‘Taraftarı mutlu etmek zorundayız’;

‘Taraftarı mutlu etmek zorundayız’

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Zonguldak Kömürspor karşısında alınan 3-1’lik galibiyeti değerlendirdi. İyi bir oyun ortaya koyduklarını söyleyen Eriş, galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi....

Teknik Direktör Eriş’in açıklamaları şu şekilde: “Evet ligin sıralamasına baktığımız zaman zaten bizim alt sıralarıyla ilgili bir düşüncemiz yoktu ama en azından çocuklarımızın tekrar kendilerini bulmak adına tekrar kendi kimliklerine ulaşmak adına galibiyet almaları ve böyle bir mücadele almaları şarttı. Bu anlamda bugünkü galibiyeti her daim bu takımın yanında olan sevgili Onursal Başkanımız sayın Cengiz Aygün’e armağan ediyorum. Gerçekten çok mutluyuz, keyifli bir galibiyetti. Ben galibiyetten öte de oyunun mücadele anlamındaki tarafını çok beğendim. Özellikle ilk devrede çok güzel şeyler yaptılar pozisyon bulma anlamında. Neticelendirmede ve tercihlerde sıkıntı yaşadık. Ama ikinci derecede mücadele anlamında, baskı anlamında, pozisyon anlamında inanılmaz bir zenginlik vardı. Bu yüzden mutluyum. Daha iyi şeyler olacak, daha güzel şeyler yapacaklar.”

“SEYİRCİMİZE ‘İŞTE BİZ GELİYORUZ, VARIZ’ MESAJINI VERMELİYİZ”
“Çocuklarımızın bazılarının gidişatını düzeltmek zorundayız. Onları daha bu işin içine adapte etmek zorundayız. Yine söylüyorum daha çok çalışmaya, çok birlikte olmaya ve mücadele etmeye ihtiyacımız var. Daha henüz benim gözümde olması gereken bir takım değil. Benim gözümde daha iyi olması gereken bir takım. İlerleyen haftalarda bu galibiyeti daha böyle perçinleterek, daha böyle keyifli hale dönüştürerek sürdürmeliyiz. En azından şurada kalan müsabakalarda biz kendi sahamızda seyircimize ‘İşte biz geliyoruz, varız’ mesajını vermeliyiz. Tek düşündüğüm mücadele bu. Bunun için insanları mutlu etmek istiyoruz. Ramazan mübarek günde de herkesi mutlu ettiğimiz için de, Kastamonu sevenlerinin hepsine böyle bir galibiyeti armağan ediyoruz ve hayırlı Ramazanlar diliyorum.”

“GALİBİYETLER ARTTIKÇA TARAFTAR SAYIMIZ ARTACAKTIR”
“Taraftar gelecek ama taraftarı gelmemekle suçlayamam şuanda. Birincisi ramazan ikincisi beklentiler yok. Takım şu andaki beklentilerinin uzağında. Oyun olarak istenilen seviyede değildi şuana kadar. Biliyorsunuz ki birileri birilerine anlatacak, birileri birilerine ve sizin aracılığınızla da bu takımı gerçekten iyi oynadığını iyi mücadele ettiğini ifade ettiğimizde insanlar o ona söyledikçe tribündeki insanlarımızda artacak. Ben inanıyorum buna çünkü takımlarının peşinden koşmak isteyen taraftar kitlemiz var. Birçok yerlerden yazıyorlar çiziyorlar sağolsunlar, bu takımı desteklemek istiyorlar. Eminim ki galibiyetler arttıkça taraftar sayımız artacaktır. Onları mutlu etmek zorundayız.”

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum