Tarım Bakanlığı’nda ‘Kastamonu’ buluşması…;

Tarım Bakanlığı’nda ‘Kastamonu’ buluşması…

KASİAD YÖNETİMİ, BAKAN HEMŞEHRİMİZ İBRAHİM YUMAKLI’YI ZİYARET ETTİ...

Kastamonulu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) yönetim kurulu, Tarım ve Orman Bakanı hemşerimiz İbrahim Yumaklı’yı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tarım ve Orman Bakanlığında gerçekleştirilen makam ziyaretine KASİAD VE KASİAD Vakfı Genel Başkanı Ayhan Aslan başkanlığında genel başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, Ankara ve Mersin KASİAD Temsilcileri, Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, Ankara’da görev yapan Kastamonulu bürokratlar katıldı.


GENEL BAŞKAN ASLAN’DAN ‘İŞBİRLİĞİ’ MESAJI

Bakan Yumaklı’ ya hayırlı olsun ve başarılar temennisinde bulunan KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan Kastamonu’yla ilgili yapılabilecek her türlü projelerde bakanlık ile birlikte çalışmalarda KASİAD camiası olarak işbirliğine hazır olduklarını belirtti. Başkan Aslan ve Bakan Yumaklı yaklaşık bir saat süren görüşmede Kastamonu ile ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı çalışmaları hakkında çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundular. Başkan Aslan, 13 Aralık 2023’de İstanbul Fuar merkezinde yapılacak olan 3. KASİAD KASTEXPO fuarında Bakan Yumaklı’yı fuar açılışına davet etti.

Bakan İbrahim Yumaklı ise, KASİAD ailesinin ziyaretinden ve hemşerilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek somut ve net projelerde hızlı zaman kazanmak adına her türlü görüş ve önerilere açık olduğunu, her gün yüzlerce heyetin yüzlerce projeyle geldiğini, bunun için ülkemizin ve bölgemize en yararlı, en hızlı harekete geçirilebilecek projelerin öncelik durumuna göre tercih edilmesi önerisinde bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ ya KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan günün ve ziyaretin anısına plaket takdim etti. Bakanlık önünde  toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.


İNTECRO ROBOTİC’E ZİYARET

KASİAD heyeti daha sonra Akyurt’ta bulunan KASİAD üyesi İNTECRO Robotic fabrikasını ziyaret etti.

INTECRO Robotic CEO Elektik Mühendisi Ali Şen nezaretinde fabrikayı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. 


Kaynak: Abdulkadir Akın-KASİAD Medya

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum