Arama
Arama Sonuçları
Milletvekili Ekmekci'ye gitti; Uluay'dan geldi
CHP İl Başkanı İlke Karabacak’ın; AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci’yi eleştirmesinin ardından cevabı; AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay verdi…
Milletvekili Ekmekci'ye eleştiri: 'Kastamonu sokaklarında dolaşsaydın...'
CHP İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci'nin TBMM'de yaptığı konuşmayı eleştirdi. Milletvekili Ekmekci'yi Kastamonu sokaklarında gezmemek ve gerçekleri görmemekle eleştiren Karabacak, kadın, çocuk ve emeklilerin haklarını hatırlattı. Karabacak ayrıca, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki randevu sıkıntısına da değindi.
Ünlü oyuncudan şiddet iddiası! Ailesinden gördüğü psikolojik ve ekonomik...
Pis Yedili dizisi ile kendini tanıtmayı başaran Ecem Karavus, şiddet iddialarıyla magazin gündemini sarstı. Şiddeti ailesi tarafından gördüğünü iddia eden Ecem Karavus, herkesi şaşkınlığa uğrattı.
"Tiyatro kuruluşları tüccar değil, tacirdir; emekçileri sanatçıdır"
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın her yıl profesyonel tiyatrolar için ayırdığı teşvikprimlerinden; "SIFIR ATIK" projesi ile Kastamonu tiyatrosu, istifade edemedi.Konuyla ilgili tepkisini gösteren Nöbetçi Sahne Sanatları Genel KoordinatörüAhmet Pelenkoğlu;“Söz konusu hibeler; tiyatro sanatının geliştiriciliğine, teşvik edici yönlerinin ön plana çıkarılmasına göre nitelendirilmesi gerekirken her nedense 2 sezondur, proje sahibi kuruluşların çalıştırdığı personel sayısına göre değerlendiriliyor. Tiyatro kuruluşları ülkenin istihdamına katkı vermesi beklenen tüccar değil, tacirdir; emekçileri sanatçıdır” ifadelerine yer verdi.
“Başarılı bir başkan hikayesi”
Önceki dönem Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın dönemi,ünlü yazar Ayson Karabağ tarafından kaleme alındı. Ayson Karabağ yazısında Başkan Hüseyin Arslan’ın başarılı bir Belediye Başkanı olduğunu dile getirerek; “Sizi Taşköprü’ye müze kazandırırken tanıdım. Onun için; bilginize, ufkunuza, vatandaş olarak aşkınızı ve hizmet adamlığınızı olduğuna şahit oldum. Sizin gibi insanların sayısının artmasını arzu ettiğim ve sizin model olmanız için, sizin bilginizden faydalanmaları için yazdım” ifadelerine yer verdi.
Güzellik salonları tıbbi işlem yapamayacak
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yönetmelikte yaptığı değişiklik yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeye göre, atık arıtan sanayi tesislerinin etrafına sağlık koruma bandı çekilmesi de zorunlu olacak. Güzellik salonlarında ise artık tıbbi işlem yapılamayacak.
'On binlerce insan İstiklal Yolu'nu yürüyecek'
Vali Avni Çakır, İnebolu Belediyesi tarafından düzenlenen programda önemli açıklamalarda bulundu.
Büyükdemirci: Krizin panzehri erken seçim
CHP Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Eda Büyükdemirci hayat pahalılığı ve zamlar hakkında açıklamalarda bulundu.
"Kastamonulular için dolmuş lüks haline geldi"
CHP Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Eda Büyükdemirci hayat pahalılığı ve zamlar hakkında açıklamalarda bulundu.
“Gençlerin ne dünyayı gezecek gücü ne de hayali kaldı”
CHP Kastamonu İl Başkanlığı, Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Av. Eda Büyükdemirci, yaşanan ekonomik sıkıntılarla ilgili yazılı açıklama yayınladı.
“İktidar olacağız, buna inanıyoruz”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Milletvekili Hasan Baltacı’nın koordinatörü olduğu Karadeniz Masası CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı başkanlığında Kastamonu’yu ziyaret etti.
‘Türkiye büyük enflasyon tsunamisine sürükleniyor’
CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, ekonomik sıkıntılara ve bölgemizdeki enflasyon rakamlarına dikkat çekti.
Bizim gelin, geceye damga vurdu!
Kastamonulu oyuncu İlyas İlbey ile evli olan ve 'Sürahi Nine' karakteriyle bir döneme damga vuran Yasemin Yalçın, ekranların sevilen programı Çok Güzel Hareketler'in skecine konuk oldu. Sahneye çıkar çıkmaz, seyircilerin dakikalarca alkışladığı Sürahi Nine, oyunda gösterdiği performansla programa damga vurdu.
Evde Doğal ve Etkili 8 Cilt Toniği Yapımı
Cildinizi Arındıracak En İyi Tonik Tarifleri
Makyaj yaparken dikkat etmeniz gereken 5 kural
Kış aylarında, yaz aylarına oranla daha çok makyaj yaparız. Güneşin ve sıcak havanın cildimize verdiği parlaklığı kaybettiğimiz için biraz daha canlı ve aydınlık bir cilde sahip olmak için makyaj malzemelerine sarılıyoruz. Bugün sizlerle kışın makyaj yaparken dikkat etmeniz gereken 5 kural paylaşacağız.
YUMURTA AKI MASKESİ NASIL YAPILIR, FAYDALARI NELERDİR?
Yumurta akının cilde faydaları nelerdir? Cilt ve saç bakımı için yumurta akı maskesi nasıl yapılır? Yumurta akı maskesi kaç günde bir yapılır? İşte, kırışıklıklara ve aknelere iyi gelen yumurta akı maskesi tarifi:
AVOKADO MASKESİ NASIL YAPILIR, FAYDALARI NELERDİR?
Sivilce ve akneleri gideren avokado maskesi nasıl yapılır? Avokado maskesinin cilde faydaları nelerdir? İşte, sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlayacak avokado maskesi tarifi:
Kekik çayı nasıl yapılır? Kekik çayının faydaları ve zararları nelerdir?
Faydalı antioksidan bileşenleri, zengin vitamin ve mineral içeriği ile yemeklere lezzet veren kekik, yaygın olarak çay formunda da tüketilir. Peki Kekik çayı nasıl yapılır, faydaları ve zararları nelerdir?