Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’ya cumartesi İzlanda üzerinden gelecek. Hoş geldin
Meteoroloji Bey hesabından Türkiye'ye cumartesi giriş yapması beklenen bir hava sistemine ilişkin vatandaşlara haber verildi. Orta Akdeniz'den Türkiye'ye doğru uzanacak, "Hoş geldin"
Mutluluğun maliyetini hesapladılar... Türkiye'de mutlu olmak için kaç para lazım
Araştırmacılar 173 ülkede vatandaşların mutlu olmak için yılda ne kadar paraya ihtiyacı olduğunu ortaya çıkardı
Dünya listesi açıklandı! İşte Türkiye'nin sırası...
Dünyanın en uzun yaşayan ülkeleri açıklandı! İşte Türkiye'nin sırası
Milli Takım'ın rakibi belli oldu!
A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası yarı finalinde İsveç ile karşı karşıya gelecek.
Avrupa’da en pahalı araç Türkiye’de
27 Avrupa Birliği ülkesi genelinde 100 euro karşılığı satın alınan bir aracın Türkiye fiyatı 144 euro oldu!
Konut fiyat artışında Dünya birincisiyiz
SADECE 1 YILDA YÜZDE 51 ARTTI
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakipleri belli oldu
Kadınlar EHF EURO 2024 Elemeleri için İsviçre'nin Zürih kentinde yapılan kura çekiminde; A Milli Kadın Hentbol Takımımız Karadağ, Sırbistan ve Bulgaristan ile birlikte 6’ncı Grup'ta yer aldı.
Alptekin’li U19 milli takımı İzlanda ile berabere kaldı
UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası Elit Tur'da mücadele eden, GMG Kastamonuspor’un genç yıldızı Alptekin Çaylı’nın da kadrosunda yer aldığı Türkiye U19 Milli takımı, ilk maçında karşılaştığı İzlanda ile 2-2 berabere kaldı.
Alptekin’li U19 Milli Takımı İngiltere’de
GMG Kastamonuspor’un genç yıldızı Alptekin Çaylı’nın da yer aldığı U19 Milli Takımımız, Elit Tur hazırlıklarını İstanbul’da tamamladı ve İngiltere’ye gitti.
Türkiye, 102'nci sıraya yükseldi
Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı (SDSN), küresel anket verilerinden yararlanarak belirlediği, ‘2023 Dünyanın En Mutlu Ülkeleri’ raporunu yayınladı.
Beklenen kar kapıda!
Beklenen kar yağışı haberleri Ocak sonuna doğru ancak geldi. Şubat ayına ise soğuk hava dalgası ile gireceğiz. Meteoroloji'nin yayımladığı son haritalı raporda neredeyse kar yağışı gözükmeyen il yok.
Yaşlı nüfusu 5 yılda yaklaşık yüzde 5 arttı
Türkiye'deki yaşlı nüfus 2017-2021 döneminde yüzde 19,57 artış göstererek, 6 milyon 895 bin 385 kişiden 8 milyon 245 bin 124 kişiye çıktı.
‘Mutlular Ligi’nde son sıralardayız
2022 Dünya Mutluluk Raporu açıklanırken, Finlandiya 5. kez en mutlu ülke olarak zirveye yerleşti. Mutluluk Raporu, toplamda 146 ülkeyi kapsarken, Türkiye 112. sırada yer aldı.
Türkiye’nin yüzde 56’sı obez
15 yaş üstü kişiler dikkat alındığında fazla kilo ve obez oranı en yüksek ülke ABD olarak kaydedilirken, Türkiye’nin listenin 9. sırasına yerleştiği saptandı.
Deplasmanda, 29-22'lik skor ile mağlup olduk
2022 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri 6. Grup'ta mücadele eden A Milli Kadın Hentbol Takımı, deplasmanda İzlanda ile oynadığı dördüncü maçında 29-22'lik skor ile mağlup oldu.
Milliler, rövanşa çıkıyor!
2022 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri 6. Grup'ta İzlanda ile karşılaşacak olan A Milli Kadın Hentbol Takımı, parkeye galibiyet parolasıyla gidiyor.
Türkiye 30-29 İzlanda
A Milli Kadın Hentbol takımımız, Kastamonu'da oynanan karşılaşamda İzlanda'yı 30-29 mağlup etti.
Kastamonu, Millilere yarıyor! 30-29
A Milli Kadın Hentbol Takımımız, Kastamonu'da oynanan karşılaşmada izlanda'yı mağlup etti.
“İstiklal Yoluiçin bir AB Projesi yapabiliriz”
Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı’nın katılımıyla Valilik Toplantı Salonu’nda İl İl Avrupa Birliği-6: Kastamonu Toplantısı gerçekleştirildi.
İzlanda'yı Kastamonu'da ağırlıyoruz
Yaklaşık iki haftadır Kastamonu'da kamp yapan A Milli Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Şampiyonası karşılaşmasında İzlanda'yı ağırlayacak.
'Kastamonu'yu özellikle istedik'
Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Türkiye Hentbol Federasyonu Kadın Milli Takımlarından Sorumlu Asbaşkanı Mustafa Köklü, A Milli Takım Başantrenörü Costica Buceschi ve oyuncular Beyza İrem Türkoğlu ile Fatma Küçükyıldız; Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
'Elimizden geleni yapacağız'
A Milli Kadın Hentbol Takımının antrenörü Rumen Antrenör Costica Buceschi, Kastamonu'da başladıkları kamp programı öncesinde açıklamalarda bulundu. Milli takımla ilk sınavına hazırlanan Buceshi, bu durumun kendisi için de iyi bir deneyim olacağını söyledi.
Milliler Kastamonu'da
A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2022 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası elemeleri kapsamında karşılaşacağı İzlanda maçı öncesinde Kastamonu’da kampa girdi.
Norveç balina avından vazgeçmiyor
Norveç halkının "tabaklarında balina eti görmek istedikleri" savunularak sürdürülen balina avcılığı, bilim insanları, çevreciler ve hayvan hakları savunucuları tarafından etik dışı bulunuyor.