Arama
Arama Sonuçları
"Enkazdan çıkarmak için Kastamonu'dan gelen madenci..."
Hatay Antakya'da yaşayan bir depremzede, enkaz altından notlar 5 başlıklı yazısında Kastamonu'dan kendisini kurtarmaya gelen madencilere yer verdi.
Kahve içerken göktaşının hedefi oldu
Fransa'da bir kadın arkadaşlarıyla kahve içtiği esnada meteorit çarptı. Adı açıklanmayan kadın, evin çatısından seken göktaşının hedefi oldu.
‘Size bir can borcum var’
Kastamonu’dan havalanan helikopterin düştüğü kazadan sağ kurtulan Rus pilot Türkiye’ye teşekkür etti
34 yıl sonra gazilik istiyor
Erzurumlu Mensur Ögün, piyade komando er olarak vatani görevini yaparken 1989 yılının 8 Temmuz günü PKK’lı teröristlerle girilen silahlı çatışmada başından yaralandı.
“Uzmanı tarafından hasat yapılırsa, vaka sayıları azalacak”
Kastamonu’da özellikle ceviz ve kestane hasadının başlaması ile birlikte ağaçtan düşen 3 kişi hayatını kaybederken, yıl boyunca il genelinde ağaçtan düşerek yaralananların sayısı 125’i geçti. Uzmanlar, vatandaşları daha dikkatli olmaları konusunda uyararak, hasadı tecrübeli kişilerin yapması gerektiğini söyledi.
Vatandaş ölümden döndü
Kastamonu’nun Cide ilçesinde ipin kopması neticesinde yere düşen Türk bayrağını yerine geri asmak isteyen şahıs, çıktığı direkten düşerek yaralandı.
Mehmet Saydur onur ödülünün sahibi
Eğitim İş İl Şubesi tarafından İsmail Mahir Efendi Köy Enstitüleri Onur Ödülü Programı gerçekleştirildi.
Kastamonu sucuğuna ilgi artıyor
Kastamonu’da doğal olarak rüzgâr ve güneşte kurutularak 45 günde üretimi tamamlanan Kastamonu sucuğuna rağbet artıyor.
Pastırma ve sucuk tartışmasına Kastamonu da katıldı
Son günlerde Kayseri ile Afyonkarahisar arasında yaşanan pastırma ve sucuk kim tartışmasına Kastamonulu üreticiler de dahil oldu. Kastamonulu pastırma ve sucuk üreticileri, önemli olanın en fazla üretimden önce lezzet olduğunu belirterek doğal pastırma ve sucuğun üretiminin sadece Kastamonu’da yapıldığını söyledi.
Kaburga Dolması Nasıl Yapılır ? Kaburga Dolması Tarifi
Kaburga dolması, özellikle Mardin'e özgü bir lezzettir. Duruşu, servis şekli ve lezzetli ile ziyafetlerin, özel günlerin vazgeçilmezidir. Kaburga dolması için siz ve malzemeleriniz hazırsa lezzet dolu dolmanon detayları aşağıda.
Ameliyat edilmezse Yiğit’in gülen yüzü solacak
Kastamonu’da doğuştan ensefalosel hastası olarak doğan 9 yaşındaki Yiğit, kafasına takılı olan şantın zamanla işlevini yitirmesi nedeniyle tekrar ameliyat olacak
Kalp Ağrısı Neden Olur? Nasıl Kalp Sağlığı Korunur? Kalp Ağrısı Nedir?
Kalp ve göğüs yerlerinde meydana gelen ağrılara genel olarak kalp ağrısı denir. Çoğunlukla kalple ilgili bir hastalığın ardından meydana gelen kalp ağrısı; kaburga incinmesi, ya da kas sorunları gibi farklı sebeplerde de meydana gelebilir.Rahatsızlığın merkezine bağlı olarak bazen uzun sürmeyen bir tedavi ile problem ortadan kalkarken bazen daha kapsamlı ve detaylı tedavilere ihtiyaç duyulur.