Seydiler’in parlayan yıldızı;

Seydiler’in parlayan yıldızı

Seydiler Seyyid Zülfikar Vakfı M. Naim Karaman Hafız İmam Hatip Ortaokulu her alanda elde ettiği başarılarla adından söz ettiriyor....

2022 yılında 19 kız, 18 erkek olmak üzere 37 hafız çıkaran ve 31 Temmuz 2022 tarihinde hafız ve Hafizeleri için İcazet Töreni düzenlenecek olan okul aynı zamanda akademik alanda da bu yıl büyük bir başarıya imza attı. 30 Haziran 2022 tarihinde açıklanan LGS sınav sonuçlarında Ebubekir Taha Karagöz, 90 sorunun 89’unu doğru yaparak Türkiye genelinde 0,05 lik dilime girmeyi başarırken bir soru ile Türkiye birinciliğini kaçırdı. LGS ortalamasında ise 347,49 puan ortalaması yakalayarak geçen seneye göre 20 puan artış yapmayı başaran okul, Hafızlık alanında Kastamonu il birinciliği, Bolu’da yapılan Bölge Yarışmasında Bölge birinciliği, en son olarak da Çorlu’da yapılan Hafızlık Yarışmasında Türkiye dördüncülüğü elde etti.

Ayrıca TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali “İnsanlık Yararına Teknoloji yarışmasında” finale kalarak 12-14 Rize’de yapılacak olan Türkiye Finallerine davet edilen Seydiler Seyyid Zülfikar Vakfı M. Naim Karaman Hafız İmam Hatip Ortaokulu hafızlık, eğitim ve sosyal alandaki başarılarıyla sadece ilçede değil il düzeyinde velilerin ve öğrencilerin ilgi odağı haline geldi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum