ye, proje paydaşlarımız Milli Eğitim Müdürlüğüne, Gençlik Spor İl Müdürlüğüne, teşkilatımız ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Vali Avni Çakır manzara fotoğrafı olan tabloyu Kronospan Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Okay’a hediye etti. İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay’da Vali Avni Çakır’a günün anısına manzara fotoğrafı olan tabloyu verdi.

ÇAKIR:“ BU TÜR PROJELER ARTARAK DEVAM EDECEK”

Program sonunda konuşma yapan Vali Avni Çakır, “Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce yapılan proje ve etkinliğin faaliyetlerini bugün görsel olarak büyük bir keyifle izledik, öğrencilerimizin giydikleri değişik renkli spor kıyafetleri ile de proje ismi Hayata Renk Verelim de olduğu gibi ortamı da renklendirdiler. İnşallah bu tür projeler artarak devam edecek. Çocuklarımızın, yarınlarımızın hayatta ne kadar iç içe olduklarını gördük.  Yine onların sporla, doğayla, sanatla, bilimle, toplumdaki dezefantajlarımızla, sokak hayvanları, her kademedeki insanımızla onların kaynaşmasını, onların iyiliklerini güzelliklerini görmek beni son derece mutlu etti. İnşallah bu tür etkinliklerle sizleri yarınlara, büyüklerine saygılı, tabiata doğaya saygılı, arkadaşlarına saygı ve sevgiyi eksik etmeyen,  derslerine çalışan, yarınlara güçlü bir şekilde hazırlamak, yetiştirmek de hepimizin görevi. Tabi buradaki görev sadece devletin değil, hem devletin hem de özel sektörün. Bu anlamla da Emniyet Müdürlüğümüze, ilgili Şube Müdürlüğümüze ve İlimizin sanayi kuruluşlarından Kronospan Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş.’ye bu güzel etkinliğe destek verdikleri için çok teşekkür ediyorum.  Değerli Emniyet Mensubu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.  

Programa katılan öğrencilere yemek ikram edildi. Ardından da program için hazırlanan pasta öğrenciler tarafından kesildi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum