Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’daki kuruma personel alımı başladı!
Kastamonu’da yer alan kuruma devlet işçisi alımı başladı.
Kırmızı et fiyatlarında büyük indirim!
Tarım Kredi Kooperatif Market, kaliteli ürünleri uygun fiyata satmaya devam ediyor. Bu kapsamda, son günlerde gündemden düşmeyen kırmızı et fiyatlarına da indirim yapıldı.
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”
Akaryakıt fiyatlarında yeni dönem!.. 15 Mayıs’ta başlıyor
Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, 15 Mayıs'tan itibaren katkılı motorin ile benzinde fiyat farkı olmayacak ve tek fiyat uygulanacak.
Acacia Maden Kastamonu'da personel alıyor! (SON BAŞVURU 10 MAYIS)
Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde faaliyet gösteren Acacia Maden, personel alımı yapacağını açıkladı.
Kastamonu'nun şehidi TBMM'de anıldı!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci TBMM'deki konuşmasında, kalp krizi geçirmesi sonucu şehit düşen Kastamonu Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa başta olmak üzere tüm şehitleri andı.
Kastamonu, Pendik sırasını kaptı!
Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan İstanbul'un Pendik ilçesinde partilerin seçim çalışmaları devam ediyor.
Kastamonu'da görme engelli Cahide'nin hedefi olimpiyat madalyası
Görme engelli albino hastası milli judocu Cahide'nin hedefi olimpiyat madalyası: "Hedefim olimpiyatlara katılıp altın madalya kazanmak"
İl Müdürlüğü'nden 16 maddelik 'Dikkat edilmesi gerekenler' listesi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'nden Ramazan ayında beslenmede dikkat etmemiz gerekenlerin listesi verildi. 16 maddelik listeyi yayınlayan Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, Kastamonulu vatandaşlara;  "Sağlıklı besinleri sıklık ve miktarına dikkat ederek tüketmek,  Ramazan Ayı’ nı daha sağlıklı ve zinde hissederek tamamlamamızı sağlar" dedi.
Sahur İçin İdeal: Tok Tutan ve Susatmayan Besinler Listesi
Diyetisyen Cemre Balkan, sahurda tok tutan ve susatmayan yumurta, süt, süt ürünleri, sebze, meyve, tahıllı ekmek ve yağlı tohumları bulunan besinlerinin tüketilmesinin doğru olduğunu söyledi.
Sahur Yapmak Önemli
Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “Ramazan’da sağlıklı beslenmenin sürdürülebilmesi için iftar ve sahur arasında geçen sürede en az 2 öğünü tamamlamak önemlidir” dedi.
Kastamonu, Hz. Pir'e kavuşuyor!
Hz. Pir Şeyh Şabanı Veli türbesinde, restorasyon ve onarım çalışmaları tamamlandı. Yaklaşık 5 aylık süre zarfında yapımı tamamlanan Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli türbesi 8 Mart Cuma günü Cuma namazı ardından açılışı gerçekleştirilecek. Türbe içerisinde ve dış kabirlerde ciddi ve detaylı bir çalışma gerçekleştirildi.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
Kastamonu'daki bu durum hiç normal değil!
Avrupa Birliği'nin finanse ettiği Copernicus İklim Değişikliği Servisi (C3S) "2023 Küresel İklim Bulguları'nı açıkladı. Buna göre, 2023, 1850'den beri kayıtlara geçen en sıcak yıl oldu.
Kastamonu'da bir kahramanlık!
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, gittiği banka şubesinde kalp krizi geçiren vatandaşı, kalp masajı ve sunni teneffüs ile hayata döndüren polis memurlarına başarı belgesi takdim etti.
Kastamonu’da bu köy çok kalabalık!
Kastamonu’nun en büyük ilçelerinden bir tanesi olan, Tosya’nın en kalabalık köyü unvanını Suluca köyü aldı.
TMMOB: "Kaybedecek tek bir günümüz yok!"
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 6 Şubat Depremlerinin birinci yılına dair açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; "Aynı ihmaller nedeniyle bir daha aynı acıları yaşamamak için kaybedecek tek bir günümüzün bile olmadığını hatırlatıyoruz" denildi.
Türkiye’nin en sevilen çorbası belli oldu!
