Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da “çok konuşulacak” operasyon!
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Burak Tamtekin ve Gülsen Güler Ersoy, ameliyatla 80 yaşındaki Şaziye Karagöz'e sığırdan alınan kalp kapakçığı taktı. 80 yaşındaki kadın sığırdan alınan kalp kapakçığı ile sağlığına kavuştu
Kastamonu’da rahatsızlandı şifayı Karabük’te buldu
Aort damarı yırtılan Kamp Merkezi Müdürü acil sevk edildi
KEAH'ta 'başarılı' bir operasyon daha!
Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Burak Tamtekin ve ekibi başarılı bir ameliyatla bir hastayı daha sağlığına kavuşturdu.
"Çözüm yok!" denildi: “KEAH BAŞARDI”
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Kalp Damar Cerrahi Dr. Öğretim Üyesi Burak Tamtekin ve uzman ekibi başarılı bir “biyolojik aort kapak değişimi” operasyonuna imza attı
KEAH'ta bir başarılı kalp ameliyatı daha
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ileri derecede aort kapak darlığı sebebiyle başvuran 64 yaşındaki Orhan Yüce, geçirdiği başarılı kalp ameliyatı sonucu eski hayatını döndü.
Bacak Damar Tıkanıklığı Nedir?
Bir kan damarının genellikle damar sertliği ya da bir pıhtı dolayısıyla tıkanması damar tıkanıklığı olarak adlandırılır.
Bacak Damar Tıkanıklığı Nedir?
Bir kan damarının genellikle damar sertliği ya da bir pıhtı dolayısıyla tıkanması damar tıkanıklığı olarak adlandırılır.
Hayati riskle girdiği hastanede 1 gün sonra ayağa kalktı
Hem aort kapağı daraldığı ve aort damarı ise genişlediği için hayati risk ile hastaneye yatırılan vatandaş, başarılı cerrahi müdahale sayesinde 1 günde ayağa kalktı.
Çalışan kalbe by-pass
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin, Op. Dr. Burak Tamtekin liderliğindeki Kalp Damar Cerrahisi Bölümü, ilimizde ilk kez gerçekleştirilen bir operasyona daha imza attı.
KEAH Kalp Merkezi, hayat kurtarıyor
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi (KEAH) Kalp Damar Cerrahi Ünitesi ekipleri, aort kökü, aort kapağı ve aort damarı yırtılan 49 yaşındaki kadın hastayı 5 saat süren bir operasyonla sağlığına kavuşturuldu.
KEAH'tan yine bir ilk!
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (KEAH) ilk kez 78 yaşındaki hastaya kalbi durdurulmadan açık kalp ameliyatı gerçekleştirildi
Kalp Ağrısı Neden Olur? Nasıl Kalp Sağlığı Korunur? Kalp Ağrısı Nedir?
Kalp ve göğüs yerlerinde meydana gelen ağrılara genel olarak kalp ağrısı denir. Çoğunlukla kalple ilgili bir hastalığın ardından meydana gelen kalp ağrısı; kaburga incinmesi, ya da kas sorunları gibi farklı sebeplerde de meydana gelebilir.Rahatsızlığın merkezine bağlı olarak bazen uzun sürmeyen bir tedavi ile problem ortadan kalkarken bazen daha kapsamlı ve detaylı tedavilere ihtiyaç duyulur.