Arama
Arama Sonuçları
Şampiyon yüzücü Zeynep’ten iki Türkiye 1’inciliği daha
Paletli yüzme yarışında dünya şampiyonu olan İnebolulu sporcu Zeynep Elbir, ilk kez katıldığı serbest dalış Türkiye şampiyonası ve milli takım seçme müsabakasında iki Türkiye birinciliği, bir de Türkiye ikinciliği kazandı.
Baltacı'dan canlı yayında bomba açıklamalar!
Halk TV canlı yayınına katılan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
24 yıllık sorun çözüldü ve temeli atıldı
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle 24 yıldır devam eden Basmacılar Çarşısı sorunu çözülerek, Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi adıyla yükselecek binanın temeli atıldı.
Tahsin Babaş’ın ‘kara’ dosyası!
Kastamonu AK Parti Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, Açıksöz TV ve TV366’nın canlı yayın konuğu oldu. Canlı yayında Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır ve Gazeteci İrfan Salcı’nın sorularını yanıtlayan Tahsin Babaş, bazı projelerini canlı yayında Kastamonu vatandaşlarına duyurdu.
Tahsin Babaş, neden aday gösterildi?
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenleyerek geride kalan 250 günlük görev süresini değerlendirerek; ilimizde devam eden ve planlanan yatırımların genel durumuyla alakalı bilgi verdi.
Kastamonu Stadı’nın yeri belli oldu! Ters köşe
GMG Kastamonuspor’un şampiyonluğa emin adımlarla ilerlediği bugünlerde şehrimize modern bir stat çalışmaları hızla ilerken; yer konusu da kamuoyunu bir süredir meşgul ediyordu.
Termal otelin havuzunda hayatını kaybetti
Ordu’da bir termal otelin sıcak su havuzunda yüzerken kalbi duran bir kişi, Samsun’da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
Yüzme havuzuna tekli girişler kaldırıldı!
Kastamonu'daki vatandaşların da sıklıkla tercih ettiği Hasan Doğan Spor Kompleksi'nde yapılan güncellemeyle birlikte yüzme havuzuna tekli girişler kaldırıldı.
Çevre düzenlemesi start aldı...
Tosya ilçesinde şehirlerarası otogar ve galericiler sitesinde çevre düzenleme çalışmaları başladı.
"Belediyeleri yeniden milli görüşle tanıştıracağız"
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde en yüksek oy aldığı ilçe Tosya'yı ziyaret etti. Tosya'da miting düzenleyen Erbakan; "Milli Görüş Belediyeciliği, yolsuzluğun, hırsızlığın, rüşvetin olmadığı bir belediyecilik anlayışı demektir. Milli görüş belediyeciliği demek belediyenin giriş kapısına 'Rüşvet alan da veren de melundur' tabelasını asmak demektir. Yeniden belediyeleri, milli görüş ile tanıştıracağız, Tosya'yı milli görüş ile tanıştıracağız" ifadelerine yer verdi.
Vali Dallı İstiklal Madalyalı ilçede..
Vali Meftun Dallı Kastamonu'daki ilçe ziyaretlerine İnebolu ilçesiyle devam etti.
Kefeli, Tosya OSB'deki sorunlara dikkat çekti
CHP Tosya İlçe Başkanı Tuğçe Kefeli, Tosya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki alt yapı ve üst yapıdaki eksiklik ve sorunlara dikkat çekti. Kefeli açıklamasında, yakın zaman önce yaşanan yangın afetini hatırlatarak, öncelikli olarak itfaiye birimi ve yangın vanası ile yangın havuzu oluşturulması gerektiğini dile getirdi.
Havuza düşen köpeğin imdadına onlar yetişti...
Tosya ilçesinde bir bağ evinin bahçesindeki boş havuza düşerek mahsur kalan köpek belediye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Spor tesislerinde inceleme
Azdavay ilçesini ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yusuf Tanrıveren, Azdavay ilçesinde hayata geçirilen spor alanlarını, Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ile ziyaret etti.
Kastamonu Kastilya Otel'e nasıl gidilir?
Kastamonu'da kısa süre önce hizmete giren ve verdiği hizmetlerin yanı sıra fiyat politikasıyla da dikkat çeken Kastilya Otel nerede?
Trafik sigortasına yeni düzenleme geliyor
Trafik sigortasında poliçe kesilememesi yönündeki tartışmalara çözüm olması amacıyla SEDDK tarafından “Trafik Teklif Platformu” için ilk adım atılarak yönetmelikle ilgili süreç resmen başlatıldı.
'Sınavsız eğitim' mümkün mü? Milli Eğitim Bakanından açıklama
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullardaki eğitim süreciyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.
HAVUZ YAPILMASI YAPIM İŞİ
KASTAMONU ORMAN FİDANLIK MÜDÜRLÜĞÜ
"Fikir ve önerileri, bizim için yol gösterici"
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ilçenin önde gelen büyüklerinden esnaf Abdulmuttalip Çalışkan, Hasan Aydın VE İsmail Sirke ile bir araya geldi. Başkan Kavaklıgil ilçede yapımı devam eden projelerle ilgili onların fikir ve önerilerini dinledi. Başkan Kavaklıgil; "Kendilerinin eşsiz fikir ve önerilerini dinlemek bizler için oldukça önemli ve yol gösterici" dedi.
MÜSİAD'ın 2. Hasbihal toplantısı, Kastilya'da düzenlendi
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı’nca Yolkonak Köyü’ne yeni tesis yapan, resmi açılışı önümüzdeki aylarda yapılacak olan Kastilya Turizm Tesisi Sahibi Yılmaz Uzan’ın Restaurat Salonu’nda Genişletilmiş 2. hasbihal toplantısı yapıldı.
Yüzme Kursu'ndan bin çocuk faydalandı
Tosya Belediyesi'nin girişimleriyle ilçeye kazandırılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda başlatılan yüzme kursundan şuana kadar toplam bin çocuk faydalandı.
Kastamonulu özel bireyler Erciyes'in zirvesinde...
Türkiye Otizm Meclisi öncülüğünde Gençlik Spor Bakanlığı ile başlatılan 29 Ağustos Kayseri Erciyes Eğitim Otizm Kampı'nda 60 kişilik Özel Birey ile 4 gün boyunca engelsiz kamp programı gerçekleştirildi. Kastamonu Belediyesi ve Gençlik Spor il Müdürlüğü tarafından ulaşım desteği sağlandı. Özel bireyler, 4 gün devam eden programın son gününde Erciyes'e dağcılarla bir araya geldi. Tekerlekli sandalyedeki özel bireylerin Erciyes'e teleferikle çıktığını hayranlıkla izleyen dağcılar, gittiklerinde bunu gururla anlatacaklarını söyledi.
Yaz Spor Okullarından 4 milyon öğrenci yararlandı
Bakan Bak, “Yaz spor okullarında 4 milyona yakın sporcu çeşitli branşlarda eğitim aldı" dedi.
Taşköprü’de keşfedilmemiş bir cennet köşesi
Taşköprü ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki orman içerisinde bulunan ve adeta havuzu andıran gölet ile şelale keşfedilmeyi bekliyor.