Yüksel Aydın'dan Erbilgin'e gönderme: "Hikmet balonu Afyon'dan patladı!";

Yüksel Aydın'dan Erbilgin'e gönderme: "Hikmet balonu Afyon'dan patladı!"

CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin ile siyasi tartışmalarda sık sık karşı karşıya gelen MHP MYK Üyesi ve eski İl Başkanı Yüksel Aydın Afyonkarahisar'da yaşanan olayları sosyal medyadan yaptığı paylaşımla değerlendirdi....

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Kongresinde yaşananlar siyaset gündemine bomba gibi düştü. Kongreye davetli olarak katılan Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ile CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal arasındaki 'tehdit' tartışmasının yanısıra, partililerin Milletvekili Baltacı ve Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'e yönelik "hırsızlar dışarı" şeklindeki sloganları ise kongrenin bir anda gerilmesine neden oldu.

"BEN AZ YAZDIM SEN ÇOK ANLA HİKMET!"

CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin ile siyasi tartışmalarda sık sık karşı karşıya gelen MHP MYK Üyesi ve eski İl Başkanı Yüksel Aydın da Afyonkarahisar'da yaşanan olayları sosyal medyadan yaptığı paylaşımla değerlendirdi. Aydın paylaşımında; "Ey Kastamonum biz altını dolduramayacağımız hiç bir şeyi söylemedik aha da buyrun! 2000'li yılların Afyon EMEP İl Başkanı Hikmet balonu Afyon'dan patladı! CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Afyon CHP Merkez İlçe Kongresinde CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in Kastamonu’da yaşanan sel felaketinde ve genel seçimlerde eşinin IBAN numarasını dağıtarak yardım topladığı ve bu yardımları bazı partililerle yediğini öne sürerek "Afyon’dan adam mı yoktu da böyle adamı kongreye divan başkanı olarak davet ettiniz, hırsızlar dışarı!" diyerek tepki gösterdi ve su şişesi fırlattı. Kaynak: Türk Basını... Ben az yazdım sen çok anla Hikmet!" 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum