Arama
Arama Sonuçları
Burası Kastamonu!.. Yeni muhtar ‘kağıt bardak’tan çıktı
İnebolu ilçesinde oyların eşit olması sebebiyle muhtar adayı karton bardakta kura çekimi yapılarak belirlendi. Kurada muhtar olamayan aday, YSK'ya itirazda bulunarak kuranın kapalı kutuda yapılmasını talep etti. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda görev değişimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Dr. Enes Efendioğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Doç. Dr. Veli Ozan Çakır atandı.
İBB Meclisi'nde 85 Kastamonulu
İstanbul’da ilk etapta 32 ilçede yapılan araştırmalara göre; AK Parti’den 59 isim, CHP’den 22 Kastamonulu isim yer alırken, Yeniden Refah Partisi’nden 3 ve Zafer Partisi'nden 1 kişi olarak toplamda 85 isim yer aldı. 
‘Ağaç olmasaydı hepimiz ölmüştük’
Kastamonu'da 6 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan vatandaş, devrilen otobüsü ağacın tuttuğunu belirterek, "Ağaç olmasaydı belki şu anda bizler de yaşamıyorduk" dedi. 
Kaza yapan otobüste üç de Kastamonulu vardı
Kastamonu’da sabah saatlerinde meydana gelen otobüs kazasında 6 kişi hayatını kaybederken; 33 kişi de yaralanmıştı. Kazada yaralananların üçünün Kastamonulu olduğu öğrenildi.
Feci kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu
İstanbul’dan Sinop’un Ayancık ilçesine sefer yaptığı sırada yoldan çıkarak tarlaya devrilen yolcu otobüsündeki ölenlerin ve yaralıların kimlikleri belli oldu.
Kastamonu'da otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı
Kastamonu-Taşköprü yolunda meydana gelen otobüs kazasından ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.
Başkan Çatal, Amerika’da da unutulmadı
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, doğum günü münasebetiyle belediye personeli ve sevdikleri tarafından unutulmadı. Sürpriz kutlama, belediye personelinin hazırladığı bir etkinlikle gerçekleşti. Başkan Çatal, memnuniyetini dile getirerek duygularını şu şekilde ifade etti:
Türkiye deprem haritası güncellendi! Kastamonu kaçıncı derecede?
Yenilenmiş diri fay hattı haritası MTA tarafından paylaşıldı. Diri fay hatları ve riskli bölgelere ilişkin araştırmalar yurt genelinde gerçekleşen peş peşe depremler sonrasında sarsıntı endişesi ile yoğunlaştı. Türkiye'de 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunuyor. İşte Türkiye'de deprem riski olan iller ve ilçeler.
Türkiye birincilerinden İl Müdürü Gümüş'e ziyaret
2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Türkiye birincileri Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü ziyaret etti.
37 bin Kastamonulu Beykoz'da buluştu...
Kastamonulular Dayanışma Derneği Genel Merkezi, Beykoz Spor Ormanı’nda ‘Büyük Kastamonu Buluşması’ gerçekleştirdi.
KÜ'de Akademik Makale Yazma Eğitimi verildi
Kastamonu Üniversitesi'nde akademik personellere yönelik “Akademik Bildiri ve Makale Yazma Eğitimi” verildi.
Engelli kadının çaresizliği!
Ev sahibi evden attı, şiddet gördüğü için boşandığı kocasının evine sığınmak zorunda kaldı
Ekranların tanınan yüzü hayatını kaybetti
Müzisyen, NTV Meteoroloji Yüksek Mühendisi Gökhan Abur, 80 yaşında hayatını kaybetti. Abur, 17 Eylül Pazar günü Üsküdar Şakirin Camii'ndeki cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
DİM: BİK, mağdur eden değil, mağduriyetleri gideren olmalı”
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, genel kurul üyesi olduğu Basın İlan Kurumu’nun genel kurul toplantısında yerel medyanın son durumu ve internet medyasına geçiş süreciyle ilgili sıkıntıları dile getiren bir konuşma yaptı. Dim açıklamasında; "Az tıklama, ziyaret ve sayfa görüntülemeye daha az resmi ilan, daha fazlasına daha fazla verilerek can suyu olmaya devam edilebilir. Aksi halde yerel medyanın celladı oluruz. Biz kurum olarak mağdur eden değil mağduriyetleri ortadan kaldıran merci olmalıyız" dedi.
Dim: ‘Anadolu Basını, şehrinin hafızası, sesi ve nefesidir’
KGK Genel Başkanı Dim: “BİK, mağdur eden değil, mağduriyetleri gideren olmalı”
Erkılınç: Haber sitelerimiz 4 ayda önemli başarılar elde etti
BİK Genel Müdürü Erkılınç, Kurumun metriklerine göre ölçümlenen trafik verilerinin günlük olarak paylaşılmaya başlandığını söyledi.
Zafer Bayramı’nda ilk kez seslendirildi: İşte “100. Yıl Marşı”
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen 100. Yıl Marşı Yarışması’nda birinci seçilen eser, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda kamuoyunun beğenisine sunuldu.
TL değer kaybedince milyoner ödülü değişti
Kenan Işık, Selçuk Yöntem, Murat Yıldırım ve son olarak Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında büyük ödül değişti. İşte iddia edilen o tutar...
Kastamonu Üniversitesi’nin projesi ile pancardaki hastalıklar önlenecek
Kastamonu Üniversitesi'nin ortaklığı ile şeker pancarındaki hastalıkları araştırmak için hazırlanan proje desteklenmeye hak kazandı.
Disney’in Atatürk dizisi TV’de ücretsiz yayınlanacak iddiası
Disney+ tarafından yapılan ve bir süredir gündem olan Atatürk dizisi hakkında yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. İddiaya göre Atatürk dizisi ücretsiz olarak FOX ekranlarında yayınlanacak.
Baraj ve gölet havzalarında değerlendirme
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Taşköprü Orman Bölge Müdürlüğünde, baraj ve gölet havzalarında, geçmiş yıllarda yapılmış ve halen potansiyel çalışma yapılabilecek alanların değerlendirilmesi yapıldı.
İhsangazi’nin ‘cennet köşesi’ keşfedilmeyi bekliyor
İhsangazi ilçesi merkezine 8 kilometre uzaklıkta bulunan ve güzelliği ile görenleri mest eden şelale, ziyaretçilerini bekliyor.
Yeni MHK Başkanı belli oldu
TFF, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığına Ahmet İbanoğlu'nu getirildiğini duyurdu.
Bizim sarımsak; Gaziantep’te revaçta!
Taşköprü'de sarımsak hasadına sayılı günler kalırken; Araban sarımsağının hasadı biterken paketleme işlemi sürüyor. Sarımsak tarladan markete gelene kadar fiyatı ise 2 kattan fazla artıyor.