Hayatı film oluyor;

Hayatı film oluyor

Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün Etiler'de bir stüdyoya girerken objektiflere takıldı. Burada muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ortaç, “Önüme bir senaryo geldi, bayıldım. Hayatım film oluyor” dedi....

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, “Önüme bir senaryo geldi, bayıldım. Hayatım film oluyor” dedi. Müslüm, Bergen, Dilberay gibi birçok sanatçının hayatını anlatan filmler yapılması hakkında konuşan Serdar Ortaç, “Önüme bir senaryo geldi. Bayıldım ama filmde ben oynamayacağım” diyerek kendi hayatının beyazperdeye aktarılacağını söyledi. 

Serdar Ortaç, muhabirlerin “Sizi kimin oynamasını istersiniz?” sorusuna ise, “Japon'a benzeyen biri oynasın. Hiçbir dizi ve filmi izlemiyorum ki kimseyi tanıyayım” cevabını verdi.  

ASLEN CİDE’Lİ

Aslen Cide’li olan Serdar Ortaç, 16 Şubat 1970’te İstanbul’da doğdu. 2 kardeşi daha olan Ortaç, Nesrin Ortaç ve Mehmet Ortaç'ın ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Kastamonulu olan Ortaç, Cide İlyasbey Köyünden… Ortaç, daha önce bir demecinde “Emekli olunca Cide’ye yerleşirim” demişti. Babası   köyünden ve köken olarak  ilçesine bağlı 'da ve ortaöğrenimini Suadiye Lisesinde tamamladı. Lise öğrenimini ise Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi Torna ve Tesviye Bölümünde tamamladı. Babası küçük bir dükkânda torna tezgâhı olan plastik kalıpçısıydı. Çocukluğunda babasının yanında çalışır, hafta sonları ise simit ve su satardı. Babası sayesinde iş hayatını ve ayakta durmayı öğrendiğini, birçok şeyi babasına borçlu olduğunu sanatçı sık sık dile getirmektedir. Yükseköğrenimine  Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünde başladı fakat tahsilini tamamlamadan üniversiteden ayrıldı.Bir sene kadar İstanbul'daki radyolardan birinde program yapımcısı ve sunucu olarak çalıştı. Radyo programlarını dinleyen bir albüm yapımcısı tarafından dönemin plak şirketlerinden biri olan RAKS ile sözleşme imzalaması teklif edildi. Böylelikle o güne kadar yazdığı şarkılarını, kendi sesi ile seslendirme şansını yakaladı ve ilk albümünü yaptı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum