Arama
Arama Sonuçları
Kuzeykent zıvanadan çıktı!
Trafik ekipleri tarafından, Kuzeykent’te 123 araç sürücüsüne denetim gerçekleştirildi.
Kastamonu'nun komşusunda 'Süper Lig' hazırlığı
Adanaspor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetten sonra soyunma odasında teknik heyet ve futbolculara hitaben konuşan Ahlatcı Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, “Birinci hedefimiz üçüncülük, sonu Süper Lig. Biz çıkacağız, tarih yazacağız hep beraber” ifadelerini kullandı.
Kastamonu Üniversitesi 18 yaşında!
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) tarafından 2023 yılında ataması ve yükseltilmesi yapılan akademisyenler ile akademik hayatlarında başarılı çalışmalar icra ederek ödül almaya hak kazanan akademisyenler için "2023 Yılı Akademik Cübbe Giyme ve Akademik Başarı, Teşvik ve Ödül Töreni" düzenlendi.
Ünlü Şarkıcı Kastamonu'ya geliyor
Türkiye'nin severek dinlediği ünlü şarkıcı Çelik Kastamonu'ya geliyor.
Yüksel Aydın 'Jandarmaya tokat' iddiası hakkında konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Gündem Özel'in konuğu olan MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, 'Jandarmaya tokat' iddiaları üzerine konuştu. Aydın açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişi ve bunun mensuplarının, jandarmaya, polise bakış açısını Hikmet’in anlamasını beklemiyorum. Jandarma orada bana haksız yere de olsa bir tokat vursa, ben öbür yanağımı dönerim. Bu ahlaksızlığı devam ettirme” ifadelerine yer verdi.
Kastamonu'daki dev festivalden görüntüler
Kastamonu’nun Araç ilçesinde düzenlenen 3. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali’nde İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına ve öldürülen çocuklara dikkat çekmek için kardan çocuk heykeli yapıldı.
Muhteşem Araç yaylaları, kar festivaline hazır
Muhteşem Araç yaylaları, kar festivaline hazır
Resul Dindar Kastamonu’da
İğdir Soğucaova Yaylasında yapılacak olan kış festivaliyle Kastamonu’da eğlence başlıyor
Kastamonu Üniversitesi Şeb-i Arus Konseri'ne ev sahipliği yaptı
Kastamonu Üniversitesi, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yılına Özel "Şeb-i Arus Konseri"ne ev sahipliği yaptı.
Kastamonu, dev festivale hazırlanıyor
Kastamonu, ünlü sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek olan dev festivale hazırlanıyor. Fındıklı ve Gölcük Yaylalarında düzenlenecek olan 3. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali, Kamp, Karavan, Offroad ile katılımcılar eğlenceye doyacak
Kuzeykent’te ceza üzerine ceza!
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü tarafından Kuzeykent Mahalesinde sıkı çalışmalar devam ediyor
Belediyenin en güzel açılışı!
Kastamonu Belediyesi tarafından projelendirilen Engelsiz Yaşam Merkezimiz düzenlenen törenle açıldı.
İlk deneyimler, öğretmen adaylarıyla paylaşıldı
24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Kastamonu'daki öğretmenler, Kastamonu üniversitesi Eğitim Fakültesi ile İlahiyat Fakültesi son sınıf öğrencilerine öğretmenlik mesleği ve öğretimlerle ilgili deneyimlerini paylaştı.
Geri dönüşüm tiyatrosu büyük ilgi gördü
Kastamonu Belediyesi, ilkokul öğrencilerinin çevre bilinci kazanmasına yönelik müzikli tiyatro gösterisi düzenledi.
Kastamonulu ünlü sanatçı Altın Koza'da yerini aldı
Kastamonulu ünlü Sanatçı Cihan Ünal, Altın Koza Film Festivali'nde Onur Ödülüne layık görüldü
"Türk ordusu, bağımsızlığımızın en büyük güvencesidir"
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programa geçildi. Programda konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu; "Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın bizler için bir vatana dönüşmesi, bayrağımızın özgürce dalgalanması şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakarlıklarının eseridir. Türk ordusu, bağımsızlığımızın en büyük güvencesidir. Kan dökülerek vatan olan bu topraklar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır" dedi.
Ekranların tanınan yüzü hayatını kaybetti
Müzisyen, NTV Meteoroloji Yüksek Mühendisi Gökhan Abur, 80 yaşında hayatını kaybetti. Abur, 17 Eylül Pazar günü Üsküdar Şakirin Camii'ndeki cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
Müziğin çocuk gelişimine ve becerilere etkileri neler?
21. yüzyılda çok yoğun hayatlar yaşarken, müzik bir yandan bizi mental olarak rahatlatan, bir yandan el beceri ve koordinasyonumuzu gelişten ve yeri geldiği zaman nefesimizi farklılaştıran çok önemli bir sanattır.
Serdar Ortaç kimdir? Serdar Ortaç kaç yaşında? Nereli?
Şarkılarıyla tanınan ve sık sık magazin haberleriyle gündeme gelen ünlü sanatçı, Serdar Ortaç kimdir? Serdar Ortaç kaç yaşında? Serdar Ortaç nereli? Serdar Ortaç nerede doğdu? Serdar Ortaç ne mezunu?
Canan Karatay açıkladı! İşte strese karşı doğal çözüm
Prof. Dr. Canan Karatay, insan sağlığının en büyük düşmanlarından olan stresle nasıl baş edileceğine dair önerilerde bulundu.
İnternet kullananların oranı yüzde 87,1'e çıktı
Türkiye’de bu yıl 16-74 yaş grubundaki kişilerin internet kullanım oranı yüzde 87,1’e ulaştı. Ülke genelinde internet erişim imkanına sahip hanelerin oranı yüzde 95,5’e çıktı. Mal veya hizmet satın alan ya da sipariş verenlerin yüzde 75,5’i giyim, ayakkabı ve aksesuar satın aldı.
İnstagram çöktü mü? İnstagram'da "Ses bulunamadı" sorunu
2.3 milyarı aşkın insanın kullandığı sosyal medya uygulaması İnstagram'da, müzikker kaldırıldı. Kullanıcılar 'İnstagram mı çöktü?' ya da 'İnstagram müziklerine ne oldu?' sorularını aratıyor. İşte detaylar..
Telefonda çöp kutusu nasıl silinir? Iphone ve Android Telefonda Çöp Kutusu Nasıl Boşaltılır?
Telefonda çöp kutusu nasıl temizlenir diye düşünenler için bu oldukça basit bir işlemdir. Silinen dosyalar, cihazda yer kapladığından dolayı hafızanın dolmasına neden olur. Bu ise telefonların performansını düşürür. Kullanılmayan uygulamalar ile dosyaların silinmesi ve çöp kutusunun temizlenmesi gerekir. Bu nedenle, iPhone ve Android telefonda çöp kutusu nasıl boşaltılır kesinlikle öğrenilmelidir.
Bozkurt'ta 30 Ağustos'ta canlı müzik etkinliği
30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Bozkurt Belediyesi tarafından meydanda canlı müzik etkinliği düzenlenecek.