Areda Piar araştırma şirketinin Türkiye genelinde bin 100 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği çorba araştırmasına göre; kelle paça katılımcıların yüzde 24,4 ile hem en sevdiği çorba olurken hem de yüzde 17,7 ile asla yemem denilen çorbalar arasında ilk sırada yer aldı. Kelle paça, kesinlikle çorbacıya gidilip içilir denilen çorbalar kategorisinde de yüzde 47 ile birinciliği üstlendi. Çorbacıya gidilen zaman diliminde ise katılımcıların tercihi yüzde 29,6 ile gece oldu.
Vidinlioğlu, sessizliğini bozdu: 'Bunu gördük'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın tarafından düzenlenen basın toplantısında; MHP İl Başkanı Emre Şahin ve Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da konuştu. Toplantıda konuşan Vidinlioğlu; başkan adayı olarak gösterilmemesinin ardından ifade edilen bazı söylemlere 'siyasetin çıkış kapısı yoktur'' sözleriyle gönderme yaptı.
Hz. Pir türbesi, Kastamonulu genç mimara emanet!
Kastamonulu hemşehrimiz genç mimar Aslı Yılmaz, Kastamonu'nun en büyük değerlerinden ve önemli mekanlarından olan Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Türbesi'nin restorasyon ve yenileme işinde  taşeron firma Murat Yanıkkaya adına mimar olarak çalışıyor. Ekim ayında başlayan restorasyon çalışmasında görev alan genç Mimar Aslı Yılmaz, türbede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Geliyor, gelmekte olan!
Asgari ücrete getirilen zam sonrasında zamlar ürünlere yansımaya başladı. Ekmeğe getirilecek olan zam ise merakla bekleniyor... Peki Kastamonu'da ekmek ne kadar olacak? Kastamonu'da ekmeğe zam geldi mi? Detaylar haberimizde...
Kastamonu'da ayı tehlikesini durduracak hamle
Kastamonu Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkan Vekili Adil Ünaldı: “Ayı ile fotoğraf çektirmek ya da ayıya yakın davranmak tehlikelidir”  
Civelek'ten Babaş yorumu; "Işığı düşünmeden kapatırsan..."
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, AK Parti'den Kastamonu Belediye Başkanlığına aday gösterilen Tahsin Babaş'ı tebrik etti. Başkan Civelek dikkat çeken açıklamasında; "Işığı düşünmeden kapatırsan , karanlıkta çok düğme ararsın. Kaldığın yerden yürüyeceksin inşallah Tahsin Başkanım" dedi.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Türkiye deprem haritası güncellendi! Kastamonu kaçıncı derecede?
Yenilenmiş diri fay hattı haritası MTA tarafından paylaşıldı. Diri fay hatları ve riskli bölgelere ilişkin araştırmalar yurt genelinde gerçekleşen peş peşe depremler sonrasında sarsıntı endişesi ile yoğunlaştı. Türkiye'de 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunuyor. İşte Türkiye'de deprem riski olan iller ve ilçeler.
"Çözüm yok!" denildi: “KEAH BAŞARDI”
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Kalp Damar Cerrahi Dr. Öğretim Üyesi Burak Tamtekin ve uzman ekibi başarılı bir “biyolojik aort kapak değişimi” operasyonuna imza attı
Kastamonuspor'u yenmek kolay mı öyle?
Rakiplerinin puan kaybettiği haftanın kazananı Kastamonuspor oldu. GMG Kastamonuspor, 2-0 geriye düştüğü karşılamayı 3-2 kazanarak muhteşem bir geri dönüş yaparak, Amedspor ve Iğdır FK'yla arasındaki puan farkını dörde çıkardı.
Hz Pir Türbesi yenileniyor
Hayırsever hemşehrimiz iş insanı Hasan Gürsoy'un sahibi olduğu Gürsoy Grup sponsorluğunda Kastamonu Hz Pir Şeyh Şaban-ı Veli Türbesi'nin restorasyon çalışmaları devam ediyor.
Dağdaki kanlıca mantarının kilosu, rafta 2000 TL!
Kastamonu’da pazarlarda kilogram fiyatı 150-200 TL arasında değişen Kanlıca Mantarı; kurutulmuş ve paketlenmiş bir şekilde; 35 gramı 70 TL’den satışa sunuluyor. Bartın, Karabük, Bolu, Zonguldak gibi illerde de yoğun şekilde yetişen mantar, Ankara'da bir markette kilogram fiyatı 2000 TL'den satışa sunuldu.
Kastamonuspor golü attı, ortalık karıştı
GMG Kastamonuspor, Derince Belediyespor karşılaşmasında ortam gerildi.