ROYAL PLATİNUM 62’NCİ MAĞAZASINI KASTAMONU’DA AÇTI;

ROYAL PLATİNUM 62’NCİ MAĞAZASINI KASTAMONU’DA AÇTI

Zarif ve kaliteli kokunun adresi: Royal Platinum Parfüm Shop...

Türkiye'de 60’ın üzerinde firması olan Royal Platinum, artık Kastamonu'da. Barış Kalyoncuoğlu ve Emrah Akın’ın ortaklaşa açtığı Royal Platinum mağazası Kastamonu'da hizmet vermeye başladı. Royal Platinum Parfüm Shop, kurulduğu ilk günden itibaren tercih edilen bir marka olma hedefiyle çalışmalarını devam ettiriyor. ‘Kokunuz imzanız olsun’ sloganıyla hizmetlerine devam eden Royal Platinum Kastamonu'daki ilk mağazasını Barutçuoğlu AVM’de açtı. 

İnsanların rahat ve evinde gibi hissetmeleri amacıyla yola çıkan ve mağazalarını da bu konseptle dizayn eden Royal Platinum ilerleyen süreçte mağazasını Kastamonu’daki ilçelere de götürmeyi hedefliyor. Royal Platinum, kadın ve erkek parfümleri, oda kokuları, araç kokuları, cam kolonyalar, oda spreyleri gibi 350’den fazla çeşit ürünle kaliteli hizmeti Kastamonu’nun ayağına getirdi. 

KALYONCUOĞLU; “KASTAMONU’DA BİR İLKİZ”

Kastamonu’da yeni açılan Royal Platinum mağazasının ortaklarından Barış Kalyoncuoğlu, bir Türk firması olan Royal Platinum’u Kastamonu’ya getirdiklerini ifade ederek; “Royal Platinum markamızı Kastamonu’ya getirdik. Kastamonu’daki işletmemiz, Türkiye’deki 62’nci şubemiz. Kastamonu’da bir ilkiz. Sadece Türkiye değil aynı zamanda Dubai, Irak, İran olmak üzere dünyanın farklı bölgelerinde de bayiliklerimiz var. Türk patenti ve firması olduğu için Royal Platinum’u tercih ettik. Royal Platinum Kocaeli’nde başlayan 12 yıllık bir firmadır. Bu işe başlamamızdaki yegâne hedefimiz Kastamonu’ya bir katma değer ve iş istihdamı sağlamak.  Kastamonu ve ilçelerinde toplamda 40 şube açmak istiyoruz ve şubeye 2 personel alacağımızı düşünürsek bünyemizde 80 kişinin bulunacağını söyleyebilirim.  İleride, gerek pandeminin verecek olabileceği zorluklarla karşılaşmak gerekse ekonomik kriz gibi olaylar başımıza gelmezse hedeflerimiz bu yönde. İnsanlarımızda çeşitli alerji hastalıkları var. Bizim ürünlerimiz, kokularımız hiçbir şekilde alerji, hastalık yapmaz. Doğal olan ürünlerimizle insanlara, doğaya, canlılara olan saygımız en başta olduğu gibi halen devam etmekte.” 

“ROYAL PİLATİNUM BİR TÜRK FİRMASI”

Royal Platinum firmasının yerli bir firma olduğunu belirten Barış Kalyoncuoğlu; “Royal Pilatinum bir Türk firması. Türkiye sermayesine katkı sağlama amacı içerisindeyiz. Ben ve ekip arkadaşlarım bu iş yerini açmadan önce farklı firmaları gezdik ve Türkiye’mize katkıda bulunmak için Royal Platinum’u seçtik. Firmamız, Dubai’ ye açıldı, İran ve Irak’a gitti. Türkiye’ye getirmek değil Türkiye’den dışarı götürmek önemli. Dışarıdan zaten Türkiye’ye gelirler, Türkiye güzel memleket, güzel bir vatan. Önemli olan Türkiye’den dışarı ülkelere bir şeyler verebilmek.  Açılış amacımız bu, bundan sonrası Allah’ın bileceği iş. Biz kendimizden çok eminiz. Kokularımız çok kalıcı ve gelen müşterilerimizin bizi tekrar ziyaret edeceklerinden çok eminiz. Parfüm sektöründeki ilk gemimizi tersaneden denize indirdik, yeni okyanuslara açılmaya hazırız” dedi.

AKIN; “İNSANLARA KENDİLERİNİ DEĞERLİ HİSSETTİREBİLMEK İÇİN BU YOLA ÇIKTIK”

Mağaza ortaklarından Emrah Akın ise mağaza ile ilgili olarak şu ifadeleri dile getirdi; “Vizyon olarak, insanlara kendilerini değerli hissedebilme fırsatını sunmaya adapte olarak bu yola çıktık. Mağazamızda insanlar kendilerini rahat hissetmeli, burayı yaşam alanı olarak görmeli, kendilerini değerli hissetmeli. İnsanların,  mağazamızda bulundukları her anda mağazamızı benimseyerek vakit geçirmeleri, bizi motive edecek en iyi göstergedir. Türkiye’de diğer parfüm satan işletmelere baktığımız zaman, küçük mekânlar, insanların ürünleri alıp hemen ayrıldıkları, konfor bakımından boğucu ve insanların kendilerini rahat etmedikleri gibi olumsuz durumlar görüyoruz. Biz bu gibi durumlara nazaran, müşteriyi tanımak, sohbet etmek, tanışmak istiyoruz.  Güzel hizmetler sunmayı vaat ederek bu işe girdik. Müşterilerimize sunduğumuz kokularımız onları geçmişten bu güne getirebilmeli. Her insanın imzası kokusudur.  Bizi tercih edecek olan müşterilerimizin imzalarının adresi, Royal Platinum’da” dedi. 





Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum