Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu personel alımı başladı! (BAŞVURU EKRANI)
Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere Kastamonu dahil 6 ilde orman muhafaza memuru alımı yapılacağı duyurulmuştu. Başvurular bugün itibarıyla başladı! Son başvuru tarihi 9 Mayıs 2024
Emekliler için başvurular başladı! 17 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor
Emekliler için heyecan verici haber geldi. Emekli maaşlarında banka promosyonları için başvurular 25 Mart itibariyle alınmaya başladı.
YSK'dan seçmen kaydı sorgulama uyarısı!
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde oy kullanacakların seçmen kaydı sorgulamalarını nasıl ve nereden yapacakları konusunda bir duyuru yayınladı.
Kastamonulu çiftçilere duyuru! Başvurular başladı...
Tarım ve Orman Bakanlığınca, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) ürün güncelleme başvurularının başladığı ve ürün güncelleme son başvuru tarihinin 29 Şubat 2024 olduğu duyuruldu.
Kastamonu’daki kurum personel alıyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de ve Cumhurbaşkanlığı SBB’de yayımlanan duyurularda, Kültür ve Turizm Bakanlığına büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, kütüphaneci, mimar, şoför, çocuk gelişimcisi, aşçı, bahçıvan, mühendis, şehir plancısı, arkeolog, müze araştırmacısı, kütüphaneci, tekniker ve teknisyen olmak üzere sözleşmeli personel alınacağı aktarıldı.
Bakanlık, Kastamonu’da memur alacak!
İçişleri Bakanlığı tarafından Kastamonu’nun da aralarında yer aldığı, personeli alımı başvuruları açıklandı. Kadrolu memur atama başvuru süreci ve tüm detaylar haberimizde.
Kastamonu’da KPSS puanı ile memur alımı başlıyor!
Bin 629 kamu personeli alımı başvuru kılavuzu bugün açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı 629 personel alımı kapsamında, Kastamonu’dan da alım var. Kamu personeli alımına dair tüm ünvanlar ve şartlar bu yazımızda.
Kastamonu’da GSB memur alımı sona eriyor
Kastamonu’da KPSS 50 puanla GSB bünyesinde personel alımı için başvurular tamamlanıyor. Kamu personeli alımı başvuruları ve tüm süreci bu haberimizde bulabilirsiniz.
Kastamonu Defterdarlığı personel alıyor!
Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde kadrolu yeni memur personel alımı başvuruları açıklandı. Kastamonu’da da Defterdarlık personel alımı yapılıyor. İşte başvuru şartları ve detaylar haberimizde.
Kastamonu’da belediye personel alıyor!
Kastamonu’da o belediye personel alımı yapıyor. İlk defa atanmak üzere, sözleşmeli personel alınıyor.
Kastamonu’da evi olanın başına talih kuşu kondu
Kastamonu’da konut sahiplerini sevindirecek haber geldi. Tapu sahipleri, son beş yılda ödedikleri emlak vergilerini geri alabilecekler! Bu avantajdan faydalanmak için gereken koşulları ve takip edilmesi gereken yolları sizler için derledik. Detaylar haberimizde…
Kuzeykent Mahallesi ikinci muhtarına kavuştu!
Kuzeykent Mahallesi’nin ‘Doğal Muhtarı’ Hakan Çölez, ‘Yapay Muhtarı’ E-Muhtar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Konut satışı ve kiralarda her şey sil baştan: İşte detaylar
1 Kasım'dan itibaren emlak satışlarına e-Devlet üzerinden kimlik doğrulama şartı geliyor. Kurulacak olan Elektronik İlan Doğrulama Sistemi ile sahte ilanların önüne geçilecek. Peki emlak sektöründe fiyat istikrarı için çok önemli olan bu adım ile neler değişecek? Emlakçılar merak edilen konuya ilişkin detayları açıkladı.
81 ilde 146 bin 619 personel alımı! Başvuruyu kaçırmayın
Başvurular başladı. En az ilkokul mezunu 81 ilde 146 bin 619 personel alımı yapılacak.