Arama
Arama Sonuçları
Emekliye ek zam olacak mı? Emekliye ek zam ne zaman?
Emeklilere yapılan zammın ardından beklentileri karşılanmayan milyonlarca emekli haftalardır ek zam bekliyor. Bu hususta çeşitli girişimlerde bulunan emeklilere sevindiren haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Emekliler şimdi bu kapsamda son gelişmeleri öğrenmek istiyor. Peki, emekliye ek zam ne zaman? Emekliye ek zam olacak mı?
Erdoğan'dan doğalgaz fiyatı açıklaması
Erdoğan, "Özellikle önümüzdeki süreçte Türkiye’de kurulacak fiziki doğal gaz üssü gibi atacağımız somut adımlarla küresel doğal gaz fiyatı Türkiye’de belirlenecek" dedi.
6 ülkeden 192 kişilik ekip onun için geldi! Mersin'de zamana karşı yarış
Morca Mağarası'nda 5 gün önce mide kanaması geçirdiği için yardım talebinde bulunan ABD’li bilim insanı Mark Dickey için çalışmalar sürüyor.
Emekliler enflasyon üzerinde zam alacak
Çalışmaya göre emekliler enflasyonun üstünde zam alacak. Prim-aylık dengesizliği giderilecek, ikramiye artacak.
Vidinlioğlu: "Biz Türkiye’nin Sigortasıyız"
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, katıldığı bir programda, Türkiye’deki herkesin hesabının ülkücü hareket üzerine olduğunu dile getirerek: "Biz Türkiye’nin sigortasıyız" dedi.
Konut fiyatlarının en çok olduğu üç şehir belli oldu!
Uluslararası Emlak Danışmanlığı firması Knight Frank'a göre, dünyada 150 şehir arasında, konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç şehir de Türkiye’den oldu.
10 kişiden sadece 2’si eğitim sistemine güveniyor
OECD’nin son raporu üye ülke vatandaşlarının ülkelerindeki sağlık, hukuk ve eğitim sistemine güvenlerini mercek altına aldı. Türkiye raporda özellikle halkın eğitim sistemine güvenindeki düşüklükle dikkat çekti.
Erdoğan’dan ‘başıboş köpek sorunu’ açıklaması: Gelişmiş ülkelerde ne yapılıyorsa...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, başıboş köpek sorunu için gelişmiş ülkelerdeki çözüm yöntemlerini hayata geçireceklerini söyledi.
Erdoğan: Emeklileri de memnun edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
Filenin Sultanları 2'de 2 yaptı
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası C Grubu'ndaki ikinci maçında Azerbaycan'ı 3-0 yendi.
AB’de rekor iflas!
Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde bu yılın ikinci çeyreğinde şirket iflas başvuruları sayısı rekor seviyeye yükseldi
100 Tarım İhtisas OSB kurulacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımsal üretimin planlanmasını, Ankara’da masa başında yapmadıklarını vurguladı. Su Kanunu hazırlayan bakanlık Mera Kanunu’nu ise değiştirecek.
Türkiye konut fiyatında artışta zirvede! Yüzde 132,8…
Dünyada en yüksek konut fiyatı artışı bu yıl Türkiye'de yaşandı.
15 yılda kuduz riskli temas sayısı 3 milyonu aştı!
Sağlık Bakanlığı verilerine göre, kuduz riskli temas sayısı son 15 yılda ciddi boyutlara ulaştı. Kuduz hastalığı riskiyle karşı karşıya kalan vatandaş sayısının 3 milyonu aştığı belirtiliyor.
Boynuzları çıkan şehir büyüklüğündeki cisim Dünya’ya yaklaşıyor
Bilim insanları, ani bir patlamanın ardından boynuzları çıkan bir kuyrukluyıldızın Dünya'ya doğru ilerlediğini açıkladı. Araştırmacılar, 'sıra dışı' olarak tanımlanan nesneni bir şehir büyüklüğünde olduğunu ifade etti.
Bakan Fidan’dan Galiçya Türk Şehitliği’ne ziyaret
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Macaristan'da Galiçya Türk Şehitliği'ne ziyarette bulundu. Bakan Fidan, Galiçya Türk Şehitliği'nde şehitlik özel defterini imzaladı.
Uzmanı açıkladı, Türkiye'de enflasyon ne zaman düşer?
S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill, Türk ekonomisine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Kastamonu'nun rakibi Macaristan
Türkiye'yi EHF Avrupa Ligi’nde temsil edecek olan Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı’nın rakibi belli oldu.
Basketbol Milli Takımımız, Avrupa 6.’sı...
Basketbol Milli Takımımız, Avrupa 6.’sı...
8 Temmuz tarihte bugün olanlar: Kim doğdu? Kim öldü?
8 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları sizler için derledik. Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 8 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 8 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 8 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
7 Temmuz tarihte bugün olanlar: Kim doğdu? Kim öldü?
7 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları sizler için derledik. Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 7 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 7 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 7 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
Erken ölümleri azaltmanın yol haritası eylülde
Cenevre’de kurulan Movement Health 2030 Vakfı’nın bugüne kadar 30 ülkede uygulamaya koyduğu sürdürülebilir sağlık sistemi için Türkiye’de çalışmalar başladı. Geçen hafta yapılan çalıştayın ardından Sağlık Bakanlığı ile birebir görüşmeler için hazırlık yapıldı. Önleyici sağlık ve erken tanı politikalarına tavsiye niteliğindeki ilk rapor, Eylül 2023’te açıklanacak.
Temsilcilerimizin Avrupa'daki rakipleri belli oldu!
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un da Konferans Ligi 2. eleme turundaki rakipleri belli oldu.
Kastamonu Belediyespor’da Avrupa heyecanı…
ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE MÜCADELE EDECEK TAKIMLAR 21 HAZİRAN’DA KESİNLEŞECEK
Kastamonu eğlenmeyi özlemiş
Türk Dünyası Günleri etkinlikleri başladı.
Hakemlerimize Şampiyonlar Ligi görevi
Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde, Türk hakemlere dörtlü finalde görev verildi
Oy verme işleminin tamamlandığı ülkeler
Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için yurt dışındaki temsilciliklerde ve gümrüklerde oy kullanan seçmen sayısı 1 milyon 666 bin 824 oldu. ABD, Kanada ve birçok Avrupa ülkesinde oy verme işlemleri tamamlandı.
BOTAŞ:Doğalgaz fiyatı düştü
Doğalgazda mesken, sanayi aboneleri ve elektrik üretim amaçlı tarife mayıs ayında sabit kaldı.
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakipleri belli oldu
Kadınlar EHF EURO 2024 Elemeleri için İsviçre'nin Zürih kentinde yapılan kura çekiminde; A Milli Kadın Hentbol Takımımız Karadağ, Sırbistan ve Bulgaristan ile birlikte 6’ncı Grup'ta yer aldı.
Karadeniz gazını ne zaman kullanacağız?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 20 Nisan günü törenle Filyos'tan karaya çıkartılacak olan Karadeniz gazının mayıs ayında evlerde kullanılacağını açıkladı. Bakan Dönmez, BOTAŞ ile kurulan şirket vasıtasıyla Avrupa'ya gaz satışı yapmayı planladıklarını da bildirdi.