Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da soğuk savaşı!
Kastamonu'da, 31 Mart Yerel Seçimleri için geri sayım sürerken, parti ve bağımsız belediye başkan adaylarının rekabeti adeta soğuk savaş atmosferine dönüştü. Kentin dört bir yanında, seçim araçları ve dev bayraklarla donatılmış sokaklar, seçmenlerin dikkatini çekiyor.
TTB, salgının sebebini açıkladı
Türk Tabipler Birliği, dikkat çekici bir basın açıklaması yayınladı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da etkisini hissettiren ve Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir çok hastanın aynı şikayetlerle geldiği hastalığın kaynağını açıkladı.
Elden para verenler de yargılanabilir!
Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle, aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın yargılandığı dava, Türkiye gündemine oturdu.
Kastamonu Valiliği fidan dağıtacak
Yarın saat 10.00’da Kastamonu Valiliği Binası önünde fidan dağıtımı gerçekleşecek
"Ücretsiz öğün acil ihtiyaç, bu konu derhal çözülmeli"
CHP Kadın Kolları, okullarda çocuklara ücretsiz öğün verilmesine ilişkin 81 il ve 973 ilçede basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada; "Bugün ülke genelinde tek ses olduk, iktidara sesleniyoruz: Ücretsiz öğün acil ihtiyaçtır ve bu konu derhal çözülmelidir. Bugünden itibaren her il ve ilçede eylemler başlatıyoruz" denildi.
Okullarda sıkı tedbirler! Herkesin kaydı tutulacak
Okullara gelen velilerle ziyaretçilerin kayıtları görüşme planlarına uygun olarak tutulacak, belirlenen sürelerle sınırlı olmak kaydıyla gerekli kontroller sağlanacak.
İçişleri’nden 81 ile ‘trafik’ genelgesi
İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri" konulu genelge gönderdi.
Okullarda yeni dönem için geri sayım
Bakan Tekin, 81 ilin millî eğitim müdürüyle bir araya geldi
Vergi borcu olanlar dikkat! Hacizler başlatıldı
1 trilyon liralık vergi alacağı için Hazine ve Maliye Bakanlığı büyük bir borç tahsilat hamlesi yaptı.
Okullarda "beyaz önlük" dönemi
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim öğretim yılında hayata geçecek uygulamaları duyurdu.
ÖZGÜDER’den güvenlik görevlilerine uyarı!
Özel Güvenlik Görevlileri Derneği’nden özel güvenlik kimlik belgesi yenilemesini yapacak olan güvenlik görevlilerine uyarı yapıldı.
Bakanlıktan yeni genelge! artık rafineriler en az 1 gram altın üretilebilecek
Hazine ve Maliye Bakanlığı yeni bir genelge yayımladı. Genelgeye göre rafineriler tarafından en az 1 gram altın üretilebilecek. Gümüşler ise asgari 50 gram, azami 500 gram ağırlığında üretilebilecek. Öte yandan Hazine ve Maliye Bakanlığı altın için yeni bir sistemi daha devreye sokmaya hazırlanıyor. Bakanlık, işlenmemiş altın için alınan karar kapsamında ithalata kota uygulamasını gündemine aldı. İşte haberin detayları...
Çok şükür!.. ‘Yılsonuna kadar ek vergi yok’
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yıl sonuna kadar ek vergi düşünülmediğini ifade etti.
Kamuya "tasarruf" genelgesi! Devlet de kemer sıkacak
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzasıyla bugün kamu kurumlarına gönderilen genelgede, deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiği belirtilerek, tedbirlerin ivedilikle uygulanabilmesi için gerekli adımların atılması gerektiği, tasarruf takibinin de tavizsiz sağlanacağı bildirildi.
Memur zammı yetişmedi! Ek bordro ile…
Yasal düzenleme bu tarihe yetişmediği için fark ek bordro ek bordro olarak yansıyacak.
Sağlık Bakanlığından 'kızamık' genelgesi!
Kızamık vakalarıyla ilgili olarak Sağlık Bakanlığı'nın 81 ile yazı gönderdiği belirtildi. Bakanlık, yazıda vakaların artığına dikkati çekerek, önlemlerin artırılmasını istedi.
Kastamonu'da bayram sürecinde denetimler artırılacak
Radar cihazları ile gece ve gündüz radarla hız denetimi yapılacak.
Kurban sevkiyatına sıkı tedbirler
Tarım ve Orman Bakanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde gerekli tedbirleri alarak, bayramda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına çalışmalarını gerçekleştiriyor.
İşte memur ve emeklinin 5 aylık zam farkı
Emekli ve memur Temmuz zammı 2023 için veriler gelmeye devam ediyor.
Borcu olana 12 taksit
Maliye Bakanlığı yayımladığı tahsilat iç genelgesi ile ek verginin taksitlendirilmesine imkan sağladı.
EYT’liler 25 bin lira ödeme alabilir
Maaşı henüz bağlanmamış olan EYT’lilere emekli bayram ikramiyesi dahil avans ödemesi kapsamında 25 bin TL verilmesi söz konusu.
CERRAHİ EL ALETLERİ ALIMI
EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ -KASTAMONU
36 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI
EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ -KASTAMONU
Maaşı geciken EYT'lilere avans düzenlemesi
SGK Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, emekli aylığı 90 gün içinde bağlanamayan emeklilerin avans alabileceğini duyurdu.
EYT'liye avans müjdesi!
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin resmen hayata geçirilmesiyle 2 milyonu aşkın kişiye emeklilik yolu açıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çalışanları gece gündüz demeden EYT müracaatında bulunanların dosyalarını inceleyip karara bağlanıyor. Maaşı geciken EYT'liler için ise avans müjdesi geldi.
Afetzedelere maddi yardım
İçişleri Bakanlığı, 81 il Valiliğine 'Afetzedelerin Geri Dönüş İşlemleri ve Yol Masraf Ödemeleri' konulu genelge gönderdi.