Bir ünlü sanatçı daha belediye başkan adayı oluyor, işte partisi;

Bir ünlü sanatçı daha belediye başkan adayı oluyor, işte partisi

......

Ünlü sanatçı Hakan Peker'in Safranbolu'dan belediye başkanlığı için adaylığını açıklamasının ardından siyasette sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Ünlü popçu Mustafa Sandal, İYİ Parti’den belediye başkanı adayı oluyor. Akşener’in Sandal’a yaptığı teklifi İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Üçok katıldığı canlı yayında doğruladı.

Genel seçim yarışı geride kaldı, siyaset yerel seçimlere odaklandı. Partilerin seçim hazırlıkları yavaş yavaş başlarken İYİ Parti, 81 ilde ve tüm ilçelerde kendi adayları ile seçmenin karşısına çıkacağını duyurdu.

Bu kapsamda İzmir’de adayını duyuran İYİ Parti’nin ünlü sanatçı Mustafa Sandal ile de dirsek temasında olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya gelen Sandal’ın İstanbul Beşiktaş’tan belediye başkanı adayı olacağı öne sürülmüştü. Teklifin Akşener’den geldiği iddia edilmişti.


AKŞENER’İN KURMAYI DOĞRULADI

Ensonhaber.com Youtube kanalına konuk olan eski emekli hakim ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Albay Ahmet Zeki Üçok, Akşener’in gündem olan teklifini doğruladı.

“GÖRÜŞMELER YAPILDI”

Sandal’ın Türkiye’nin yetiştirdiği çok önemli sanatçılardan biri olduğunu belirten Üçok, “Genel Başkanımızla çok iyi ilişkileri var. Bizim genel merkezimize geldi. Burada belediye başkanlığı adaylığı için görüşmeler yapıldı.” ifadelerini kullandı.

“SONUNA KADAR DESTEKLEYECEĞİM”

Aynı zamanda Akşener’in başdanışmanı olan Üçok, sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Mustafa Sandal’ın Beşiktaş Belediye Başkanı olmasından büyük mutluluk duyarım. Başkanlık divanımız kararı verecektir. İnşallah Sayın Sandal, Beşiktaş adayımız olur. Kendisini sonuna kadar destekleyeceğim."

AKŞENER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETMİŞTİ

Ünlü sanatçı, geçtiğimiz hafta Akşener’i makamında ziyaret etmiş, İYİ Parti lideri fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Sandal paylaşımına "Her daim sanatın ve sanatçının yanında olan Sn. Meral Akşener'in Ankara'da misafiri oldm. Çok da güzel ağırlandım. Bir abla şefkatiyle hissettirdiği samimi ve aydınlatıcı sohbetine gerçekten doyum olmuyor" notunu düşmüştü.

MUSTAFA SANDAL KİMDİR?

Mustafa Sandal 11 Ocak 1970, İstanbul’da doğdu. 90'lı yılların başlarında çok sayıda şarkıcıya verdiği bestelerle müzik piyasasında önemli bir tanınırlığa ulaşan sanatçı 1994 yılında yayınladığı ilk stüdyo albümü Suç Bende ile önemli bir ticari başarı yakalayarak tüm Türkiye'de tanınan bir sanatçı haline geldi. İlk albümünün ardından 1996 yılında Gölgede Aynı isimli albümüyle pek çok ödül kazandı.

1998 yılında Detay adlı çalışmasıyla müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Mustafa Sandal bu albümle de önemli bir ticari başarı yakaladı ve "Aya Benzer" isimli parçasıyla listelerde 1 numara oturdu. Ardından Sony Music'le sözleşme imzaladı ve Araba adlı albümünü dünyanın dört bir tarafında satışa sundu. "Araba" ve "Aya Benzer" parçalarıyla yurt dışında da tanınırlığını arttırdı. 2000 yılında Akışına Bırak isimli 4. stüdyo albümünü çıkardı.

EN İYİ ERKEK SANATÇI ÖDÜLÜNÜ ALDI

2002 yılında çıkardığı Kop adlı albümüyle "En İyi Erkek Sanatçı" dalında ödül kazandı. 2003 yılında Universal Music-Polydor etiketiyle Seven adını verdiği çalışmasını yurt dışında dinleyicilere sundu ve 1 yıl sonra İste isimli albümünü Türkiye'de yayınladı. 3 yıllık bir aranın ardından Devamı Var isimli çalışmasını piyasaya sunan Mustafa Sandal 2009 yılında çıkardığı Karizma adlı albümün ardından 2011'de Gülben Ergen'le birlikte çıkardığı "Şıkır Şıkır" o yılın en çok indirilen şarkısı oldu. 2012 yılında 10. stüdyo albümü olan Organik'i çıkarttı. 2013 yazında ise Tesir Altında isimli çalışmasını piyasaya sürdü ve bu çalışma 2013 yılının en çok satan single'ı oldu.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum