Bizim gelin, geceye damga vurdu!;

Bizim gelin, geceye damga vurdu!

Kastamonulu oyuncu İlyas İlbey ile evli olan ve 'Sürahi Nine' karakteriyle bir döneme damga vuran Yasemin Yalçın, ekranların sevilen programı Çok Güzel Hareketler'in skecine konuk oldu. Sahneye çıkar çıkmaz, seyircilerin dakikalarca alkışladığı Sürahi Nine, oyunda gösterdiği performansla programa damga vurdu....

Skecin bitiminin ardından Yasemin Yalçın'a dönerek, ''Ama alkışlardan ne kadar özlendiğini anlamışsındır diye düşünüyorum,  ne zaman televizyonlara dönüyorsun'' ifadelerini kullanan Yılmaz Erdoğan'a cevap veren Yalçın,  ''Teklif bekliyoruz, babamızın televizyonu yok, illaki teklif gelecek. Ama tiyatromuz devam ediyor. İnşallah güzel oyunlarla herkesi tiyatromuza bekliyoruz'' dedi.

İnce İnce Yasemince'de eşi Kastamonulu hemşehrimiz İlyas İlbey ile yer alan oyuncu Yasemin Yalçın, 90'lı yılların sonu ve 2000'lerin başında en çok izlenenler arasındaydı. 7'den 70'e güldürmeyi başaran Yasemin Yalçın, kızının hastalığı nedeniyle tiyatroya ara vermişti.

YASEMİN YALÇIN KİMDİR?

Yalçın, 1959 yılında Malatya'da dünyaya geldi. 1982'de İstanbul Belediyesi Konservatuvarından mezun oldu ve 1988 yılında Demet Akbağ ile beraber bir reklam filminde oynadı. Kenter Tiyatrosu'nda çalışan Yalçın, 2009 yılında Suzan Kardeş tarafından çıkarılan Makyaj Odası Şarkıları albümünde seslendirdiği Taht Kurmuşsun Kalbime adlı şarkı ile albümde yer aldı. Kızı Eda'nın şeker hastalığına yakalanmasının ardından tiyatroya ara veren usta oyuncu Yasemin Yalçın, daha sonra Oyunun Oyunu adlı tiyatro oyunuyla tiyatroya geri döndü. 1991 yılında En İyi Komedyen ödülünü aldı. Yasemince adlı kült TV klasiğinde yıllarca farklı karakterler canlandırdı. En bilinenleri Sürahi Hanım, Gülazer, Kakılmış, Şuayip, Alican ve Başbayan'dır. Tiyatro oyuncusu İlyas İlbey'le evlidir.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum