Arama
Arama Sonuçları
Ramazan Bayramı tatili 9 gün olacak mı?
Ramazan Bayramı öncesi turizmcilerden hükümete tatil çağrısı geldi. Bu yıl kararın erken açıklanmasını isteyen turizmciler, tatil süresinin 9 güne çıkarılmasını talep etti. Gözler ise hükümetin vereceği kararda.
Son uyarı geldi: Kastamonu’ya da giriş yapacak
Türkiye'ye yönelik son uyarı geldi. 1-2 gün kaldı... Pazartesi Türkiye'ye giriş yapacak, çarşamba hissedilecek. Belirgin bir şekilde kendisini gösterecek.
Valilik uyardı; Kastamonu'da bu sabah 'zor geçecek'
Kastamonu Valiliği tarafından önemli bir uyarıda bulunuldu. İki hafta önce yaşanan ve yüzlerce aracın kazaya karıştığı don olayı sonrasında vatandaşlar büyük bir mağduriyet yaşamıştı. Kastamonu Valiliği de; olası bir dona karşı vatandaşları uyardı.
Kastamonu'da otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı
Kastamonu-Taşköprü yolunda meydana gelen otobüs kazasından ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.
‘Kastamonuspor’u ağzınıza almayın’
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, düzenlediği basın toplantısında GMG Kastamonuspor’a da parantez açtı. Göreve gelir gelmez, kırmızı-siyahlı camia için kalıcı bir gelir oluşturacağını söyleyen Aydın; AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’a da atıfta bulunarak; ‘Kastamonuspor kelimesini ağzınıza almayın, beni de konuşturmayın’ dedi.
İçişleri Bakanlığı’ndan Kastamonu’daki kahraman polislere teşekkür
İçişleri Bakanlığı; resmi X hesabından; Kastamonu’da görev yapan polislerin yerinde müdahalesini paylaştı. Bankada kalp krizi geçiren vatandaşa müdahale ederek hayata tutunmasını sağlayan polis ekipleri, ‘’Kahraman polis memurlarımız, kalbi duran vatandaşımızı hayata döndürdü’’ notuyla paylaşıldı.
Trafik kazasında Kastamonulu üç kişi hayatını kaybetti
İstanbul Silivri’de meydana gelen kazada; Taşköprülü hemşehrimiz; eşi ve çocuğuyla birlikte hayatını kaybetti.
Fatih Karagümrük’ten GMG Kastamonuspor’a destek
TFF 1’nci lig ekiplerinden Fatih Karagümrük’ün Başkan Yardımcısı Muhammet Ali Bahar; şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen GMG Kastamonuspor’a anlamlı bir destek verdi.
Aygün’den sinyal: ‘Birinci ligde durmayız’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün; Transfer Merkezi Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu. İlk devreyi ve kamp sürecini değerlendiren Başkan Aygün; dikkat çeken de bir Süper Lig sinyali verdi. Sezonun ilk devresinde en yakın rakipleri Amedspor ve Iğdır FK'ya 7 puan fark atarak önemli bir avantajı bulunan temsilcimiz; sezonu sonu kupayı kaldırmanın hesaplarını yapıyor.
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
Haluk Levent’ten Kastamonu itirafı
Ünlü sanatçı Haluk Levent; sosyal medya hesabından paylaştığı hikayede; dikkat çeken bir Kastamonu itirafı yaptı. Kastamonu Üniversitesi’nde öğrenim gördüğü sırada gerçekleştirdiği etkinliği hatırlatan Haluk Levent, Kastamonu Nasrullah Meydanı’na astığı pankart hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı….
Kastamonu, çizgi film oldu
Bir sosyal medya kullanıcısının; yapay zekayla illerin çizgi film posterlerini hazırlaması gündem oldu. Multirazen isimli hesap; aralarında Kastamonu’nun da olduğu illerin ‘Çizgi Film Posterlerini’ hazırladı. Çankırı, Karabük, Sinop, Çorum gibi komşu illerimizin de bulunduğu proje; sosyal medyada gündem oldu.
Hayatını kaybeden imama son görev
Kastamonu'da yakalandığı hastalık sebebiyle hayatını kaybeden köy imamı Mehmet Semerci, son yolculuğuna uğurlandı.
Şehidimizi, Boyabat'ta binlerce kişi uğurladı
Geçen yıl gazi olan ve 22 Aralık'ta Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, memleketi Sinop’ta binlerce vatandaş tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Sinop’un Boyabat ilçesinde gerçekleştirilen cenaze törenine; Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay da katıldı.
54 yıllık Kastamonulu pastaneci hayatını kaybetti
Yaklaşık 54 yıldır pastanecilik yapan Kastamonu'nun Araç ilçesinden Şükrü Uzun, hayatını kaybetti.
Kastamonu'da fay hattı geçen köylerimiz!
Merkezi Çankırı’nın Ilgaz ve Çorum’un Oğuzlar ilçesi olan depremlerin ardından gözler Kastamonu’ya çevrildi.
Eski sanayi esnafı dertli: ‘Tampon düşmanı yol’
Kastamonu'da eski Sanayi Sitesi'nde de bulunan esnaflar ve vatandaşlar; yeni yapılan yoldaki çökmeden dolayı mağduriyet yaşıyorlar.
Dev arsanın satış ihalesinde beklenmeyen gelişme!
Kastamonu Belediyesi’nin ihaleye çıkarmasıyla birlikte büyük tartışmalara yol açan arsanın ihalesi gerçekleşti.
Dev arsanın satış ihalesinde beklenmeyen gelişme!
Kastamonu Belediyesi’nin ihaleye çıkarmasıyla birlikte büyük tartışmalara yol açan arsanın ihalesi gerçekleşti.
Batan gemiden son mesaj!
Doğanyurtlu Kaptan Cemal Turan ve İnebolulu mürettebat Satılmış Uslu'nun da aralarında olduğu 11 mürettabatın kayıp olduğu gemi bulundu.
Başdanışman Halil konakçı hakkında açıklama yaptı
Açıklamaları ile gündemden düşmeyen imam Halil Konakçı hakkında Diyanet İşleri Başkanlığı’nın inceleme başlatması ile ilgili Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’dan açıklama geldi. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın inceleme kararına tepki gösteren Saral paylaştığı mesajda, “Halil Konakçı’nın her daim yanındayız” ifadelerini kullandı.
2. TRADEF için yoğun mesai…
İstamonu Fuarcılık’ın bu yıl ikincisini düzenleyeceği ‘Türkiye Ortadoğu Afrika Ülkeleri Karma Ticaret Fuarı’na sayılı günler kaldı.
Merkez Bankası'nda kritik değişim
Merkez Bankası başkan yardımcıları görevden alındı
Batı Karadeniz üniversiteleri Bilecik’te toplandı
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin (BŞEÜ) ev sahipliğini yaptığı Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği Dönem Toplantısı gerçekleşti.
Kurban Bayramı’nda yola çıkacaklar dikkat!
Kurban Bayramı’na sayılı günler hala gurbetçiler; memleketine yola çıkarken; birçok noktada da yol yapım çalışmaları sürüyor.
Doç. Dr. Kamer, TİMBİR YİK üyesi oldu
Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tunay Kamer, Türk İnternet Medya Birliği’nin (TİMBİR) Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi seçildi.
Hakan Fidan hızlı başladı
YENİ BÜYÜKELÇİLERİN ATAMASI YAPILDI
Milli Eğitim Bakanı’na Kastamonulu başdanışman
Akpınar, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından, bakan başdanışmanı olarak görevlendirildi.