Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'nun ilçesinde Kızılay Butik Mağazası açıldı
Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde Kızılay Butik Mağazası açıldı.
Başkan Vidinlioğlu 'Ercan Öğretmen' için  seferberlik başlattı
Kastamonu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaparken lösemi hastalığına yakalanan 37 yaşındaki Ercan Özmeneroğlu için arkadaşları yardım çağrısında bulunmuştu. Belediye Başkan R. Galip Vidinlioğlu da Ercan öğretmen için seferberlik başlattığını duyurdu.   
Kastamonu'nun öğretmeni kanserle mücadele ediyor! Acil destek çağrısı
Kastamonu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaparken lösemi hastalığına yakalanan 37 yaşındaki Ercan Özmeneroğlu'nun  arkadaşları ilik arama yarışına girdi.
Kastamonu iş dünyasında yeni başkan “Erdem Mütevelli”
DEVSİYAD olağan kongresini gerçekleştirdi. Yapılan genel kurul sonrasında DEVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Erdem Mütevelli seçildi
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Mehmet Çiftçi, MHP Genel Merkezi'nden ses verdi
Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kastamonu Belediye Başkan A. Adayı olan Avukat Mehmet Çiftçi, ilk açıklamasını yaptı.
Mehmet Çiftçi, MHP Genel Merkezi'nden ses verdi
Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kastamonu Belediye Başkan A. Adayı olan Avukat Mehmet Çiftçi, ilk açıklamasını yaptı.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Kastamonu el sanatları, Başkent’te sergilendi
İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nin Mısır sınırındaki Refah Sınır Kapısı'nın geçici süreyle açılarak insani yardımların bölgeye girmeye başladığı bildirildi.
Hanönü kan bağışlıyor...
Kastamonu Türk Kızılay Kan Bağış Merkezi Hanönü ilçesinde kan bağış organizasyonu düzenliyor. Hanönü ilçesi Atatürk Meydanı'nda düzenlenen kan bağış organizasyonuna Hanönü Belediyesi tüm ilçe halkını beklediklerini kaydetti.
Kastamonu MEM 3 projeye başvurdu...
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından; Erasmus Programı Stratejik Okul Ortaklıkları KA 210 faaliyet türünde Kastamonu ARGE Birimi tarafından tasarlanan 3 projenin başvurusu yapıldı.
Kızılay, KPSS Şartsız Personel Alımı Yapıyor
Türk Kızılay’ına Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS şartı aranmadan yeni personel alımı açıklandı. Başvurular ve tüm detaylar bu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar.
Binali Yıldırım: "Kastamonu’yu Türkiye yüzyılında en önde giden..."
Binali Yıldırım Kastamonu'yu ziyareti sırasında ""Kastamonu’yu Türkiye yüzyılında yine en önde giden ili haline getirmeye devam edeceğiz "
Binali Yıldırım: ‘Önceliğimiz yavrularımızı en güzel şekilde yetiştirmek’
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti döneminde yapılan eğitim yatırımlarına dikkat çekti.
Yıldırım Ailesi’nden eğitime destek
Semiha Yıldırım’ın katkılarıyla yapılan ‘Safizer Mehmet Karaman Kızılay Anaokulu’ hizmete girdi
Türkiye'nin son Başbakanı Kastamonu'da
Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı ve 28'inci dönem TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Kastamonu'ya geldi.
Polis Togg’u büyük ilgi gördü!
Ankara'da polis aracı olarak kullanılmak üzerine tahsis edilen Togg, Kızılay Meydanı'nda görev yapıyor. Motosikletli Polis (Yunus) ekiplerine tahsis edilen Togg T10X marka otomobil, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.
Mardin’den Kastamonu’ya geldi, bir neslin umudu oldu!
Kastamonu Merkez ilçesinde özel öğretmenlik yapan Nurullah Filiz (30) üniversite öğrenimi için geldiği Kastamonu’da kalarak öğrencilere umut olmaya devam ediyor.
Binali Yıldırım Kastamonu'ya geliyor
Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı Binali Yıldırım, Cuma günü Kastamonu'da gerçekleştirilecek olan Anaokulu açılışı için Kastamonu'ya geliyor.
Türkiye’de 3 büyük fay hattı var, biri Kastamonu yakınlarında
Türkiye’de 3 büyük fay hattının bulunduğunu kaydeden Bakan Özhaseki, “1. Kuzey Anadolu Fay Hattı, 2. Doğu Anadolu Fay Hattı, 3. Batı Anadolu Fay Hattı. Bir tanesi Kastamonu/Tosya eliyle İstanbul’a Marmara’ya ulaşıyor" dedi.
Ermenistan Karabağ'da rahat durmuyor!
Aksakkalları Birliği(TAİB) ve Missiya Medya Grubu Başkanı Ramin Ahmadov, Karabağ'da yaşayan Ermeni asıllı Azerbaycan Vatandaşlarının son günlerde propaganda aracı olarak kullanıldığını açıkladı.
Türkiye’nin 100 yıllık çalışır durumdaki tek fabrikası…
Atatürk’ün talimatının ardından milletin azmiyle 3 Ağustos 1924 yılında kurulan ve 'Azmi Milli' adını alan un fabrikası, aradan geçen 100 yıla rağmen halen çalışır durumdaki tek fabrika olma özelliğini taşıyor.
Depremzedelerin alışveriş kartlarına ilk yüklemeler başlıyor
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremzedelerin alışverişlerini yapabilecekleri kartlara ağustos ayının 15’inde ilk bakiyelerin yatırılacağını belirtti.
KÜDEF’ten 2 büyük proje...
KÜDEF Genel Başkanı hemşehrimiz Eyüp Sabri Atay, iki büyük projeyi yakın zamanda hayatta geçirmeye hazırlanıyor.
Kastamonulu başkan, ‘Şöhretler Karması’ ile sahaya çıktı
Kastamonulu hemşehrimiz Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın yanısıra, eski ünlü futbolcuların da yer aldığı 'Şöhretler Karması' ile birlikte maç yaptı.
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Özdemir kimdir?
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde; AK Parti’den Kastamonu Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan ve çalışmalarına başlayan Yaşar Özdemir kimdir?
Kastamonu'da 354 projenin değeri 63,4 milyar lira
Kamu kurum ve kuruluşlarınca 2023 yılında gerçekleştirilen yatırım ve faaliyetlerin değerlendirildiği 2023 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Avni Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. Çakır, İlimizde devam eden 354 proje bulunuyor. Söz konusu projelerin parasal değeri ise 63 milyar 459 milyon 521 lira.”