Arama
Arama Sonuçları
Yerlikaya: ‘Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar!..’
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz”
Ümit Özdağ Açıksöz Gazetesi'ne konuştu
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Açıksöz Gazetesine özel röportaj verdi. Özdağ'a, İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü ve Kastamonu özelinde bir takım sorular yönelttik.
Göçmen kaçakçılığı organizatörleri yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı paylaşımda Muğla ve İzmir'de düzenlenen operasyonlarda 42 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını açıkladı. Yerlikaya, göçmen kaçakçılığı organizatörlerinin her an enselerinde olduklarını belirtti.
Çocukların sağlığında en çok babalar etkili
Babalar, çocuklarının sağlığını nasıl etkiledikleri konusundaki araştırmalarda bazen göz ardı edilir. Ancak Nashville, Tennessee'deki Vanderbilt Üniversitesi Hemşirelik Okulu'nda yardımcı doçent olan James Muchira, en başından beri babaların çocuklarının sağlığını önemli şekillerde şekillendirdiğini söyledi.
Yaralı leylekler, tedavi edilerek göç yolculuklarına uğurlandı {VİDEO HABER]
Göç yolunda iki yaralı leylek yavrusu bulundu.Kastamonu Şube Müdürlüğü tarafından Sarıkum Yaban Hayvanı Kurtarma Merkezine nakledilen leylek yavruları tedavilerinin ardından göç yolculuklarına uğurlandı.
Ali Yerlikaya’dan net “düzensiz göçmen” açıklaması
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nde göç ve güvenlik değerlendirme toplantısı yapıldı.
Kaçak göçmenleri İHA tespit etti
İzmir açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen lastik botlardaki 58 düzensiz göçmen kurtarıldı, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 38 düzensiz göçmen yakalandı.
İklim dengesinin bozulması kuşların üremesini etkiliyor
Uluslararası bir araştırma, büyük göçmen kuşların iklim krizi kaynaklı sıcaklık artışları sebebiyle daha az, göç etmeyen küçük kuşların ise daha fazla ürediğini ortaya koydu.
Çanakkale sularında 37 düzensiz göçmen yakalandı
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında lastik bottaki 37 düzensiz göçmen karaya çıkarıldı.
İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı: 39 göçmen kaçakçısı yakalandı
İçişleri Bakanı Yerlikaya, Sakarya ve Hatay'da düzenlenen operasyonlarda 39 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, "Düzensiz göçle mücadelemiz aralıksız devam edecek" dedi.
İşte en az Suriyelinin yaşadığı o İl!Sayı şaşırttı
Mülteciler Derneği'nin 13 Temmuz 2023 verilerine dayanarak yayımladığı rapora göre, Türkiye'de 1 milyon 751 bin 551'i erkek, 1 milyon 577 bin 965'i kadın olmak üzere toplam 3 milyon 329 bin Suriyeli kayıt altına alındı. 15-24 yaş aralığındakilerin oluşturduğu genç nüfusun sayısı 631 bin 211. 10 yaşının altında ise 997 bin 727 Suriyeli yaşıyor...
İşte Türkiye'deki göçmenlerin net sayısı…
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Ülkemizde bugün itibarıyla 4 milyon 888 bin 286 göçmen bulunuyor” dedi.
İşte Türkiye’deki toplam göçmen sayısı
Göç İdaresi Başkanlığı, net rakamla açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çok önemli açıklamalar
Toplantı sonrası konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar şu şekilde...
Bir göçmen faciası daha: 51 ölü
Fas’tan İspanya'ya bağlı Kanarya Adaları’na giden göçmenleri taşıyan botun batması sonucu 11’i kadın, 3’ü çocuk toplam 51 kişi hayatını kaybetti.
Koca'nın 'Suriyeli sağlıkçı istihdamı' yeniden gündemde
Fahrettin Koca'nın 2022 yılında katıldığı bir toplantıda "4 bin Suriyeli sağlık çalışanının istihdam ettik" sözleri yeniden gündem oldu.
GENEL AF ÇIKACAK MI, NE ZAMAN ÇIKACAK 2023? | Genel af 7. Yargı Paketi son dakika! Kimler aftan yararlanabilecek?
Mahkumlara yönelik genel af, 7. Yargı Paketi'nin mecliste kabul edilmesinin ardından gündemdeki yerini koruyor. Mahkumların ve yakınlarının merakla beklediği genel affa ilişkin 7. Yargı Paketi'nde yer alan maddeler ve kimlerin genel aftan yararlanabileceği ise en çok merak edilen konular arasında geliyor. Peki genel af çıkacak mı, ne zaman çıkacak? TBMM'de kabul edilen yargı paketine ilişkin tüm merak edilenleri haberimizde derledik.
2023'te 46 bin 633 göçmen sınır dışı edildi
Bu yıl 22 Haziran tarihine kadar 46 bin 633 düzensiz göçmen sınır dışı edildi, 17 bin 964 yabancının da sınır dışı işlemleri sürüyor.
Kaçak göçmen çalıştıran şimdi yandı
Türkiye'ye yasa dışı yollardan giren göçmeni çalıştıran esnaf hayatının şokunu yaşadı. Asliye Ceza Mahkemesi'nin beraat kararı verdiği esnafa kötü haber Yargıtay'dan geldi. Yüksek Mahkeme; başka bir ülkeye gitme amacı bulunmayan ve Türkiye'de sürekli olarak kalmak istediği anlaşılan Afganistan uyruklu göçmenin kaçak olduğunu bildiği hâlde istihdam eden sanığın eyleminin 'göçmen kaçakçılığı' suçunu oluşturduğuna hükmetti.
ABD vizesi nasıl alınır
ABD’ye seyahat edebilmek için ilk olarak hava, deniz ve kara sınır kapılarından ülkeye giriş yapmana olanak tanıyan Amerika vizesi almak gerekir. Çünkü Umuma Mahsus, Hususi, Hizmet ve Diplomatik Pasaport sahibi tüm T.C. vatandaşları, Amerika vizesine tabi tutulur.
Kılıçdaroğlu'ndan açıklama: ''Benim asıl üzüntüm...''
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu açıklama yaptı.
16 bin lira maaşlı iş, Türkler beğenmeyince Afganlara kaldı
16 bin lira maaş, sigorta, yiyecek, içecek ve barınma ihtiyaçlarının karşılanmasına rağmen yerli çoban bulamayan besiciler, çözümü göçmen çobanlarda buldu.
554 bin Suriyeli ülkesine geri döndü
Türkiye’de geçici koruma statüsünde bulunan Suriyelilerin gönüllü geri dönüşleri sürüyor.
‘Millet, devletin anahtarını Bay Kemal’a verecek’
CHP GRUPBAŞKAN VEKİLİ ALTAY KASTAMONU'YA GELDİ...
11 kurucu üye istifa etti
Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi 11 isim parti politikalarının gidişatını “ideolojiler mezarlığına” dönüştüğünü öne sürerek istifa etti.
"Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi için çalışacağız"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs seçimleri sonrasında ilk kez açıklama yaptı.