"Evliyalar şehri, şehitler diyarı Kastamonu'muza hoş geldiniz ";

"Evliyalar şehri, şehitler diyarı Kastamonu'muza hoş geldiniz "

Kastamonu İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş 2023-2024 eğitim öğretim yılında Kastamonu'da göreve yeni başlayan öğretmenlerle Şerife Bacı Öğretmenevinde bir araya geldi....

Toplantıya İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Mesut Şeker ve Serkan Demirkıran, Şube Müdürleri Gürsel Yıldız ve Vedat Terlemez, Şerife Bacı Öğretmenevi Müdürü Metin Engin,  Şerife Bacı Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Oğuzhan Bakır katıldı. 



İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş:  "Evliyalar şehri, şehitler diyarı Kastamonu'muza hoş geldiniz "

Toplantıda açıklamalarda bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, öğretmenliğin özveri gerektiren bir meslek olduğunu, topluma sevgiyi ve değerleri öğretenlerin  öğretmenlerimizin olduğunu, geleceğimiz olan nesilleri yetiştirenlerin öğretmenler olduğunu söyledi.

Toplantıda konuşan Gümüş: "Bize emanet edilen sevgili çocuklara nitelikli bir eğitim verirken, onlara sevgiyi ve değerlerimizi de öğreteceğiz, geleceğe hazırlayacağız. Bunun için karşılıklı iletişimi kuvvetlendirerek öğrencilerimizi en iyi şekilde eğitebilmek öncelikli hedefimizdir.  Öğretmenlerimizin ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz çocuklarımızı hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde bilgili, donanımlı, dinamik ve açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek için canla başla çalışacağına inancım tamdır. Ülkemiz için, tüm dünya insanlığı için büyük başarılara hep beraber omuz omuza, el ele vererek el birliğiyle, iş birliğiyle Kastamonu eğitim ailesi olarak tüm Türkiye'ye örnek olacak, tüm dünyaya mal olacak işleri başaracağımızı umut ediyorum ve buna canı gönülden inanıyorum, bunun da en büyük destekçileri ise sizlersiniz." ifadelerini kullandı.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Gümüş, konuşmasının devamında: "Öğrencilerimizin kalplerine dokunurken zihinlerine de dokunmalıyız. Zihinlerine dokunurken gönüllerine de dokunmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Her ikisine dokunamadığımız öğrencinin bir tarafının ihmal edileceğini de biliyoruz. Bunun için biz 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışından gelen bir medeniyetin evlatları olarak gençlerimizin önce gönlüne, sonra zihinlerine dokunarak bu ülkeye yakışır, bu insanlığın kurtarıcısı olan gençleri yetiştireceğiz ve bu yetiştireceğimiz gençlerimizle tüm dünyada al yıldızlı bayrağımızı dalgalandırırken kıyamete kadar da bu bayrağı indirmeyeceğiz ve bunların mimarı sizler olacaksınız." dedi.

Gümüş, programın devamında öğretmenlerle sohbet ederek, öğretmenlerin herhangi bir ihtiyaçları durumunda İl Millî Eğitim müdürlüğünün yanlarında olacağını vurguladı. Onların dilek ve temennilerini dinleyerek, görüş alışverişinde bulundu. Gümüş, "Şehrimize hoş geldiniz, şeref verdiniz" diyerek sözlerini bitirdi.


Gümüş,Kastamonu'da göreve yeni başlamış tüm öğretmenler adına İlknur Günay adlı öğretmene çiçek takdiminde bulundu.

 

   

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum