Kastamonu’da KPSS puanı ile memur alımı başlıyor!;

Kastamonu’da KPSS puanı ile memur alımı başlıyor!

Bin 629 kamu personeli alımı başvuru kılavuzu bugün açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı 629 personel alımı kapsamında, Kastamonu’dan da alım var. Kamu personeli alımına dair tüm ünvanlar ve şartlar bu yazımızda....

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye genelinde personel alıyor. Memur olmak isteyen vatandaşlar için fırsat kapısı açıldı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 sözleşmeli personel alımı hakkında duyurusu bugün açıklandı. Farklı ünvanlarda Bakanlık personeli alımı başvuruları ve detayları haberimizde bulabilirsiniz.

KASTAMONU’DA BÜRO PERSONELİ ALIMI

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Kastamonu’da açtığı alımda, 1 büro personel alacak. Şartlar şu şekilde;

Bu pozisyonda istihdam edilmek üzere 230 sözleşmeli personel alınacaktır. Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler, İktisat ve İşletme Fakültelerinin bölümlerinden mezun olmak ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak,

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2022 yılında yapılan, Kamu Personeli Seçme Sınavının KPSS (B) Grubu için KPSSP3 puan türünden asgari 65 ve daha yukarı puan almak kaydıyla, müracaat edenlerin en yüksek puandan başlanarak sıralanması neticesinde alınacak sözleşmeli personel sayısı kadar aday arasına girmek,

Adayların, son başvuru tarihi itibarıyla, ilanda belirtilen öğrenim ve bölüm mezunu olmaları gerekmektedir, Görevini yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri durumu bulunmamak, Son başvuru tarihi itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI MEMUR ALIMINA NASIL BAŞVURULUR?

Başvurular 25 Ocak 2024-08 Şubat 2024 tarihleri arasında alınacak olup, başvurmak isteyen adaylar, e-Devlet üzerinden Kültür ve Turizm Bakanlığı - Kariyer Kapısı-İşe Alım İşlemlerinin Yapılması veya Kariyer Kapısı internet adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirecektir.

BÜRO PERSONELİ NE YAPAR?

Kastamonu’daki alımda merak edilen sorulardan bir tanesi ise, “büro personeli ne iş yapar?” oluyor. Büro personellerinin görevleri arasında, telefonları cevaplamak, e-posta yazışmaları, dosyalama ve kayıt tutma, randevuları düzenlemek ve takip etmek, veri girişi yapmak ve gerektiğinde misafirleri karşılamaktır.

KASTAMONU’DA ALIMLAR SÜRÜYOR

Kastamonu’da memur olmak isteyen adaylar, Kastamonu’daki memur alımlarını takip ediyor. Kastamonu’da memur alımları açıldıkça, vatandaşlara aciksoz.com.tr üzerinden bilgi veriyoruz. Memur olmak isteyen Kastamonulular, alımlara website adresimizden veya bizi sosyal medyadan takip edebilirler.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum