Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Üniversitesi'nin acı günü!
Kastamonu Üniversitesi çalışanlarından Reyhan Çuvaş'ın babası Kadir Kölemiş hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi bugün kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.
Şehidimiz ile babası aynı tarihte vefat etti
Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi’nden şehidimiz Adem Akman'ın babası, Cemil Akman, Taşköprü ilçesinin Tekke mahallesindeki evinde vefat etti. Şehit babası olan Cemil Akman, oğlu Adem Akman'ın şehadetinin yıldönümünde hayatını kaybetti.  Adem Akman, 20 Nisan 1993 tarihinde şehit düşmüştü. Baba Cemil Akman ise 20 Nisan 2024 tarihinde hakkın rahmetine kavuştu.
Minare böyle yıkıldı!.. Fırtına komşuda yıkıp geçti
Kastamonu’da ciddi hasara neden olan fırtına, komşu il Çankırı’da da hasara yol açtı. Çankırı’da etkili olan fırtınaya dayanamayan çifte minareli caminin bir minaresi yıkıldı. O anlar ise cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.  
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Kızının ölümünden 2 yıl sonra hayatını kaybetti
Kastamonu’da sevilen sima hayata gözlerini yumdu.
Kastamonu’da cemaatten dayak yiyen imam gündem oldu!
Görüntüler Kastamonu İhsangazi ilçesi Bozarmut köyünden.
Acı tesadüf; aynı gün vefat etti
Evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti.
5 kişi hayatını kaybetti
Bugün Kastamonu’da 5 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
Selvi ailesinin acı günü
Selvi ailesinin acı kaybı...
Cuma namazı çıkışında vatandaşa fidan dağıtıldı
Cuma namazına giden vatandaşlara 2 bin adet ağaç fidanı dağıtıldı.  
60 yıllık terzi, hayatını kaybetti
Kastamonu’da ilçenin sevilen simalarından, eski terzi vefat etti.
Bakan Tunç’un sırrı ne?
Kastamonu’ya ziyaretler kapsamında gelen ve Nasrullah’ta vatandaş ile birlikte Cuma namazını kılan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un sırrı ne?
Kastamonu ilk STK'sı, Genel Kurulu'nu yaptı!
Kastamonu'da 1963 yılında kurularak Kastamonu'nun ilk STK'sı olarak kayıtlara geçen Tosya Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği, Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Dernek Başkanlığına yeniden mevcut başkan Ali Osman Tekin seçildi.
15 yıllık muhtar ‘artık yeter’ dedi
Kastamonu merkez İsmailbey Mahallesi’nde 15 yıl muhtarlık görevi yapan Yücel Dibek, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar aday olmadığını açıkladı.
Kastamonu'da 11 ilçeyi kapsayan müthiş turizm atağı!
Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı (JEOKAR) Çalışmaları ile ilgili toplantı Kastamonu Valisi Meftun Dallı başkanlığında gerçekleştirildi. JEOKAR çalışmalarında vites yükselten Kastamonu, 2024'ün son çeyreğinde de Ulusal Jeopark Ağı’na dahil olma başvurusunu UNESCO Türkiye Milli Komisyonuna sunmayı hedefliyor. Vali Dallı değerlendirmesinde; "Artık bazı idari kararlar alarak da vites yükseltmenin, bu alandaki çalışmaları sonuçlandıracak adımları atmanın tam zamanı" dedi.
Kastamonulu gazi, hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Araç ilçesinde; 92 yaşındaki Gazi Abdullah Sağlam, son yolculuğuna uğurlandı…
Emin Şahin annesini kaybetti!
Sosyal Güvenlik Kurumu Kastamonu İl Müdürü Emin Şahin'in annesi Hacı Süriye Şahin tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Daha ne yapsın GMG Kastamonuspor!
Şampiyonluk yarışında olmasına rağmen taraftarlarından beklediği desteği göremeyen GMG Kastamonuspor'da Onursal Başkan Cengiz Aygün ve futbolcular 'meydan'a indi ve vatandaşların boynuna atkı dolayarak Fethiyespor mücadelesine davet etti.
Kastamonulu hakim, hayatını kaybetti
Kastamonu'nun önemli değerlerinden emekli hakim Selma Zeydan, hayatını kaybetti
Erdoğan Berber, hayatını kaybetti
Kastamonu'da; Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatında yıllardır farklı görevlerde bulunan Erdoğan Berber, hayatını kaybetti.
Emin Taş, hayatını kaybetti
Kastamonu’nun tanınan simalarından eski nakliyecilerden Emin Taş, hayatını kaybetti.
Kastamonulu aile toprağa verildi
Bir aileden 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada, Emin Yılmaz, eşi Şerife Yılmaz ve kızları Derya Yılmaz’ın cenazesi Taşköprü’de defnedildi
Azdavaylı Osman Öğretmen hayatını kaybetti! Onun da öğretmeniydi....
Azdavaylı emekli öğretmen Osman Pirci hayatını kaybetti. Merhum öğretmen Osman Pirci, Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek'in de ilkokul öğretmeniydi.
Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu’nun acı günü
Kastamonu Sağlık Müdürlüğü yapan şuan da Taşköprü İlçe Sağlık Müdürü olarak görevine devam eden Yüksel Kutlu’nun kayınpederleri, DSi 123.Bölge Müdürlüğü’nden emekli Recep Güney Hakk’ın rahmetine kavuştu.
25 yıllık muhtar, hayatını kaybetti
Kastamonu Merkez İsmailbey Mahallesi'nde 25 yıl boyunca muhtarlık görevini yürüten Hacı Niyazi Yılmaz, hayatını kaybetti.
Umrede kalp krizi geçiren hemşehrimiz, hayatını kaybetti
Kastamonu’dan umre için gittiği kutsal topraklarda, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Fayans ustası, evinde ölü bulundu
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinin tanınmış simalarından Davut Akın (56) evinde ölü olarak bulundu. Birkaç gündür kendisine ulaşılamayan Davut Akın, arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından evine ölü bulundu.