Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Teknokent’in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi
Kastamonu Teknokent’in 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Araç alacaklar dikkat! İbre tersine dönüyor
Genel seçimden sonra uygulamaya konan yeni ekonomi politikaları ikinci el araç piyasasında durgunluk oluştururken, fiyatlardaki düşüş yüzde 30’lara kadar ulaştı ancak sektör temsilcileri fiyatların yükseliş trendine girdiğini belirtiyor.
Ellezler, Belediye Meclisi'ne talip!
MHP Kastamonu'da Belediye Meclis Üye adaylarını netleştirdi. MHP Kastamonu Belediye Meclis Üye Adayı olan Tuncay Yüceilyas Ellezler, üye adaylığının kesinleştiğini dile getirerek; 'Mehmet Feyzi Efendi Hazretlerinin de söylediği gibi 'Bu yol hak yolu devam edin evlatlarım' dediği bu duâlı yolda, rabbim bizleri muvaffak eylesin' dedi.
Kuzeykent için yükselen sağlık hizmeti
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Fatih Şerifoğlu ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir ile birlikte, Karamuklar Petrol Otomotiv İnş. Tur. Gıda San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Kuzeykent Mahallesinde yapımı devam eden, 6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmet binasına ait inşaat şantiyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundular.
Başkan Vidinlioğlu’nun kayınpederi toprağa verildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan enflasyon ve fahiş fiyat artışlarıyla ilgili önemli açıklamalar geldi.
Erdoğan tarih verdi!.. Çok hızlı düşecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan enflasyon ve fahiş fiyat artışlarıyla ilgili önemli açıklamalar geldi.
Kastamonu'da 2 sağlık yatırımı yükleniyor...
Aktekke Mahallesi'nde yapımı devam eden 112 istasyonu ile Kuzeykent Mahallesi'nde yapımı devam eden 6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmet binası inşaatları devam ediyor. İl Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu ve Destek Hizmetleri Başkanı Hakkı Demir yapımı kabaca tamamlanan inşaat şantiyelerinde inceleme yaptı.
Satan çok alan yok! Kimse alamıyor
Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer "Otomobil artık yatırım aracı olmaktan çıktı, önümüzdeki süreçte kampanyalar artacaktır. Otomobil alımlarında kredi kullanım oranı yüzde 65'lerden yüzde 12'lere düştü" dedi.
Elon Musk Türkiye'den arazi alıyor! İşte o şehir
Bill Gates'ten sonra Elon Musk Türkiye'den arazi alıyor! O yeri ilk Almanlar istemişti, şimdi Elon Musk göz dikti
Kullanılmayan araçlar çöpe! Kimse bu modelleri tercih etmiyor
Otomotiv dünyasında büyük bir değişimi başlatarak ses getiren elektrikli otomobillerin (EV) kısa menzilli ilk modelleri arkalarında bir 'mezarlık' bırakmaya başladı.
Önlemler işe yaradı! Fahiş fiyatlarla mücadele devam ediyor
Ticaret Bakanlığı'nın fahiş fiyat artışları için aldığı önlemler meyvelerini vermeye başladı. İş adamları bakanlığın önlemlerinin sonuçlarını gördüklerini belirterek, "Fiyatlar yavaş yavaş geri geliyor. Köpük ortadan kalktı" dedi.
Otomobil yatırım aracı olmaktan çıktı, ikinci elde fiyatlar düştü
İkinci el otomobil piyasasında sektör dışı alım satımların azalmasıyla araç fiyatları yüzde 10 düştü.
Urgancı ve Manav ailelerinin en mutlu günü…
Duygu ve Mehmet çifti için Urgancılar Köşkü’nde muhteşem bir düğün töreni düzenlendi
Afrika, Ortadoğu ve Türkiye'nin iş insanları TRADEF'te bir arada
TRADE’F 2023 Ortadoğu ve Afrika ülkeleri ile Türkiye’de bulunan iş insanlarını bir araya getirdi. Fuar 3 Eylül Pazar günü saat 17.00'ye kadar açık olacak. İstamonu Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karadeniz; "TRADE’F2023, ülkelerin yeni ticaret kanalları oluşturmak için dünyanın en zengin coğrafyalarından olan Ortadoğu ve Afrika ülkeleri ile Türkiye’de bulunan iş insanlarını bir araya getirdi. Bu fuar Afrika ve Ortadoğu ile ticaretimizin gelişmesine önemli katkılar sağlayacak" dedi.
Otomotiv devinin en ucuz modeli yenilendi
Büyük satış başarısıyla dikkat çeken Tesla’nın en ucuz modeli olan Model 3 yenilendi.
TRADE’F2023 başladı
Türkiye-Orta Doğu ve Afrika Ülkeleri Ticaret Fuarı (TRADE’F2023) İstanbul Fuar Merkezi 3. Hol’de açıldı.
Ticaretin kalbi Bağcılar, TRADEF 2023'te yerini aldı
Bağcılar Belediyesi, İstanbul Fuar Merkezi'nde 31 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan TRADEF2023'te yerini aldı.
Ticaret Bakanlığı’ndan ikinci el TOGG satışına inceleme
Ticaret Bakanlığı, ikinci el TOGG satışına ilişkin inceleme başlattığını duyurdu. Açıklamada, "Markamızın itibarını zedeleyecek girişimlere göz yumulmayacaktır" ifadelerine yer verildi.
Sıfır arabada 3 yıl sonra ilk...
Son vergi düzenlemeleri ile birçok kalemde fiyat artışları gerçekleşirken, ortaya atılan son iddia gündeme oturdu.