Arama
Arama Sonuçları
Avrupa’dan Kastamonu’ya akın ediyorlar
Almanya ve İsviçre’den karavan ile Türkiye’ye gelen turistler, 45 günlük tur ile turistik bölgeleri geziyor. Kastamonu’ya ulaşan kafile, Türkiye’nin güzellikleri karşısında hayran kaldıklarını ifade etti.  
Erbilgin, Aydın'ın iddialarına yanıt verdi; "Bu bir komplodur"
CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, İl Başkanlığı'nda yapılacak olan İlçe Başkanları toplantısı öncesinde Afyonkarahisar'da yaşanan olaylara ilişkin basın açıklaması yaptı. Erbilgin yaptığı açıklamada Yüksel Aydın'ı eleştirdi Erbilgin; "Yüzlerce cep telefonu ve onlarca kameranın olduğu ortamda Yüksel Aydın’ın iddia ettiklerine yönelik tek bir kelime yok. Bu ne demek? Bu bir komplo demektir. Bu partimizi ve bizleri itibarsızlaştırma gayretidir" dedi.
Fenomen çift, Kastamonu'da katıldıkları büyüleyici festivali anlattı
Kastamonu'nun cennet köşesi Pınarbaşı İlçesinde düzenlenen Türkiye 6. Kanyon Festivaline ülkenin dört bir yanından katılım sağlandı. Yüzlerce kişiye ev sahipliği yapan festival 2,5 yaşında kızlarıyla katılan adrenalin tutkunu Bayraktar ailesini de ağırladı.
Kayıp Korhan Berzeg'i bulana 1 milyon lira ödül
Dünyaca ünlü ekonomist Korhan Berzeg 49 gündür kayıp. Korhan Berzeg'in sanatçı eşi Angela Berzeg, "Korhan'ı sağ salim bulup bize getiren kişiye 1 milyon lira ödül vereceğiz" dedi.
Şehir eşkıyalarına 20 yıl hapis talebi! İşkence, tehdit, gasp…
Zorla alıkoydukları yaşlı adamı saatlerce tekme tokat döven kişiler, o anları ise cep telefonu ile kayda aldı. Şahsı ‘kulağını keseriz’ diyerek tehdit eden kişiler hakkında 20'şer yıl hapis talebiyle dava açıldı.
12 yıldır Dünya’yı gezen Arjantinli; Kastamonu'da
Arjantin'in Mendonza kentinde doğan Gabriel Vissio, 12 yıldır motosikletiyle dünyayı geziyor. Gittiği yerlerde zaman zaman otelleri temizleyen, bazen kendi yaptığı bileklikleri satarak para kazanan 52 yaşındaki Gabriel, bir hafta önce Türkiye’ye geldi ve dün de; Kastamonu’da 37 Riders Motosiklet Kulübü Başkanı Fatih Peker tarafından ağırlanan Gabriel’e; kulübün logosunu taşıyan yeleklerden de hediye edildi.
Uzun uzun öterken... Nefesi tükenince bayıldı!
Karabük’te bir horozun kaydedilen görüntüleri izleyenleri hem şaşırttı hem de gülümsetti. O anlarda uzun uzun öten horoz nefesi tükenince bayıldı. Horozun bayılma anları ise sahibi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
Kastamonu TOGG'a bayıldı
Yerli ve milli otomobilimiz TOGG, Kastamonu'da vatandaşlarla buluştu
Cam teras, 120 bin ziyaretçi ağırladı
Kastamonu Azdavay İlçesinde bulunan Çatak Kanyonu yaklaşık 450 metre yükseklikte ve üzerine kurulan cam terası 2022 yılında 120 bin kişi ziyaret etti. Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan Çatak Kanyonu'nun cam terası, yeni hazırlanan proje sayesinde yaklaşık 300 bin turistin ziyaret etmesi hedefleniyor.
Tören alanında bayıldı
Kastamonu´nun Tosya ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen törende, bayrak taşıyan bir öğrenci sıcağa dayanamayarak bayıldı.
Sahil boş, kanyonlar dolu
Kastamonu’da, 27 Haziran tarihinde yaşanan sel afeti sebebiyle, sahillerde beklenen yoğunluk yaşanmazken, Azdavay ilçesinde bulunan Çatak Kanyonu üzerindeki 450 metre yüksekliğe sahip cam teras ile Pınarbaşı ilçesinde 3 kilometrelik ahşap yürüyüş yolu ile geçilen Horma Kanyonu ve dünyanın en büyük ikinci kanyonu Valla, doğaseverlerin ve adrenalin tutkunlarının akınına uğruyor.
Hayatı film oluyor
Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün Etiler'de bir stüdyoya girerken objektiflere takıldı. Burada muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ortaç, “Önüme bir senaryo geldi, bayıldım. Hayatım film oluyor” dedi.
Ilıca'da bayram
Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde bulunan ve güzelliği ile görenleri mest eden Ilıca Şelalesi, Ramazan Bayramı’nda vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde Horma Kanyonu’nun çıkışında bulunan Ilıca Şelalesi, güzelliği ile ziyaretçilerini mest ediyor. 3 kilometrelik ahşap platformla geçilebilen Horma Kanyonu’nun çıkışında 14 metre yüksekten dökülen şelale, Ramazan Bayramı’nı doğa ile iç içe geçirmek isteyen vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Döküldüğü alanda muhteşem görüntü oluşturan şelale, vatandaşlara su sesi eşliğinde doğanın tadını çıkartma fırsatı sunuyor. Şelaleyi ziyaret eden vatandaşlar, fotoğraf çektirip öz çekim yapıyor.
Horma'da bayram
Kastamonu’da bulunan dünyanın en derin ikinci kanyonu Valla ile 3 kilometrelik ahşap platformla geçilen Horma Kanyonu, Ramazan Bayramı’nda vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Bayram tatilini doğa ile iç içe geçirmek isteyen vatandaşlar, doğal güzellikleri ile mest eden kanyonlarda tatilin tadını çıkartıyor.