Son uyarı geldi: Kastamonu’ya da giriş yapacak;

Son uyarı geldi: Kastamonu’ya da giriş yapacak

Türkiye'ye yönelik son uyarı geldi. 1-2 gün kaldı... Pazartesi Türkiye'ye giriş yapacak, çarşamba hissedilecek. Belirgin bir şekilde kendisini gösterecek....

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye yönelik uyarı geldi. Türkiye'ye Afrika üzerinden gelen yeni dalga hakkındaki bilgiler meteorolojik kaynaklar tarafından daha önce yapılan uyarıda ifade edilmişti.

Kaynaklar tarafından Türkiye'ye yönelik son bir uyarı daha yapıldı. Kaynaklar tarafından yapılan uyarıda, dalganın Türkiye'ye girişi için 1 ve 2 gün kaldığı ifade edildi.  Kastamonu’da da etkisini gösterecek olan sıcak hava dalgası, adeta bahar havası yaşatacak.

5 Şubat 2024 Pazartesi günü Kastamonu’da sıcaklıklar en yüksek 9 derece olacağı tahmin ediliyor. Çarşamba günü Kastamonu’da etkisini göstermesi tahmin edilen Balkanlar üzerinden Afrika ılık hava dalgası hava sıcaklığının 15 dereceye kadar çıkarması bekleniyor.

Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Balkanlar üzerinden Afrika ılık hava dalgası pazartesi ülkemize giriş yapmaya başlayacak. Belirgin sıcaklık artışı çarşambadan itibaren olacak. Maalesef bahara girmiş gibi olacağız..."

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum