Arama
Arama Sonuçları
İPhone 15 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı
USB-C ve Dinamik Ada ile güncellenen iPhone 15 Plus ve iPhone 15 tanıtıldı. Tasarımından çıkış tarihine Apple iPhone 15 fiyatı ve özellikleri haberimizde.
İPhone çalmak için onu yaptı! görenler şaşkına döndü
Çin medyası tarafından haberleştirilen ilginç bir olay, adeta sosyal medyanın gündemine oturdu. O habere göre ülkede bir kadın, 7,000 yuan (960 ABD doları) değerinde olan bir iPhone 14 Plus çalmak için öyle bir şey yaptı ki... Güvenlik kamerası görüntülerini izleyenler gözlerine inanamadı! Kadın tutuklanırken, yaşanan olay Çin anakarasındaki sosyal medyada viral oldu.
Telefonda çöp kutusu nasıl silinir? Iphone ve Android Telefonda Çöp Kutusu Nasıl Boşaltılır?
Telefonda çöp kutusu nasıl temizlenir diye düşünenler için bu oldukça basit bir işlemdir. Silinen dosyalar, cihazda yer kapladığından dolayı hafızanın dolmasına neden olur. Bu ise telefonların performansını düşürür. Kullanılmayan uygulamalar ile dosyaların silinmesi ve çöp kutusunun temizlenmesi gerekir. Bu nedenle, iPhone ve Android telefonda çöp kutusu nasıl boşaltılır kesinlikle öğrenilmelidir.
Apple kullanıcılara 500 milyon dolar ödeyecek!
Eğer 2020'de anlaşmanın bir parçası olduysanız, siz de yaklaşık 65 dolar alacabileceksiniz.
Şaşırtıcı depolama alanı! iPhone 15 özellikleri sızdı
Teknoloji siteleri, şirketin bu tarihte çalışanlarına izin yapmama direktifi verdiğini yazdı
Yapay zeka ile sadece klavye sesinden bile verileriniz çalınabilir!
Yapay zeka algoritmaları her alanda kullanılmaya devam ediyor. Yapılan son araştırmada yapay zeka ile eğitilen bir modelin klavye seslerinden yararlanarak verilerinizi çalabileceği ortaya çıkartıldı.
İPhone 15 ne zaman çıkıyor? İşte İPhone 15’in yeni özellikleri
Apple'ın amiral gemisi iPhone 15 hakkında pek çok söylenti ortaya çıkıyor. Kullanıcılar tarafından çıkış tarihi merak edilen iPhone 15 için yeni bir iddia ortaya atıldı. Bazı kaynaklara göre yeni iPhone cihazlarının çıkış tarihi ve özellikleri belli oldu. Peki iPhone 15 ne zaman çıkacak, nasıl olacak?
Apple’dan eve servis
Apple, özellikle ağır olan ürünleri evlerine kadar taşımak istemeyen müşteriler için satın aldıkları ürünleri evlerine teslim etmeyi planlıyor. Ayrıca bu hizmetin Ağustos'un başında kullanıma sunulması bekleniyor.
Isı haritanız ortada
Kişisel verilerimiz bazen konumumuzla ilgili veriler neyi sevip neyi sevmediğimiz hakkında veriler. Şu an ise gündemde Google Haritalar üzerinden çıkan “ısı haritası” var. Peki ısı haritası nedir? Bu veriler kimlerin işine yarar? İşte detaylar…
Kapış kapış gidecek! Vergisiz telefon fiyatları ne kadar?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 seçimleri öncesinde yaptığı açıklamalarda, üniversite öğrencilerinin tek bir defaya mahsus olmak üzere vergisiz telefon ve bilgisayar satın alabileceklerini söyledi.
IPhone kullancıları dikkat! Yeni sürüm yayınlandı
Artık eylül ayında iPhone'lar için piyasaya sürülecek olan yeni işletim sistemi sürümünün genel beta programına herkes kaydolabiliyor.
Apple'dan Türkiye’deki tüm ürünlerine zam yaptı
Apple, Türkiye'de tüm cihazlarına yeniden zam yaptı.
YURT DIŞI TELEFON HARÇ KAYIT ÜCRETİ 2023 NE ZAMAN YÜRÜRLÜĞE GİRECEK? Yeni güncel 2023 IMEI kullanım izni uzatılır mı?
