Arama
Arama Sonuçları
Araç alacaklar dikkat! İbre tersine dönüyor
Genel seçimden sonra uygulamaya konan yeni ekonomi politikaları ikinci el araç piyasasında durgunluk oluştururken, fiyatlardaki düşüş yüzde 30’lara kadar ulaştı ancak sektör temsilcileri fiyatların yükseliş trendine girdiğini belirtiyor.
Türkiye’de elektrikli otobüs üretecek!
Alman sanayi devi MAN, Ankara tesisinde, iki sene içinde elektrikli otobüs üretmeye başlayacak.
Elon Musk Türkçe bilen 120 bin TL maaşla personel arıyor
SpaceX, Türkiye'de Starlink internet hizmetini başlatmaya hazırlanıyor. ABD merkezli firma, Türkçe bilen Starlink temsilcisi arıyor. İşte firmanın dikkat çeken iş ilanı...
Dünyanın astronotu geliyor!
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Uzay Kaşifleri Derneği'nin etkinliğine 70'ten fazla dünyaca ünlü astronotun katılacağını açıkladı.
CEO’ya 50 milyonluk boşanma davası
Ankara’da G.P. adlı kadın, büyük bir şirkette CEO olan eşine kendisini aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açtı ve 25 milyon maddi 25 milyon ise manevi olmak üzere 50 milyon lira tazminat, kendisi için 250 bin ve kızı için de 250 bin olmak üzere aylık 500 bin lira da nafaka talep etti.
Konut satışları 8 ayda yüzde 15 düştü
Türkiye'de yılın ilk sekiz ayında konut satışları yüzde 15,5 düşüşle 797 bin 418'e geriledi.
Yapı Kredi 79. yaşını kutluyor
Yapı Kredi Üst Yöneticisi Gökhan Erün, "Ülkemiz ekonomisine ve sektörümüze kattıklarımızla tüm paydaşlarımıza değer yaratmak için çalışıyoruz" diye konuştu.
CHP'li vekiller Togg fabrikasını gezdi, övgüler yağdırdı
Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle muhalefet vekillerinden de tam not aldı.
Gmail de ‘akıllanıyor’
Teknoloji devi Google, yapay zeka desteği sunduğu yeni hizmetini duyurmaya hazırlanıyor.
Bu yıl okul alışverişi can yakacak!
Kırtasiye malzemelerinde geçen yıla göre yüzde 40 ile 75 arasında artış yaşanırken bu yıl bir okul çantası bin TL'ye dolacak.
TOEFL sınav süresi 2 saatin altına düşürüldü
Kabul sürecinin bir parçası olarak 160 ülkede 12 binden fazla üniversite ve kurum tarafından yaygın olarak tercih edilen TOEFL iBT testinde geçtiğimiz günlerde heyecan verici değişiklikler yapıldı. Test süresi iki saatten az olacak şekilde kısaltıldı.
Kastamonu Entegre, yeni üretim tesisini hizmete açtı
MDF, yonga levha, laminat parke ve kapı paneli üretiminde dünyanın ilk dört üreticisi arasında yer alan Kastamonu Entegre, Kastamonu’da 175 milyon Euro yatırımla gerçekleştirdiği yeni üretim tesisini hizmete açtı.
Tek seferde en büyük yatırım
Kastamonu Entegre, anayurdunda yeni üretim tesisini hizmete açtı
Mavi tiklilere dev ayrıcalık! Instagram’da mavi tik alanlara…
Sosyal medya devi Instagram, kullanıcıların ana sayfada görebilecekleri paylaşımlara ilişkin bir değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Bu yeni özellik tam da mavi tik satın alan kişilere yönelik olacak. İşte test aşamasındaki, 'mavi tik'lilere tanınan ayrıcalıklı özellik...
Kastamonu Entegre’nin OSB’de yaptırdığı cami ibadete açıldı
Kastamonu Entegre'nin OSB'de yaptırdığı cami, Hayat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kiğılı’nın katılımıyla ibadete açıldı.
Tarım Bakanlığı’nda ‘Kastamonu’ buluşması…
KASİAD YÖNETİMİ, BAKAN HEMŞEHRİMİZ İBRAHİM YUMAKLI’YI ZİYARET ETTİ
Elon Musk'ın Twitter binasına diktiği X işareti kaldırıldı
Tesla CEO'su ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, Twitter binasının üzerinde bulunan büyük bir "X" işareti dikerek dikkatleri üzerine çekti. Fakat son dakika bilgisine göre bu işaret kaldırıldı.
X başına dert oldu
Elon Musk'ın Twitter binasındaki "kuş" logosunu "X" ile değiştirmesi üzerine "verilen tabela iznini ihlal" gerekçesiyle, San Francisco şehir yönetimi soruşturma açtı.
İkili kafes dövüşüne hazırlanıyor
Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg ile teknoloji dünyasındaki en büyük rakibi Elon Musk arasındaki kafes dövüşü yeniden gündemde. Birbirine meydan okuyan ikiliden Zuckerberg, Brezilya jiu jitsusunda mavi kuşak sahibi olmaya hak kazandığını duyurdu.
Kastamonu'da yaban domuzu istilası tarımsal üretimi tehdit ediyor
Karadeniz Bölgesi'nde son yıllarda ayı ve domuz popülasyonunun olağanüstü artışı, özellikle Batı Karadeniz'deki çiftçiler için büyük bir korku kaynağı oluşturdu. Hasatlarını talan eden yaban domuzlarına karşı çiftçiler adeta savaş ilan etti.
Kullanıcıların yarısı bıraktı! Threads’ta büyük kayıp
Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın Twitter'a rakip yeni sosyal medya platformu Threads'te kullanıcı kaybı başladı.
Tosya köylerinde ‘domuz’ sıkıntısı
Vatandaşlar domuzların sürekli olarak ürünlerine zarar verdiğini söyledi.
Kastamonu Entegre, levha üretimini OSB’ye taşıdı
Kastamonu Entegre, yola çıktığı ilk üretim tesisi Yonga Levha’ya veda etti. Yonga levha üretimi ise Kastamonu OSB’deki üretim tesisinde gerçekleştirilecek.
İkinci el araç fiyatları neden artıyor?
Genel olarak incelediğimizde son dönemlerde 2. el bir yatırım aracı olarak değerlendiriliyor.