Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Belediyesi'nden Zafer Bayramı'na damga vuran kutlama!
Kastamonu Belediyesi, büyük zaferin 102. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla doyasıya kutladı.
Kastamonu Belediyesi'nden Zafer Bayramı'na damga vuran kutlama!
Kastamonu Belediyesi, büyük zaferin 102. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla doyasıya kutladı.
'Karavan Tiyatrosu' Kastamonu'da sahne aldı!
Kastamonu Belediyesi tarafından Atatürk'ün Kastamonu'ya Gelişi ve Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 99. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı'nda sergilenen Karavan Tiyatrosu'na Kastamonu'dan katılım yoğundu
Kastamonu Belediyesi’nden dolu dolu etkinlikler
Kastamonu Belediyesi, Atatürk’ün Kastamonu’ya Gelişi, Şapka ve Kıyafet İnkılabı’nın 99’uncu yıl dönümü kutlamaları kapsamında etkinliklerini sürdürüyor.
Daday'da Zafer'in 102. yılına hazırlık!
Daday, Atatürk'ün ilçeyi ziyareti ve 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için coşkulu kutlamaya hazırlanıyor.
Kastamonulu ünlü sanatçıdan büyük itiraf!
Bir dönem sağlık sorunları ve fazla alkol yüzünden sahnede zor anlar yaşayan, şimdilerdeyse eski haline kavuşmak için çabalayan Kastamonulu ünlü sanatçı Serdar Ortaç yıllar içindeki değişimini paylaştı.
40 bine yakın personel alınacak!.. İşte şartlar ve tarihler
Resmi Gazete'de yayımlanan 33 personel alımı ilanına göre kamuya 37.210 personel alımı yapılacak.
Cengiz Kurtoğlu'ndan Kastamonu sözleri!
Konser vermek için Kastamonu'nun Cide ilçesine gelen ünlü şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, Cide ile ilgili söylediği sözler gündem oldu.
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti!
Zafer Algöz ve Cem Yılmaz, usta oyuncu Ahmet Uğurlu'nun yaşamını yitirdiğini duyurdu
Şanlıurfa'da kültürel şölen: Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci durağı Şanlıurfa olacak.
“Başkan kim? Baltacı mı Erbilgin mi?”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığı, yerel seçim sonuçları neticesinde yönetimi devralan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutumlarını değerlendirdi. MHP İl Başkanlığında basın ile bir araya gelen MHP Yönetimi, rahatsız olduğu bazı noktalara dikkat çekti. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, Belediye’de MHP’li arkadaşlarına mobing uygulandığını iddia etti.
Belediye'den 23 Nisan kutlamaları!
Kastamonu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenledi. Kastamonu Belediyesi önünde düzenlenen bayram kutlama etkinliği devam ediyor.
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
66 yıllık firma iflas etti!
Türkiye’nin dört bir yanında satılan ve raflarda alışık olduğumuz 66 yıllık Türk firma iflas etti.
Ünlülerin sahne ücretleri! En çok kim alacak?
Ünlü isimler bayramda paraya para demeyecek, sahne ücretleri dudak uçuklattı! En çok kim alacak?
Ünlü Şarkıcı Kastamonu'ya geliyor
Türkiye'nin severek dinlediği ünlü şarkıcı Çelik Kastamonu'ya geliyor.
Kastamonu'daki dev festivalden görüntüler
Kastamonu’nun Araç ilçesinde düzenlenen 3. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali’nde İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına ve öldürülen çocuklara dikkat çekmek için kardan çocuk heykeli yapıldı.
AKM’de ‘Kastamonu Masalı’ yankılandı
Dünya Mirası Kastamonu İnisiyatifi’nin organizasyonu ile Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde AKM’de“Türkülerle Bir Kastamonu Masalı” adlı konser programı gerçekleştirildi.
Kastamonu Üniversitesi Şeb-i Arus Konseri'ne ev sahipliği yaptı
Kastamonu Üniversitesi, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yılına Özel "Şeb-i Arus Konseri"ne ev sahipliği yaptı.
Çok güzel hareketler bunlar!
İlk Türk Kadın Mitingi'nin 104’üncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Kastamonu Belediyesi tarafından konser düzenlendi.
Kastamonu'da üretimin enerjisini güneş karşılıyor
Taşköprü ilçesindeki sarımsak işleme fabrikasının çatısına TKDK desteği ile güneş panelleri yerleştiren girişimci, ihtiyaç fazlası elektriği şebekeye vererek gelir de sağladı Girişimci Sinan Alp: "Sarımsak çıktıktan sonra günde yaklaşık 600-700 kilovatsaat kadar ihtiyacımız oluyor. Bunun tamamını enerji santrali karşılıyor ve 1000-1300 kilovatsaat kadar da fazlası oluyor"
100’üncü yıla yakışır coşku
Kastamonu Belediyesi’nin 27-31 ekim tarihleri arasında gerçekleştireceğini duyurduğu Cumhuriyet’in 100’üncü yılı etkinlikleri sürüyor. Belediye Meydanı’nda 27 Ekim akşamı Erdem Tuğla, Yılmaz Cesur, Tarık Aksakal ve Can Kavalcı konseriyle başlayan etkinlikler hafta sonu gerçekleştirilen ‘100’üncü yılında Cumhuriyet’ paneliyle devam etti. 28 Ekim akşamı Belediye Meydanı’nda düzenlenen Murat Sarı ve Birol Can konserleriyle coşku doruk noktaya ulaştı.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Sanatçılar belli oldu: Kastamonu'da 14 ayrı konser.
Kastamonu'da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında sahne alacak sanatçılar belli oldu...
Kastamonu Üniversitesi Beştepe'de
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, öğretim üyeleri ve öğrencilerden oluşan heyetle birlikte Yükseköğretim Kurulu 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katılım sağladı.