Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’nun kanatsız meleği! Bu sesleri duyun
Kastamonu’da ikamet eden ve beş yaşında Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastalığına sahip olan minik Çınar Berk, Kastamonu’ya kısılan sesini duyurmak istiyor. Çınar Berk’in ailesi, yaşanan sıkıntıları, ellerinden tutulmayışını Açıksöz Gazetesi’ne anlatarak Kastamonu’ya seslendi.
İl Başkanı Ünlü; 'Koltuğa oturtana kadar, çalışacağız...'
AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, aday adayı olan adayların isimlerini teker teker sayarak teşekkür etti. Ünlü açıklamasında; "Bundan sonra AK Parti ailesine, hepimize düşen tek görev var. Tahsin Babaş Başkanımızı Belediye Başkanı koltuğuna oturtana kadar gece gündüz demeden yanında olmak" ifadelerine yer verdi.
Eriş: Asıl olan kazanmaktır
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, haftalık basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.
Koşarak Kaç Kalori Harcarsınız? Koşu - Kalori Hesaplama
Koşu, hem sağlığımızı korumak hem de formumuzu korumak için popüler bir egzersiz yöntemidir. Ancak, ne kadar kalori yaktığımızı bilmek, egzersizin etkinliğini ve hedeflerimize ulaşma sürecini anlamamıza yardımcı olabilir. Koşu esnasında harcadığınız kalori miktarını belirlemek ise oldukça önemlidir. Bu noktada koşu kalori hesaplama devreye girer.
10 bin mi? yoksa 4 bin mi? işte sağlık için günde atılması gereken adım
Yıllardır sağlıklı olmak için günde 10 bin adım atmak gerektiği söyleniyordu. Ama dünya çapındaki yeni araştırma, sağlık için günde 4 bin civarında adım atmanın yeterli olduğunu gösterdi.
Kadın futbolunun yeni sponsoru Sürat Kargo
Sürat Kargo, Kadın Futbol Milli Takımları Ana Sponsoru oldu.
'37 bin 732 terörist etkisiz hale getirildi'
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "İster silah, ister helikopter versinler, teröristlerin arkasında kim olursa olsun bizi durduramayacaklar. Mehmetçik 24 Temmuz 2015’ten itibaren 37 bin 732 teröristi etkisiz hale getirdi ve getirmeye devam ediyor” dedi.
“Karşılığı bu değil” deyip İYİ Parti ‘den istifa etti
İYİ Parti 28. Dönem Erzurum Milletvekili 6. sıra adayı Esra Akpınar milletvekili adaylından istifa etti.
‘Taraftarı mutlu etmek zorundayız’
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Zonguldak Kömürspor karşısında alınan 3-1’lik galibiyeti değerlendirdi. İyi bir oyun ortaya koyduklarını söyleyen Eriş, galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
"Depremzede vatandaşlarımızın bizlere ihtiyacı var"
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, direksiyon başında, beraberindeki 42 kişiyle Adıyaman'ın Besni ilçesine doğru yola çıktı. Çatal açıklamasında; " Besni ilçesine vatandaşlarımızın yardımına koşmak için direksiyon başına geçtik. Rabbim yolumuzu açık eylesin, depremzede vatandaşlarımızın bizlere ihtiyacı var" ifadelerine yer verdi.
Erdoğan'ın tavrı net: 'Asla onları kovmayız'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin mültecilerle sahip çıkamaya devam edeceğini vurgulayarak, “Kendileri arzu ettikleri zaman vatanlarına dönebilirler. Ama biz onları asla bu topraklardan kovmayız ve kovmayacağız” dedi.
'Av demek, et demek değil!'
16 Ekim Cumartesi günü itibariyle Kastamonu'da da 1. grup memeliler ve 2., 3. grup kuşların av sezonu içinde dahil olan tavşan, keklik, ördek ve güvercin avı sezonu açılıyor. Kastamonu Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz da sezonun açılmasıyla ilgili CNG Haber'e özel açıklamalarda bulundu.