Kastamonu TOGG'a bayıldı;

Kastamonu TOGG'a bayıldı

Yerli ve milli otomobilimiz TOGG, Kastamonu'da vatandaşlarla buluştu...

Büyük bir heyecanla beklenen yerli ve milli araç, tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de büyük ilgi gördü. Kastamonu halkı tarafından beğeniyle karşılanan TOGG için vatandaşlar fotoğraf yarışına girdi. Yoğun katılım ve TOGG'a olan ilgileri kameralara yansıdı.

ATAK; "MÜKEMMEL BİR TASARIM, MÜKEMMEL BİR GÜZELLİK"

TOGG'u inceleyen Necati Atak isimli vatandaş ise, “Özellikle yerli ve milli olarak böyle muhteşem bir eserin ortaya çıkmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere zerre kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yakından görmek çok farklı bir şey. Resimlerini hep görüyorduk ama yakından görünce mükemmel bir tasarım, mükemmel bir güzellik. Hiçbir şey atlamadan en ince detayına kadar düşünülerek yapılmış. Ama test edemedik, test edip sürdükten sonrada sürüş testini de değerlendirme imkanımız olur inşallah. Tek kelime ile mükemmel. Allah yapanlardan razı olsun, memleketimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.


"6 BİNİNCİ SIRADA BEN DE KURADAN ÇIKTIM"

Togg talihlisi olduğunu söyleyen Atak, “Bugün ben başka bir sevinçliyim. Çünkü Togg ile ilgili geçen günlerde bir kura çekilişi yapıldı. Bu kuraya bende müracaatta bulunmuştum. 6 bininci sırada ben de kuradan çıktım. Ağustos ayında inşallah aracımı alacağım. Onunda sevincini buradan bir kez daha aracı görünce tekrar yaşamış oldum. İnşallah kendi aracıma binmek nasip olur” şeklinde konuştu.

"ÇOK GÜZEL BİR ARABA ORTAYA ÇIKMIŞ"

Kadın bir vatandaş ise TOGG’u çok beğendiğini ifade ederek; “Allah’ım Cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin. Ölesiye kadar arkasındayız. Çok güzel bir araba ortaya çıkmış” diye konuştu.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum