'Kastamonu'yu özellikle istedik';

'Kastamonu'yu özellikle istedik'

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Türkiye Hentbol Federasyonu Kadın Milli Takımlarından Sorumlu Asbaşkanı Mustafa Köklü, A Milli Takım Başantrenörü Costica Buceschi ve oyuncular Beyza İrem Türkoğlu ile Fatma Küçükyıldız; Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti....

Yarın Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda İzlanda ile saat 19.00’da başlayacak maç öncesinde açıklamalarda bulunan heyet, Kastamonuluları maça davet etti.

KILIÇ:  “BU MAÇLARIN KASTAMONU’DA OLMASINI ÖZELLİKLE İSTEDİK”

Kastamonu’nun bir hentbol şehri olduğunu söyleyen Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç; “Kastamonu’da ülkemizi en üst seviyede temsil eden bir takımımız var. Çok uzun yıllara dayanan bir hentbol kültürü var. Erkek Milli takımımızın Belçika ile oynadığı maçta hentbola ne kadar yakın olduğunu da bizlere çok iyi gösterdiler. Valimize, belediye başkanımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizi evimizde hissettiriyorlar. Keyifli bir kamp dönemi geçirdik.  Yeni bir teknik ekip oluştu. Bu maçların Kastamonu’da olmasını özellikle istedik. Çok özel bir salonumuz var. Milli maçlarda atmosfer çok önemli. Bu maçı alırsak başka hayaller kurabiliriz. Bir sonraki İzlanda maçı için planlar kurabiliriz. Bu nedenle bu maç bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.

KÖKLÜ:  “MİLLİ TAKIMI BURADA MİSAFİR ETMEK BİZİM İÇİN ONUR”

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadın Milli Takımlarından Sorumlu Asbaşkanı Mustafa Köklü’nün ifadeleri şöyle: “Milli takım maçımıza iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Dün akşam Sayın Valimizin önderliğinde yine güzel bir organizasyon olması için çalışma yaptık. Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız, Sayın İl Müdürlüğümüzün desteğiyle söz verdiğimiz gibi salonu dolduracağız, desteği arkamıza alacağız. Milli takımı burada misafir etmek bizim için onur, büyük gurur. İnşallah başarılarla birlikte, devamının da geleceğini düşünüyoruz. Kastamonu halkına seyirci desteği anlamında güveniyoruz. İnşallah güzel şeyler yapacağız.”

TÜRKOĞLU: “KAZANMAK İSTİYORUZ”

Danimarka ekibi Team Esbjerg’in formasını giyen Beyza İrem Türkoğlu ise Milli maç öncesinde şunları söyledi: “Milli takım forması giymek her zaman daha farklı bir duygu. Milli takım forması takım formasına benzemiyor. Güzel bir heyecan var. Yeni oluşum her zaman daha farklı heyecan oluşturuyor. Hazırlık sürecinde takımın yanında olamadım ama oyuncuların çoğu tanıdığım oyuncular. Hepimiz çok heyecanlıyız. Bireysel olarak hepimizin iyi oyuncular olduğumuzu düşünüyorum. Önemli olan yarın takım olarak nasıl bir performans ortaya koyacağımız. Sonucu belirleyecek olan o. Kastamonu halkının desteğiyle beraber kazanmak istiyoruz.”

KÜÇÜKYILDIZ: “HEYECANLIYIM”

İsveç’te yaşayan ve Türk Milli takımını seçen Fatma Küçükyıldız ise şunları söyledi: “Türk Milli takımındaki ilk maçım olacak. Gerçekten heyecanlıyım. Umarım iyi bir maç geçireceğiz. Geç kalmama rağmen kızlar beni çok iyi bir şekilde karşıladılar. Şu ana kadar her şey yolunda. Antrenörümüz Buceschi ve yardımcı antrenör Serkan İnci başta olmak üzere takımdan büyük baskılar gördüm. Bu Türk Milli takımımı seçmemde etkili oldu.”



Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum