Kastamonu, Kamil İğdirli’yi dualarla uğurladı;

Kastamonu, Kamil İğdirli’yi dualarla uğurladı

Geçtiğimiz gün 74 yaşında hayatını kaybeden Kastamonu’nun tanınmış siyasetçilerinden Kamil İğdirli’nin cenazesi toprağa verildi....

Merhum İğdirli’nin ikindi namazı sonrası Hz Pir Şeyh Şaban-ı Veli Camii’nde kılınan cenaze namazına hemen her partiden eski ve yeni siyasetçilerin yanı sıra çok sayıda, işadamı, esnaf ve vatandaş katıldı.

Süleyman Demirel döneminde Adalet Partisi ve Doğruyol Partisi’nde Kastamonu merkez ilçe ve il başkanlığı görevlerinde bulunan Kamil İğdirli, Kastamonu Muhtarlar Derneği’nde hem kuruculuğu hem de başkanlığını yaptı. Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanlığı, Türk Hava Kurumu (THK) Şube Başkanlığı ve Kastamonuspor yöneticiliği de yapan İğdirli, Kastamonu’da siyaset ve spora unutulmaz izler bıraktı.

Kastamonu esnaflarından Ahmet İğdirli ve Nilüfer İğdirli’nin babaları, Şerife iğdirli’nin eşi, gazeteci meslektaşımız Dilek İğdirli’nin büyükbabası Kamil İğdirli’nin cenazesi Hz Pir Şeyh Şaban-ı Veli Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından merkeze bağlı Karaş Köyü’ndeki aile mezarlığında defnedildi.

Cenazeye; AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay ve eski Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu’nun yanı sıra, eski Kastamonu milletvekilleri; Emin Çınar, Musa Sıvacıoğlu, Haluk Yıldız ve Hasan Altan, eski belediye başkanları Tahsin Babaş ve Galip Vidinlioğlu ile çok sayıda, siyasetçi, işadamı, esnaf ve vatandaş katıldı.

Açıksöz olarak, merhum Kamil İğdirli’ye Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. (Haber Merkezi) 

Kaynak: açıksöz

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum