Tamamı gerçek hikayelerden oluşuyor;

Tamamı gerçek hikayelerden oluşuyor

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan komiser, meslek hayatında yaşadığı gerçek hikayelerden oluşan kitap yazdı....

Halen komiser olarak görev yapan Mehmet Nurettin Üstün, meslek hayatında yaşamış olduğu gerçek olaylardan derlediği ‘Polis Hikayeleri’ adlı kitap yazdı. Göl Kitap Yayıncılık tarafından basılan ‘Polis Hikayeleri’ kitabında gerçek olaylar ele alındı. Meslekte 25 yılını geride bırakan Komiser Mehmet Nurettin Üstün, meslek hayatı boyunca yaşadığı gerçek olayları derleyerek yazdığı kitap, Göl Kitap Yayıncılık tarafından piyasaya sunuldu.‘Polis Hikayeleri’ isimli kitapta ayrıca Kastamonu’da da gerçek hayatta yaşanmış üç hikaye yer aldı.

Kitabın önsüzünde ise şu ifadelere yer verildi: “Polislik zor meslektir ama bir o kadar da heyecan verir. Zaten insan zorluğu yendiği ölçüde daha güçlü değil midir? Her yeni başlanan gün veya gece yeni bilinmezliklere açılan bir kapıdır. Belki de bu mesleği bizim için böylesine çekici kılan bu bilinmezlik ve gizemdir. Mazlumun yanında, zalimin karşısında olmaktır polislik. Sevmektir bu vatanı, inanmaktır şehadete. Yeri geldiğinde gözünü kırpmadan can verebilmektir bu topraklar uğruna.” 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum