Mavi tiklilere dev ayrıcalık! Instagram’da mavi tik alanlara…;

Mavi tiklilere dev ayrıcalık! Instagram’da mavi tik alanlara…

Sosyal medya devi Instagram, kullanıcıların ana sayfada görebilecekleri paylaşımlara ilişkin bir değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Bu yeni özellik tam da mavi tik satın alan kişilere yönelik olacak. İşte test aşamasındaki, 'mavi tik'lilere tanınan ayrıcalıklı özellik......

Instagram, ana sayfa akışı için bir sıralama seçeneği daha sunmaya hazırlanıyor. Uygulama geliştiricisi Alessandro Paluzzi, sosyal medya platformunda bulunan 'Takip edilenler' ve 'Favoriler' adlı ana sayfa akışı seçeneklerine bir yenisinin daha ekleneceğini buldu. Bu yeni seçenek sadece mavi tikli yani onaylanmış hesap sahiplerinin paylaşımlarını gösterecek. Instagram, 'Meta Onaylı' (Meta Verified) özelliğini yakında kullanıcılara sunacak.

Facebook, WhatsApp ve Instagram'ın sahibi Meta şirketi, Instagram ve Facebook uygulamaları için 'mavi tik' satışını kısa süre önce başlatmıştı. Twitter'ın (yeni adıyla X) doğrulanmış hesap rozetini para karşılığında satmaya başlamasının ardından Meta CEO'su Zuckerberg de bu konuda bir adım attı. Artık Instagram ve Facebook'ta mavi tik sahibi olmak isteyenler Meta Verified üzerinden abonelik yaptırıp mavi tik dahil ayrıcalıklı özelliklere sahip olabiliyor.

SADECE MAVİ TİKLİ HESAPLARIN GÖNDERİLERİ GÖRÜNECEK

Alessandro Paluzzi'nin X platformunda yayınladığı ekran görüntüsüne göre, Instagram'ın test ettiği 'Meta Onaylı' adını taşıyan yeni ana sayfa akışı seçeneğinde yalnızca onaylı hesapların paylaşımları görünecek.

Peki, Meta Verified, Instagram mavi tik Türkiye fiyatı ne kadar? Mavi tike sahip olmayı sağlayan Meta Verified özelliğini kullanmak için aylık 279.99 Türk Lirası ödeme yapmak gerekiyor. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum