Arama
Arama Sonuçları
Ermenistan Karabağ'da rahat durmuyor!
Aksakkalları Birliği(TAİB) ve Missiya Medya Grubu Başkanı Ramin Ahmadov, Karabağ'da yaşayan Ermeni asıllı Azerbaycan Vatandaşlarının son günlerde propaganda aracı olarak kullanıldığını açıkladı.
8 Temmuz tarihte bugün olanlar: Kim doğdu? Kim öldü?
8 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları sizler için derledik. Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 8 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 8 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 8 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
Fenerbahçe-Beşiktaş TARİHİ DERBİLER…
Süper Lig'in 27. haftasındaki derbide bu akşam karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile Fenerbahçe, birbirlerine karşı tarihi maçlara imza attı.
Yurduntepe, Türkiye'nin gözdesi olacak
Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan ve aylık 115 bin TL bedelle tesislerin işletme hakkını eline alan Aras İnşaat bünyesindeki Kas Proje ve Yatırım A.Ş., Yurduntepe Kayak Merkezi'nin işletmesini resmen devraldı.
Büyükelçi Bağcı TAİB’i ağırladı
Türkiye’nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı, Türk Aksakkalları Birliği(TAİB) yönetimini büyükelçikte kabul etti.
Azerbaycan ayakta
Karabağ’ın batı bölgelerinde Ermenistan’ın yine sinsi saldırılarına maruz kalan Azerbeycan ordusu şehitler vermeye başladı.
Saatçiler Konağı
Duayen turizm işletmecisi Erol Öztürk ve Songül Özdemir tarafından kiralanıp restore edilen Saatçiler Konağı, doğal ortamıyla misafirlerine eşsiz bir ortamda mutluluk sunuyor.
MADO ve Bursa Kebap Evi açıldı
Kastamall, iki önemli işletmeye daha ev sahipliği yapmaya başladı. Türkiye'nin tanınan markalarından MADO ve Bursa Kebap Evi, bugün itibariyle vatandaşlara hizmet vermeye başladı.
Kastamall'da MADO ve Bursa Kebap Evi açılıyor
KastaMall'da, iki yeni marka daha hizmet vermeye başlayacak.
TAİB, Türk Dünyası’nın gelişmesine katkı sağlayacak
Kısa bir süre önce Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de kurulan Türk Aksakallılar Birliği (TAİB) çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
“Şartları artık Türkiye ve Azerbaycan belirliyor”
Azerbaycanlı uzmanlar Karabağ Zaferi sonrası durumu değerlendirdi...
Öğrencilerin sesine kulak verin!
Kuzeykent Mahallesi'nde öğrencilerin gelmesiyle birlikte kiralık evlere talepler artarken, öğrenciler ise pandemi öncesine göre kira fiyatlarında ciddi artışlar meydana geldiğini söyledi