Arama
Arama Sonuçları
Honsalar'da ilaçlama mesaisi!
Honsalar Mahallesi'nde evlere giren kertenkele ve haşarat için Muhtar Boyacı harekete geçti. Muhtar Boyacı2nın haber vermesi üzerine Kastamonu Belediyesi  Veteriner Müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlama yapıldı. 
“Başkan kim? Baltacı mı Erbilgin mi?”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığı, yerel seçim sonuçları neticesinde yönetimi devralan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutumlarını değerlendirdi. MHP İl Başkanlığında basın ile bir araya gelen MHP Yönetimi, rahatsız olduğu bazı noktalara dikkat çekti. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, Belediye’de MHP’li arkadaşlarına mobing uygulandığını iddia etti.
Kastamonu’da devlet işçisi alımı!
İŞKUR tarafından yayımlanan yeni devlet İşçisi alımı ilanına göre, Kastamonu’da görev yapmak üzere, noter kurasıyla belirlenecek 3 devlet işçisi alınacak.
Kastamonu’da resmi internet sitelerinden güç birliği
Kastamonu’da yayın yapan gazetelerimizin yanı sıra Basın İlan Kurumu tarafından resmi hüviyet kazanan internet haber sitelerinin sahipleri olarak bir araya gelip Kastamonu menfaatleri için “KASTAMONU RESMİ İNTERNET SİTELERİ GRUBU” adıyla bir birliktelik oluşturduk.
Çatalzeytin'de bir memur ve işçinin görev yeri değişti!
 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nden sonra Çatalzeytin Belediyesi’nde bir memur ve bir işçinin görev yerleri değiştirildi. Memur Topcuoğlu’na Belediye önünde Hilal Masa görevi verildi. Marangozhanenin deneyimli Mobilya Ustası Sinan Eryiğit de 29 Nisan 2024’te temizlik hizmetine çıkarıldı.
Kastamonu’da ayı kabusu tekrar başladı!.. Köylü çaresiz
Son yıllarda sayıları giderek artan ve köylü üreticinin korkulu rüyası haline gelen ayılar bu yıl mesaiye erken başladı.
Kastamonu Özel İdare bayramlaştı
Kastamonu İl Özel İdaresi personelleri,  Ramazan Bayramı’nın ardından mesainin ilk günü geleneksel hale gelen bayramlaşma programında merkez binada sosyal tesislerde bir araya gelerek bayramlaştı.
Erdoğan'dan seçim yorumu: 'Uyarı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletin iradesi sandıkta tecelli eder. Millet sözünü sandık yoluyla söyler. Millet uyarsını sandık aracılığıyla ifade eder. Yerel seçimlerde umduğumuz neticeye ulaşamadık. Özeleştirimizi cesaretle yapacağız. Milletin takdirini sorgulamayacağız" dedi.
Kastamonu Emniyeti’nden seçim mesaisi
31 Mart yerel seçimlerine geri sayım hızla devam ediyor. Aylardır devam eden seçim çalışmaları ve propaganda süreci, önümüzdeki Cumartesi günü akşam saatlerinde nihayet sona erecek.
‘Taklitçi Hasan ve Moskof Hikmet’e kanmayın’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Candaroğulları Mahallesinde yaptığı konuşmada “Tutamayacağı sözler verenlere kanmayın” dedi.
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte tarih
2024 emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri, Ramazan Bayramı'nda ikramiye alacak olan milyonlarca emekli tarafından sorgulanmaya başladı.
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Kastamonu’da otobüslerle ilgili son durum açıklaması!
Kastamonu Minibüsçüler Kooperatifi Özel Halk Otobüsü İşletmesi Başkanı Mehmet Tiryakioğlu, şehiriçi otobüslerindeki yoğunluk ve talepler hakkında açıklamalarda bulundu. Kastamonu halkının sabah ve akşam saatlerinde yaşadığı yoğunluk nedeniyle dile getirdiği şikayetlerle ilgili olarak Tiryakioğlu, Açıksöz Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu.
Kastamonu’daki çocuk işçinin müdürlüğe yükselişi
Kastamonu’da İşçi olarak başlayıp müdürlüğe kadar yükselen Mehmet Bekar, kamuya 48 yıl hizmet verdi
Azdavay'da sağlık alanında yeni gelişme!
