Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Entegre'ye Tataristan'da 'yılın yatırımcısı' ödülü
Rusya'daki en büyük Türk yatırımcıların başında gelen Kastamonu Entegre, "Yılın Onursal Yatırımcısı" ödülüne layık görüldü.
5 Euro’ya yurt dışı! Pegasus’tan yurtdışına ucuz bilet
Artan döviz kuru Türk turistlerin belini büktü. Yurt dışında seyahat etmek neredeyse hayal oldu. Ancak bu durumu Pegasus'un yeni kampanyası ile fırsata çevirmek mümkün. Ucuza yurt dışı uçak bileti almak isteyenler için Pegasus 5 euroya yurt dışı biletlerini satışa sunduğu yeni kampanyasını duyurdu.
İngiltere’nin yaptırım kararında, iki Türk şirkette listede
İngiltere, Türkiye ve diğer bazı ülkelerdeki çeşitli kişi ve kurumlara Rusya’ya yapılan yardımlardan dolayı yaptırım kararı aldı.
Arap sermayesi Batı Karadeniz’de
Bartın'da ilk etapta bin 200 kişinin istihdam edileceği, üretilen ürünlerinse 30 ülkeye ihraç edileceği mobilya fabrikasının temeli törenle atıldı.
Topraksız çilek!..
Sinop’un Mertoğlu Köyünde kurulan serada üretilen topraksız çilekler, dünyanın birçok ülkesine ihraç ediliyor. 3 yıldır faaliyette olan serada yıllık 100 ton üretim hedefleniyor.
‘Ekşili Pilav’ Dubai menülerinde
Kastamonu'nun coğrafi işaretli siyez bulgurundan yapılan özel lezzeti Ekşili Pilav, ülke dışına çıkarak Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) alıcı buldu.
“Turizm artık dışarıyla ilişkilerimizi daima geliştiriyor”
Kastamonu Birlik Vakfı Kariyer Sohbetleri bu haftaki konuşmacısı “Yurtdışı İzlenimleri” konu başlığıyla Devrekâni Deva Gıda Sanayi Ticaret Limitet Şirketi Müdürü Yahya Cirişoğlu oldu.Devrekâni Deva Gıda Sanayi Ticaret Limitet Şirketi Müdürü Yahya Cirişoğlu, yurt dışındaki izlenimlerini dile getirdiği konuşmasında; “Arap aleminde turizm sektörü ve petrolün getirdiği muhteşem zenginliğin mülkiyet sahiplerini ‘azdırıcı zenginlik’ haline getirdiğini görüyoruz. Oysa bu imkân ve nimetlerin İslam dünyasının kalkınmasına katkı sağlayacak şekilde yönetilmesi de mümkün.Teknolojik gelişmeler, karşılıklı ticari münasebetler, turizm artık dışarıyla ilişkilerimizi daima geliştiriyor. Bunlardan maksimum faydalanmak mümkün” ifadelerine yer verdi.
Eskrimcilerimiz Dubai'de
Dubai'de düzenlenen Dünya Eskrim Şampiyonası'da Kastamonu'da temsil ediliyor.
Türkiye'nin 7 bölgesi, Kastamonu'da buluştu
Yöresel Gurme Fuarı geçtiğimiz gün Kastamall AVM'de Türkiye'nin 7 bölgesinden şehirlerin bulunduğu yöresel ürün stantlarını Kastamonu halkına açtı. 10 gün boyunca Kastamall AVM'de faaliyet gösterecek olan Yöresel Gurme Fuarı, 27 Şubat'ta sona erecek. Yöresel Gurme Fuarı'nı Kastamonu'ya getiren Zeynep Şahin, tüm Kastamonu'yu yöresel çeşitliliğin sunulduğu bu fuara beklediğini ifade etti.
Eskrimcilerimiz, gururla döndü
Türkiye Eskrim Federasyonu’nun yıllık faaliyet programında yer alan U17 Yıldızlar Federasyon Kupası, U10 – U12 – U14 Açık Turnuvası ve Gençler Federasyon Kupası Antalya’da yapıldı.
Kastamonu'da yapılan tespih 120 bin TL'ye Dubai'ye satıldı
Kastamonulu Yusuf Ekşioğlu tarafından tasarlanan ve 9 ustanın emek verdiği 'Selçuklu' isimli tespih projesi Dubai'ye satıldı.
ROYAL PLATİNUM 62’NCİ MAĞAZASINI KASTAMONU’DA AÇTI
Zarif ve kaliteli kokunun adresi: Royal Platinum Parfüm Shop