Arama
Arama Sonuçları
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Aşağı İmaret’te hırsızlık!.. Kombi ve televizyonları çaldılar
Kastamonu’da bahçedeki balkondan girdikleri evde değerli eşya bulamayınca televizyonları ve kombiyi çalan hırsızlar kayıplara karıştı.  
Minik Yağız'a yapılan cezasız kalmadı!
Aslen Kastamonulu olan Demirtaş ailesinin SMA hastası çocukları Yağız Batu’nun 6 iş yerinden kumbaralarını çalan iki kişi tutuklandı.
Erbilgin, Aydın'ın iddialarına yanıt verdi; "Bu bir komplodur"
CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, İl Başkanlığı'nda yapılacak olan İlçe Başkanları toplantısı öncesinde Afyonkarahisar'da yaşanan olaylara ilişkin basın açıklaması yaptı. Erbilgin yaptığı açıklamada Yüksel Aydın'ı eleştirdi Erbilgin; "Yüzlerce cep telefonu ve onlarca kameranın olduğu ortamda Yüksel Aydın’ın iddia ettiklerine yönelik tek bir kelime yok. Bu ne demek? Bu bir komplo demektir. Bu partimizi ve bizleri itibarsızlaştırma gayretidir" dedi.
Baltacı, Köksal'ın tehdit iddialarına yanıt verdi: "İspat eden buyursun"
CHP İl Başkanlığı'nda İlçe Başkanları toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan Milletvekili Hasana Baltacı, Afyon'da yaşanan krizi değerlendirdi. Baltacı açıklamasında CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal'ın 'Tehdit edemezsin, o telefonda söylediklerini burada söyleyeceksin' ifadeleri için; "Ben kimseyi tehdit etmedim. Grup Başkanvekilini tehdit eden hiçbir ifadem olmamıştır. İspat eden olursa buyursun gelsin. Genel Başkanımıza bir çağrıda bulunacağım. O çağrıya cevap verilirse ne ala verilmezse hakkımızı hukukumuzu kamuoyu nezdinde aramaya devam edeceğiz" dedi.
Yüksel Aydın'dan Erbilgin'e gönderme: "Hikmet balonu Afyon'dan patladı!"
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin ile siyasi tartışmalarda sık sık karşı karşıya gelen MHP MYK Üyesi ve eski İl Başkanı Yüksel Aydın Afyonkarahisar'da yaşanan olayları sosyal medyadan yaptığı paylaşımla değerlendirdi.
Baltacı ve Erbilgin’e ‘hırsızlar dışarı’ sloganı!
CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Kongresine davetli olarak katılan Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ve Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'e partililer tarafından sloganlarla tepki gösterildi.
Dizi oyuncusundan akıl almaz hırsızlık
Dijital bir platformda yayınlanan 'Kıyma' isimli dizide rol alan U.Ü’nün Adana'da Avukat Yunus Levent Küfüdür'ün cüzdanını çalarak kayıplara karıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
2 ilçede elektrik kablolarını çalan hırsızlar yakalandı
Azdavay ve Cide ilçelerinde enerji ve nakil kablolarını çalan hırsızlar yakalandı.
Eski Tosya Kaymakamı'ndan zehir zemberek veda! 'Arsız hırsızlar...'
Eski Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, sosyal medyadan zehir zemberek bir paylaşım yaptı.
Şaşkın hırsızlar iş başında: Marketi soydu, kaçarken tüfekle kendini vurdu!
İzmir’in Bornova ilçesinde ilginç bir soygun olayı yaşandı. Bir zincir marketin şubesini soyan 2 şüpheliden 1’i, kaçarken elindeki tüfekle kendini vurdu. Yaralı soyguncu ve suç ortağı, polisin takibiyle yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden yaralı olan hastaneye kaldırılırken, soygun anları ise marketin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. İşte detaylar...
Çalıntı altınlar artık kuyumculara satılamıyor
Art niyetli bir insan bir kuyumcuya herhangi bir ürünü satmaya çalıştığı zaman anında resimleri ve bilgileri, bizim bu kanalımız sayesinde diğer ilçelere de hemen yayılıyor
Çalıyorlar ama satamıyorlar
Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası (AKSO) Yönetim Kurulu Başkanı Timuçin Sönmez, kuyumcular arasında kurdukları iletişim ağı ile Ankara’daki kuyumcuları tek bir havuzda topladıklarını belirterek, “Mamak ilçesinde art niyetli bir insan bir kuyumcuya herhangi bir ürünü satmaya çalıştığı zaman anında resimleri ve bilgileri, bizim bu kanalımız sayesinde diğer ilçelere de hemen yayılıyor” dedi.
Mazot hırsızları yakalandı…
Kastamonu-İhsangazi karayolu üzerinde çekicilerin mazotlarını çalan hırsız, polis ekiplerince yakalandı.
Kastamonu'da kart hırsızları yakalandı
Kastamall AVM'de açıktan hırsızlık yaparak bir kadın şahsın kredi kartını çalan ve farklı iş yerlerinde temassız işlem yapan 3 şahıs Saraçlar Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Kastamonu'da kart hırsızları yakalandı
Kastamall AVM'de açıktan hırsızlık yaparak bir kadın şahsın kredi kartını çalan ve farklı iş yerlerinde temassız işlem yapan 3 şahıs Saraçlar Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Bugün kanallarda ne var? 21 Temmuz Cuma TV yayın akışı
21 Temmuz 2023 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 21 Temmuz 2023 Cuma akşamı Çöpçüler Kralı, Cengizhan Destanı, Kısmet, Üvey Anne, Yalı Çapkını, Hayatımın Neşesi ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?
Motosiklet hırsızı tutuklandı
Duruma tepki gösteren motosiklet sahibi ise daha önce de hırsızların tavuklarına dadandığını söyledi.
Suçüstü yakalanan kadın hırsızlar serbest bırakıldı
Kastamonu’da bir evden hırsızlık yapmaya çalışırken yakalanan 2 kadın çıkarıldığı serbest bırakıldı.
Çalınan römorku bulana 50 bin lira ödül!
Çalınan römorku bulana 50 bin lira ödül!
Kastamonulu çiftçi, çalınan römorkunu bulana 20 bin TL ödül verecek
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde çiftçilik yapan şahıs, hırsızlar tarafından çalınan römorkunu bulana ya da getirene 20 bin lira ödül verecek.
Motosiklet hırsızları yakalandı
Yaklaşık 50 bin TL değerindeki motosikleti çalan 2 şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı.
Pişkin hırsızlar! Bir de not bıraktılar
Bırakılan notu gören inşaat sahibi ve çalışanlar şoke oldu.
Nisan’da medya, en çok bunları konuştu
Ajans Press’in 1-30 Nisan tarihleri arasında 15 bini aşkın gazete, dergi, TV kanalları ve internet haber sitelerinde en çok haber olan içerikleri çıkardığı araştırmada; TOGG, TGC Anadolu, Tesla ve seçim çalışmaları öne çıktı.
Kablo hırsızları tutuklandı
Tosya ilçesinde, Jandarma ekipleri tarafından yakalanan, kablo hırsızlığı olayının şüphelileri, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kablo hırsızları, suçüstü yakalandılar
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri, Tosya ilçesindeki kablo hırsızlığı üzerine harekete geçti. Olayla ilgili suçüstü yakalanan 2 şahıs gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.