Kızılay, KPSS Şartsız Personel Alımı Yapıyor;

Kızılay, KPSS Şartsız Personel Alımı Yapıyor

Türk Kızılay’ına Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS şartı aranmadan yeni personel alımı açıklandı. Başvurular ve tüm detaylar bu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar....

Türk Kızılay’ı bünyesinde “İzleme, Değerlendirme ve Raporlama Koordinatör Yardımcısı 2023” başvuruları alınmaya başladı.

TÜRK KIZILAY’I PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NELERDİR?

İlgili alanda en az 5 yıl deneyim sahibi, iyi seviyede İngilizce bilgisi (okuma yazma, konuşma) olan, tercihen iyi seviyede Arapça bilgisine (okuma yazma, konuşma) sahip, MS Office ve Office 365 programlarına hakim, aktif SAP kullanım bilgisi olan, paydaş memnuniyetine önem veren, askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 1 yıl tecilli olan (erkek adaylar için), seyahat engeli bulunmayan, B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen, Ankara' da görev yapabilecek 'İzleme, Değerlendirme ve Raporlama Koordinatör Yardımcısı' alımı başladı.

HANGİ BÖLÜM MEZUNLARI BAŞVURU YAPABİLİR?

Kızılay bünyesinde başvuru için adayların Lisans mezunu (Tercihen İşletme, Ekonomi, İstatistik vb.) olması gerekmektedir

KIZILAY PERSONEL ALIMI BAŞVURU SÜRECİ NASIL İŞLER?

Türk Kızılay’ı bünyesinde personel alımı başvuruları başladı. Adaylar 8 Ekim 2023 tarihine kadar online olarak başvuru iş ve işlemlerini yapabileceklerdir.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum