Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'nun komşusunda 'Süper Lig' hazırlığı
Adanaspor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetten sonra soyunma odasında teknik heyet ve futbolculara hitaben konuşan Ahlatcı Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, “Birinci hedefimiz üçüncülük, sonu Süper Lig. Biz çıkacağız, tarih yazacağız hep beraber” ifadelerini kullandı.
Kastamonu'da Nevruz coşkusu
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası kapsamında Nevruz Bayramı kutlandı.
Şehidimiz, Tosya'da anıldı
Şehit Hava Pilot Teğmen Yavuz Eracar, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde kabri başında anıldı.
KSK evinde devirdi; rakipler korktu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ‘puan fırsatı’ olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırladı. Temsilcimiz, evinde Sarıyerspor’u 1-0 mağlup ederek 58 puanla Grup’un ikinci sırasında yerini aldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tahsin Babaş’a ne dedi?
AK Parti; Kastamonu’da Tahsin Babaş’ı üçüncü Belediye Başkanı adayı olarak gösterirken; dün Haliç Kongre Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; adaylarını resmi olarak açıkladı.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Asli kusurlu DSİ!..
Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde hayatlarını kaybedenlerin yakınları tarafından açılan davada DSİ asli kusurlu, Bozkurt Belediyesi ise kusurlu bulundu. Selde yakınlarını kaybeden vatandaşlar, DSİ ve Bozkurt Belediyesinin tazminatlarını ödemesini talep etti.
İşte Türkiye'nin 'en güvenilen' ünlüleri
Her yıl 'Celebrity Güven Endeksi' adı altında bir rapor hazırlayan MediaCat ve Ipsos, 2023 yılında Türkiye'de en çok güvenilen ünlüleri açıkladı.
Yeşilay teknoloji bağımlılığı için harekete geçti
Okul döneminin başlamasıyla birlikte, teknoloji bağımlılığı konusunda bilinçlenmek ve önlem almak gerekiyor. Yeşilay, bu konuda hem gençlere hem de ailelere yönelik bilinçlendirme, eğitim ve destek hizmetleri sunuyor.
Hamza Sefa ve Cansel mutluluğa ‘evet’ dedi
Taşköprü Belediyesi Basın Danışmanı ve Anadolu Ajansı Taşköprü Muhabiri Hamza Sefa Yılmaz ile Cansel Gümüş, haftasonu düzenlenen muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdi.
"Evliyalar şehri, şehitler diyarı Kastamonu'muza hoş geldiniz "
Kastamonu İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş 2023-2024 eğitim öğretim yılında Kastamonu'da göreve yeni başlayan öğretmenlerle Şerife Bacı Öğretmenevinde bir araya geldi.
Zirve en çok KSK’ya yakıştı
Kastamonuspor’umuz Gazi’de ağırladığı 24Erzincanspor’u 2-0’lık skorla geçerek grup liderliğine yerleşti
Urgancı ve Manav ailelerinin en mutlu günü…
Duygu ve Mehmet çifti için Urgancılar Köşkü’nde muhteşem bir düğün töreni düzenlendi
Park sorunu konuşuldu
Cide Kaymakamı Tuncay Karataş, Loç Vadisi Seyir Terasında yaşanan park sorunu konusunda yerinde inceleme yaparak Karayolları Şefi ile istişarede bulundu
Hem veda hem hayırlı olsun ziyareti
Tosya Kaymakamı Suat Hatam, Tosya ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı'nda göreve başlayan Jandarma Teğmen Oğuzhan Dişçeken'e hem veda hem de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Oğuzhan Uğur Sophia'yi bakın nasıl ters köşe yaptı [VİDEO HABER]
Oğuzhan Uğur, dijital yayın platformu Gain'de yayınlanacak yeni sezon Mevzular Açık Mikrofon yayının ilk konuğu dünya vatandaşlığı alan ilk robot olan insansı teknoloji Sophia oldu. Sophia'nın insani duygulara yönelik gelen bir soruya cevabı, ayrıca bu cevaba Oğuzhan Uğur'un söyledikleri ve yaptıkları, yorumların yağmasına neden oldu.
AK Parti, Kastamonu'da seçim startını verdi
Kastamonu AK Parti, Yerel Seçimler kapsamında ilk kez toplandı
2010'da yatırım programına alındı, 2023'te tamamlandı
Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, 2010 yılında yatırım programına alınan Hanönü İlçe Hükümet Konağı'nın yapımının tamamlandığını ve çevre düzenlemesinde sona gelindiğini açıkladı. Başkan Uçar açıklamasında emeği geçenlere teşekkür ederek; "İnşallah ihtiyaç olan bu güzel eseri ilçemize 1-2 hafta içerisinde kazandıracağız. İlçemize hayırlı olsun" dedi.
Sarımsak hasadı başladı, ‘kene’ vakaları arttı
Taşköprü sarımsağının hasadının başlamasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına sebep olan kene, vatandaşlar için risk oluşturmaya devam ediyor.
Kastamonu'da 354 projenin değeri 63,4 milyar lira
Kamu kurum ve kuruluşlarınca 2023 yılında gerçekleştirilen yatırım ve faaliyetlerin değerlendirildiği 2023 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Avni Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. Çakır, İlimizde devam eden 354 proje bulunuyor. Söz konusu projelerin parasal değeri ise 63 milyar 459 milyon 521 lira.”
Uzmandan sıcak tavsiyeleri; Şapka takın, beyaz ve ince giyinin
Kastamonu Özel Anadolu Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Oğuzhan Sepetçigil, özellikle çocukların araç içerisinde bırakılmaması gerektiğini belirterek, sıcaklık havalara karşı şapka takıp, beyaz renkli ince kıyafetlerin giyilmesi gerektiğini söyledi.
Her gün 200 kilometre yol kat edip sarımsak tarlasında çalışıyorlar
Sinop'un Boyabat ilçesinde ikamet eden öğrenciler, yaşıtları tatil yaparken, her gün 200 kilometrelik yolu kat ederek geldikleri Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde sarımsak tarlalarında çalışıyor.
KEAH'a yeni nöroloji uzmanı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni nöroloji uzmanı atandı.
Şehit Aybüke öğretmen mezarı başında anıldı
PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit düşen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, kabri başında anıldı.
Birlik başkanının eşi kene kurbanı oldu
Birlik başkanının eşi kene kurbanı oldu
Ragbide Türkiye birincisi Kocaeli
Taşköprü Stadı’nda oynanan karşılaşmalarda 14 ilden toplam 18 takım mücadele etti.
“Türk'ün Şanlı Şehidi” kitabı çıktı
TÜRKİYE-AZERBAYCAN KARDEŞLİĞİNE KATKI