Arama
Arama Sonuçları
“Kanıtlamazsanız namertsiniz!”
Kastamonu’nun yayın organları TV366 ile Açıksöz TV’nin ortak yayın programı, Gazeteci Ali Sağır ve İrfan Salcı’nın sunumunda İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Kadir Yalçın’ı ağırladı.
Aile boyu cinayet!
Aile üyeleriyle birlikte damadını 15 kurşunla öldüren kayınpederin sözleri kan dondurdu. Mezarlık cinayetinde detaylar belli oldu, cinayetin boşanma davası sebebiyle işlendiği ortaya çıktı.
Kastamonu iş dünyasında yeni başkan “Erdem Mütevelli”
DEVSİYAD olağan kongresini gerçekleştirdi. Yapılan genel kurul sonrasında DEVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Erdem Mütevelli seçildi
Ayıdan korunmak için ilginç öneri!..
Kastamonu'da jandarma ekipleri, özellikle kırsal bölgelerde artan ayı saldırılarına karşı vatandaşları uyardı.
Define için deprem mezarlığını talan ettiler
Tosya ilçesinde 1943 yılında meydana gelen depremde vefat eden yaklaşık 800 kişinin defnedildiği mezarlık, defineciler tarafından tahrip edildi. 
Define için deprem mezarlığını talan ettiler
Tosya ilçesinde 1943 yılında meydana gelen depremde vefat eden yaklaşık 800 kişinin defnedildiği mezarlık, defineciler tarafından tahrip edildi. 
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
“Aha dayıya sor” videosundaki polis memuru şehit oldu
Polis memuru Osman Akıncı kalp krizi geçirmesi sonucu 52 yaşında şehit oldu. Polis Akıncı, gasp suçuyla gözaltına alınan ve "4 kere hacca gidip, geldim. Dayıya sor" sözleriyle hatırlanan şüpheliyle olan videosuyla hatırlanıyordu.
Kastamonu ‘akıllı şehir’ yolunda!..
‘Bulut Kent Bilgi Sistemi Veri Konsolidasyonu’ Çalışması, Kastamonu Belediyesi’nde gerçekleştirildi
Karısının emekli maaşını alabilmek için vahşice bir şey yaptı!
İsveç'te yaşayan Norveçli bir adam ölen eşinin cesedini evindeki derin dondurucuda sakladığı için üç buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı. Eşinin öldüğünü beyan etmeyen 57 yaşındaki adam karısının yıllarca emekli maaşını almaya devam etti. Hatta en yakınlarına dahi eşinin yaşadığını ama kendisini terk ettiğini söyledi
Kullanılmayan araçlar çöpe! Kimse bu modelleri tercih etmiyor
Otomotiv dünyasında büyük bir değişimi başlatarak ses getiren elektrikli otomobillerin (EV) kısa menzilli ilk modelleri arkalarında bir 'mezarlık' bırakmaya başladı.
Kastamonulu belediye başkanının sözleri bomba etkisi yaptı
Vergili, "Ben bir tek şunu söylüyorum; AK Partili arkadaşlar bizim bu şehirlerimize elinizi sürmeyin, biz gerekeni yaparız"
Depremzede ilimizde, feci kaza: 5 ölü, 2'si ağır 25 yaralı var
Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde freni boşalan kamyon cenaze namazı kılanların arasına daldı. Kahramanmaraş Valisi, kazada 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 2'si ağır 25 kişinin de yaralı olduğunu açıkladı.
Türkiye, şehitlerini uğurladı
Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde şehit düşen 6 askerimiz memleketlerinde toprağa verildi.
Karıştırılan cenazeler farklı illere gönderildi
Mersin'de 3 kişinin cenazesi havalimanında karıştırılıp farklı illere gönderilince tabutları açan aileler, şok oldu.
Muhtar Boyacı'dan sitem var: "Bir de bunlarla mı uğraşacağız"
Honsalar Mahallesi Muhtarı Ramazan Boyacı, geçtiğimiz gün kaybettiği teyzesi Gülşen Güvenici'yi aile mezarlığına defni sırasında para almak için bekleyen ve taşkınlık yapanların olduğuna dikkat çekerek; "Cenazemiz varken, bir de bu para almak için bekleyenler ve taşkınlık edenlerle mi uğraşacağız? Eğer fitre verilecekse cenaze olan camiye ihtiyaç için verilebilir, hiç değilse o gün cenaze olan caminin ihtiyaçları giderilir" dedi.
"Korkmayın eski mezarlara dokunulmayacak"
Budamış Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu, Budamış Mahallesi'ne mezarlık alanı için çalışmaların başladığını duyurdu.
Karaçomak dere ıslah çalışmaları devam ediyor
Budamış Mahalle Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu, Karaçomak deresi ıslah çalışmaları ile yol çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydetti.
Kılıçdaroğlu’nun bırakmak için tek şartı! ‘Lekesiz birini bulursanız…’
Partisinde "değişim" çağrıları yapılan Kılıçdaroğlu, CHP Belediye Başkanları Toplantısı'nda genel başkanlığı bırakmak için şartlarını söyledi.
Erdem Mütevelli’den Başkan Vidinlioğlu’na sert cevap!
Kastamonu Belediyesi’yle Pırlaklar Mevkii’nde ikamet eden vatandaşlar arasında çıkan ‘Mezarlık Gerginliği’nde yeni gelişmeler yaşanıyor.
İHH “UrumçiKatliamı”nı unutmadı
Kastamonu İnsani Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği’nce 5 Temmuz 2009 yılında Çin yönetimi tarafından yapılan provokatif eylemler sonucunda yaşanan UrumçiKatliamı’nın 14’üncü yıl dönümü nedeniyle Nasrullah Meydanı’nda basın açıklaması düzenlendi.
Başkan Vidinlioğlu: ‘Haddi aşmamak lazım’
Kastamonu Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısına Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’nun açıklamaları damga vurdu. ‘Çim biçme’ noktasında yoğun talepler olduğunu ve sırayla talepleri değerlendirdiklerini ifade eden Vidinlioğlu, geçtiğimiz hafta gündeme gelen ve bir kesimin tepkisini çeken ‘mezarlık yeri’yle ilgili de dikkat çeken açıklamalar yaptı. Konuyu askıya aldıklarını söyleyen Vidinlioğlu, ‘Belediye başkanının parmağını hayal edenler; kendi el ve kollarının da hayal edileceğini düşünebilirler’’ ifadeleriyle mesaj içeren bir açıklama yaptı.
Mezarlıkta buruk bayramlaşma
Kahramanmaraş’ta Kurban Bayramı öncesi depremde hayatını kaybedenlerin defnedildiği mezarlıkta buruk bayramlaşma ziyaretleri yapılıyor.
Dualarla anıldı
Çatalzeytin'de Arife günü münasebetiyle Kuran'ı Kerim tilaveti okundu
Bir ‘merdiven’ bu kadar mı zor?!
Kastamonu Şehitliği'nin üst tarafında bulunan mezarlıkta merdiven olmaması dolayısıyla mezarlığı ziyarete gelen vatandaşlar sıkıntı yaşıyor.
Araç ilçesinde; mezarlıklarda yeni dönem
Araç Belediyesi tarafından, vefat eden vatandaşların mezar konumunun yakınları tarafından sorgulanabildiği mezarlık bilgi sistemi oluşturuldu.