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, 112 Acil Sağlık Hizmeti'nin yapılacak olan atamalar sonrasında Mart ayı itibariyle faaliyete geçeceğini kaydetti. Öte yandan Sağlık Bakanlığı'nın bu dönem yapacağı atamalarda Azdavay'a 18 personelin geleceğini de kaydetti.
‘Ramazan zamları’nı kimse durduramıyor
Fırsatçılar bu yıl da boş durmuyor. Gıda fiyatlarındaki artışlara bir de Ramazan ayarı geldi. Toptancılarda bakliyat ve kahvaltılık ürünlere bu hafta başında ortalama yüzde 15 zam yapıldı. Bu zam marketlere yüzde 20-25 olarak yansıdı.
İnegölspor, GMG Kastamonuspor’dan sonra yıkıldı!
GMG Kastamonuspor’la berabere kalan 51 puanla lider konumuna yükselen Iğdır FK’ya 2-0 mağlup olan bordo beyazlıların 6 maçlık yenilmezlik serisi sona ererken, maçta sakatlanan kaleci Bekir Sevgi ambulansla hastaneye kaldırıldı.
‘Gölge etme, başka ihsan istemeyiz’
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay; CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın geçtiğimiz gün TBMM’de dile getirdiği Karaş Köyü Köprüsü sözlerine cevap verdi…
DİKKAT!.. Acillere gitmeyin, çocuklarınızı da götürmeyin
Virüs kaynaklı hastalıklar arttı, vatandaş soluğu acil serviste aldı. Uzmanlardan ise uyarılar peş peşe geldi. Dikkat! Zorunlu olmadıkça acil kliniklere gidilmemeli özellikle de çocuklar buralara götürülmemeli...
Muhtar mutlu; Cebrail Mahallesi mutlu
Kastamonu Merkez Cebrail Mahallesi'nde yaklaşık bir haftadır uğraşılan su sorunu; dün gece saatleri itibariyle çözüme kavuştu.
Vidinlioğlu'ndan tepkiler sonrası açıklama
Kastamonu'da dün gece saatlerinde etkili olan yağışın ardından yaşanan buzlanma sebebiyle; vatandaşlar, Kastamonu Belediyesine tepki göstermişti. Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı.
Milletvekili Ekmekci’den Taş Mektep mesaisi
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, 2024’ün ilk mesai saatlerini Kastamonu Taşmektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ayırdı…
İŞTE YENİ ASGARİ ÜCRET
Milyonlarca çalışanın maaşına yansıyacak 2024 asgari ücret zam oranı belli oldu. 'Asgari ücret zam oranı ne kadar oldu? Kaç TL zam geldi?' soruları Ankara'daki kritik toplantı sonrası yanıt buldu.
Kastamonu'ya yeni doktorlar atandı
Geçtiğimiz hafta açılan kadrolara doktor atamaları gerçekleşti ve Kastamonu'da göreve başlayacak olan doktorlar belli oldu.
Bu kavşak ‘ECEL’ terleri döktürüyor!
Saraçlar Mahallesi'nde bölge halkının sıklıkla, sorunlarını dile getirdiği Kastamall AVM önündeki kavşakta önlemin ne zaman alınacağı merak konusu olurken, vatandaş bir kez daha isyan etti.
Kastamonu’da belediye personel alıyor!
Kastamonu’da o belediye personel alımı yapıyor. İlk defa atanmak üzere, sözleşmeli personel alınıyor.
Belediyenin en güzel açılışı!
Kastamonu Belediyesi tarafından projelendirilen Engelsiz Yaşam Merkezimiz düzenlenen törenle açıldı.
Kastamonu İl Sağlık Müdürü belli oldu!
Kastamonu'da uzun bir süredir beklenen İl Sağlık Müdürü ataması nihayet gerçekleşti.
‘Başıboş’ traktörü zabıta durdurdu
Taşköprü ilçesinde, sürücüsü el frenini çekmeden çalışır vaziyette bırakıp gidince hareket eden traktörü, zabıta ekipleri durdurdu.
‘Başıboş’ traktörü zabıta durdurdu
Taşköprü ilçesinde, sürücüsü el frenini çekmeden çalışır vaziyette bırakıp gidince hareket eden traktörü, zabıta ekipleri durdurdu.