Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Havalimanı, zararına mı çalışıyor?
Havacılık kaynaklarına göre, yolcu trafiğinin yıllık artış oranına göre yüzde 30’a kadar atıl kapasite olağan karşılanırken, bu oranın altındaki kapasite kullanımı “kamu zararı” olarak yorumlanıyor.
Minik Yağız'a yapılan cezasız kalmadı!
Aslen Kastamonulu olan Demirtaş ailesinin SMA hastası çocukları Yağız Batu’nun 6 iş yerinden kumbaralarını çalan iki kişi tutuklandı.
Kastamonulu yaşlı kadın kazada can verdi!
Tekirdağ’da meydana gelen kazada, Kastamonulu yaşlı kadın hayatını kaybetti.
İl olmaya en yakın ilçeler açıklandı!
İl olmaya en yakın ilçelerin listesi belli oldu. Coğrafi Bilgi Sistemleri teknolojisiyle hazırlanan "konuşan haritalar" üzerinden il olma potansiyeli en yüksek 67 ilçe belirlendi. Peki listede hangi ilçeler var? İşte il olmaya en yakın 67 ilçe...
İl olmaya en yakın ilçeler açıklandı!
İl olmaya en yakın ilçelerin listesi belli oldu. Coğrafi Bilgi Sistemleri teknolojisiyle hazırlanan "konuşan haritalar" üzerinden il olma potansiyeli en yüksek 67 ilçe belirlendi. Peki listede hangi ilçeler var? İşte il olmaya en yakın 67 ilçe...
Bu ilçe 82. il olmaya çok yakın!
İl olmaya en yakın ilçelerin listesi belli oldu! İl olmaya en yakın o ilçenin ismi öne çıkıyor. İşte detaylar...
‘Sorunları çözebilecek bir iradeye ihtiyaç var’
Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Kastamonu’da partililerle bir araya geldi
Ayçiçekte verim düştü, yağ fiyatları artacak!
Verim kaybı nedeniyle ayçiçek yağının fiyatının yükselmesi bekleniyor.
Akşener’den Kastamonulu SMA hastası Batu’ya destek
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6,5 aylık SMA hastası Kastamonulu Yağız Batu Demirtaş için toplanan yardım kampanyasına destek oldu.
SMA hastası Yağız Batu, desteğinizi bekliyor
Aslen Kastamonulu olan Hakan Demirtaş’ın SMA hastası oğlu Yağız Batu Demirtaş destek bekliyor.
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Özdemir kimdir?
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde; AK Parti’den Kastamonu Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan ve çalışmalarına başlayan Yaşar Özdemir kimdir?
Türkiye tarihinin en büyük silah satışı!
Suudi Arabistan ile Baykar tarafından imzalanan ihracat anlaşması Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük savunma ve havacılık ihracatı sözleşmesi olarak tarihe geçti.
8 Temmuz tarihte bugün olanlar: Kim doğdu? Kim öldü?
8 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları sizler için derledik. Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 8 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 8 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 8 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
Bahçeli önerdi, AK Parti harekete geçti: 19 ilçe il oluyor
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup konuşmasında dile getirdiği ‘100 il’ konusunda MHP ile AK Parti’nin anlaştığı iddia edildi.
İl sayısı 100'e mi çıkıyor
Devlet Bahçeli sinyali verdi, 19 ilçeyi heyecan sardı
Alptekin’e sevgi seli
Milli futbolcu Alptekin Çaylı, Çorlu'da büyük sevgi gösterisiyle karşılaştı.
KASTAP Meclisi kuruldu
Kastamonu Platformu (KASTAP) Meclisini oluşturan kurucu üyeler, İstanbul Kadir Topbaş Kültür Merkezinde bir araya geldi. İl ve ilçe dernek başkanları, İçişleri, Devlet, Gençlik Spor ve Çalışma eski Bakanlarından Murat Başesgioğlu önderliğinde İstanbul'da buluştu.
Seydiler’in parlayan yıldızı
Seydiler Seyyid Zülfikar Vakfı M. Naim Karaman Hafız İmam Hatip Ortaokulu her alanda elde ettiği başarılarla adından söz ettiriyor.
Kastamonu Dernekler Platformu kuruluyor
Kastamonu’nun marka kent olması ve tanıtılması amacıyla yol haritasının belirlenmesine yönelik daha önce ilki İstanbul KASDER ev sahipliğinde Türkiye genelinde bulunan Kastamonu dernek, federasyon ve konfederasyonların katılımı ile yapılan toplantının ikincisi Darıca ve Kocaeli ev sahipliğinde yapıldı.
'En iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışacağız'
Hepkebirler Mahallesi’ndeki Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) Kastamonu Şubesi’nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Karabükspor, 39 yıl sonra BAL'da
Bir zamanlar Süper Lig ve Avrupa'da mücadele etmiş ve yaşadığı ekonomik sıkıntılar sonrası çöküşe girmiş olan Karabükspor, 39 yıl sonra profesyonel liglere veda ederek Bölgesel Amatör Lig’e düştü.
Potada büyük heyecan
Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) 2021-2022 sezonunda Final Grubu müsabakaları, 25-30 Nisan tarihleri arasında Kocaeli'de oynanacak.
Çorlu’da banduma festivali düzenlenecek
Tüm Kastamonulular Derneği (TÜMKASDER) Çorlu’da Banduma Festivali düzenleyecek. Çorlu Belediyesi Düğün Salonu’nda 25 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak etkinlikte banduma ikramının yanı sıra yerel sanatçılar da sahne alacak.