Arama
Arama Sonuçları
Horma’da nefes kesen tatbikat
İçerisinden 3 kilometrelik yürüyüş parkuruyla geçilen binlerce turistin ziyaret ettiği Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesindeki Horma Kanyonunda UMKE, AFAD, İHH ve JAK ekiplerince ortak tatbikat düzenlendi.
Civelek; 'Verdiğimiz emeklerin uzun yıllar meyvesi yenecek...'
Azdavay Belediyesi tarafından duyurusu yapılan 1 tır doğal gaz borusunun ilçeye getirilmesinin ardından önceki dönem Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek açıklamalarda bulundu.
Kastamonu'da bir ev kül oldu!
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sobadan çıktığı tahmin edilen yangında bir ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Kastamonu’da ayı kabusu tekrar başladı!.. Köylü çaresiz
Son yıllarda sayıları giderek artan ve köylü üreticinin korkulu rüyası haline gelen ayılar bu yıl mesaiye erken başladı.
Kastamonulu muhtar görevinde 47 yılı geride bıraktı
Kastamonu'da ilk kez 24 yaşında muhtar olan 71 yaşındaki Mehmet Başaran, 10. kez girdiği muhtarlık yarışında rakiplerini geride bırakarak yeniden muhtarlığa seçildi
KSK evinde devirdi; rakipler korktu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ‘puan fırsatı’ olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırladı. Temsilcimiz, evinde Sarıyerspor’u 1-0 mağlup ederek 58 puanla Grup’un ikinci sırasında yerini aldı.
İşte AK Parti'nin meclis adayları
Kastamonu’da MHP ve İYİ Parti’nin ardından AK Parti’de de meclis üyesi adayları kesinleşti. İl Seçim Kurulu’na verilen AK Parti listesinde yer alan sürpriz isimler dikkat çekti.
Ramazan fırsatçıları iş başında!..
Hem büyükbaş, hem küçükbaş hayvan sayısı azalan Türkiye'de; kırmızı et ürünlerine gelen yüksek zamlar merak konusu.
2 katlı ahşap ev ile traktör küle döndü  
Kastamonu’da iki katlı ahşap evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Alev alev yanan ev ve ahşap bir traktör küle döndü. 
TBMM'de 'ödendi ödenmedi' tartışması
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci; CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın dün, TBMM’de yaptığı orman köylüsüyle ilgili konuşmaya; yine mecliste cevap verdi.
Kastamonu'yu bekleyen tehlike!
Trabzon Limanı’dan Ukrayna’ya 6 bin 497 ton üre yükü ile hareket eden Palau bayraklı Nordea Star isimli kargo gemisi Romanya açıklarında yük kayması sonucu yan yattıktan sonra Cide’nin İlyasbey Köyü (Fakaz) sahiline doğru sürüklenmişti. Gemideki 16 Suriye ve 1 Mısır uyruklu mürettebat Romanya makamları tarafından tahliye edilmişti.
Kastamonu iş dünyasında yeni başkan “Erdem Mütevelli”
DEVSİYAD olağan kongresini gerçekleştirdi. Yapılan genel kurul sonrasında DEVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Erdem Mütevelli seçildi
Kastamonu'da köy odasından; milyar liralık yolculuk
1952 yılında Kastamonu'da doğan ve öğretmen olan babasıyla Kastamonu'da bir köylünün odasında kiracı olarak kalan Can Gür, bugün; alanında Dünya'nın en önemli şirketlerinden biri olan Canovate Grup Şirketleri'nin yönetim kurulu başkanı...
Taşköprü’deki kaya mezarından ‘bal’ akıyor
Taşköprü ilçesinde bulunan ve Türkiye'de tek olma özelliği taşıyan 2 bin 700 yıllık kaya mezarlarının bulunduğu bölgede yeni bir kaya mezarı daha keşfedildi. Henüz kayıtlarda bulunmayan kaya mezarının, üst kısmındaki kayalarda yabani arıların yaptığı ballara ulaşamayan köylüler ise bakmakla yetiniyor.
Karabacak'tan aday sinyali
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kastamonu Belediye Başkan adayının Tahsin Babaş olduğunu açıkladı. Bunun üzerine gözler CHP’ye çevrilirken Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak’tan cevap gecikmedi.
Kastamonu'da ayı tehlikesini durduracak hamle
Kastamonu Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkan Vekili Adil Ünaldı: “Ayı ile fotoğraf çektirmek ya da ayıya yakın davranmak tehlikelidir”  
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tahsin Babaş’a ne dedi?
AK Parti; Kastamonu’da Tahsin Babaş’ı üçüncü Belediye Başkanı adayı olarak gösterirken; dün Haliç Kongre Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; adaylarını resmi olarak açıkladı.
Ayıların inadı pahalıya mal oldu
Ayılara karşı sınav veren vatandaş: "Ayıyla komşu gibi olduk” 
Tayini çıkan imama, köylüden duygusal uğurlama
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine bağlı Bük Köyü’nde, köylüler; tayini çıkan imama duygusal bir uğurlama yaptı.
20 yıl sonra süt toplama merkezi kuruluyor
Hanönü ilçesinde süt toplama merkezi kuruluyor. Yaklaşık 20 yıl önce süt toplama tesisi olarak açılan fakat daha sonra kapanan tesisin yeniden açılması için çalışma başlatıldı.
Kastamonu'da kendi başına Dünya: ‘Çerçi İsmail’
Kastamonu’da 7 yaşındayken babasıyla birlikte köy köy dolaşarak eşya satmaya başlayan ‘Çerçi İsmail’ lakaplı İsmail Evvelbahar; 54 yıldır mesleğini sürdürüyor…
3 saatlik ‘ayı kurtarma’ operasyonu  
Bir tarlaya kurulan domuz kapanına yakalanan ve kanlar içerisinde kalan ayı, ekiplerin 3 saat süren operasyonuyla kurtarılıp, tedavi edildikten sonra doğal hayata salındı.  
Milletvekili Ekmekci; "Devlet seferber"
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci geçtiğimiz gün çıkan yangında büyük hasar alan Alğı köyünü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
"Belediyeleri yeniden milli görüşle tanıştıracağız"
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde en yüksek oy aldığı ilçe Tosya'yı ziyaret etti. Tosya'da miting düzenleyen Erbakan; "Milli Görüş Belediyeciliği, yolsuzluğun, hırsızlığın, rüşvetin olmadığı bir belediyecilik anlayışı demektir. Milli görüş belediyeciliği demek belediyenin giriş kapısına 'Rüşvet alan da veren de melundur' tabelasını asmak demektir. Yeniden belediyeleri, milli görüş ile tanıştıracağız, Tosya'yı milli görüş ile tanıştıracağız" ifadelerine yer verdi.