Yurt dışı telefon harç kayıt ücreti 2023 ne zaman yürürlüğe girecek? Cumhurbaşkanı maktu vergi kararına göre yurt dışından gelen tüm telefonlarda IMEI harç kayıt ücretleri 6 bin 90 liradan 20 bin liraya yükseltildi. Makedonya, Fransa, İngiltere, Özbekistan, Türkmenistan, Gürcistan ve Azerbaycan gibi ülkelerden telefon getirecek olanlar, "yurt dışı telefon harç ücretleri ne zaman, IMEI harç kayıt ücreti ne zaman yürürlüğe girecek" gibi soruları gündemde tutuyor. İşte 2023 yeni güncel IMEI kullanım izni tarihleri..
Apple, tüm ürünlerin fiyatına zam yaptı: Fiyatlar 90 bine dayandı
Apple Türkiye, yükselen dolar kurunun ardından bugün iPhone, MacBook ve iPad dahil tüm ürünlerine zam yaptı. İşte yeni fiyat listesi...
Apple'dan yüzde 100 zam
Bir ayda 2 kere iPhone fiyatlarına zam yapan firma şimdi ise bulut servisi iCloud'a yaptı.
Kastamonulu yazar, yeni ekonomi yönetimini yazdı
Burcu Kösem, Dünya Gazetesi’ndeki köşe yazısında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek öncülüğündeki yeni ekonomi yönetimini ve ekonomide önümüzdeki dönem yaşanması muhtemel gelişmeleri değerlendirdi.
İşte yeni fiyatlar
Teknoloji devi Apple, Türkiye’deki ürünlerine ciddi bir zam daha yaptı.
Artık WhatsApp kullanamayacaklar
Dünyanın en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp, iPhone kullanıcılarına kötü haberi verdi. Onlarca telefon modelinden çekileceğini duyuran WhatsApp artık iPhone'un eski modellerinde de çalışmayacak.
Telefonların çekmediği yer kalmayacak
Apple ve Huawei'nin telefonlarda uydu bağlantısına destek vermeye başlamasıyla yeni bir dönem başlıyor. Günümüzde bazı Android telefonlar uzaydaki uydularla doğrudan iletişim kurabiliyor. Ancak bu cihazlar özel donanım gerektiriyor. Ayrıca uydu telefonları oldukça pahalı. iPhone'larda ise henüz tam anlamıyla bir uydu bağlantısı seçeneği bulunmuyor.
Zamlanan ürünler, UCUZLAYACAK MI?
Doların yükselmesiyle beyaz eşya, tekstil, teknolojik ürünler ve gıda gibi bir çok kaleme yüzde 60'lara varan zamlar olmuştu. 18 TL'den 12 TL'ye seviyelerine kadar inen kur sonrası zamların geri çekilecek mi merak konusu oldu.
iPhone 13 ekranını Face ID’yi bozmadan tamir etmek kolaylaşacak
iPhone 13 piyasaya çıktıktan bir süre sonra iFixit tarafından parçalarına ayrılmış ve bu işlemin ardından ekranın üçüncü taraf bir onarım merkezi tarafından değiştirilmesi ve orijinal ekrandan bir mikro kontrolör transfer edilmemesi durumunda Face ID’nin çalışmaz hâle geldiği görülmüştü. Apple bu sorunun çözülmesi için bir yazılım güncellemesi yayınlayacağını ve Face ID’nin her şekilde çalışmaya devam edebileceğini açıkladı.
iPhone 13 üretimi için dikkat çekici öngörü
Apple CEO’su Tim Cook, bir süre önce bileşen tedariğindeki sıkıntıların şirket üzerindeki etkisinin tahmin edilenden fazla olduğunu belirtmişti. Bu sıkıntılar iPad ve Mac’in yanı sıra iPhone 13 üretimini de etkiliyor. Yeni bir rapora göre, en yeni iPhone’larda şubat ayına kadar üretimin talebi karşılayacak seviyeye gelmesi beklenmiyor.
Whatsapp'dan İphone kullanıcılarına son uyarı
Whatsapp 1 Kasım itibariyle eski ve güncellenmeyen telefonlara desteğini keseceğini açıkladı