Arama
Arama Sonuçları
ATAUZDER Kadın Kolları’ndan yürek burkan açıklamalar
Türkiye’nin dört bir yanından Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Kadın Kolları İl Başkanları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) görev yapmış ve ailevi sebeplerle istifa etmek zorunda kalan eski uzman çavuşların aileleri, yaşadıkları çaresizliği dile getirdi.
Belediye Başkanı’ndan gece yangıyla ilgili açıklama
Belediye Başkanı, dün gece meydana gelen yangının ardından açıklama yaptı
Çoban feci şekilde can verdi
Taşköprü ilçesinde yem karma makinesine düşen Afganistan uyruklu çoban, feci şekilde hayatını kaybetti.  
Güldür Güldür ekibi Kastamonu'da
Ekranların sevilen programı Güldür Güldür ekibi Kastamonu'ya geldi.
Tuşlu telefon satışlarında sıra dışı artış!
Gelişen teknolojiyle unutulmaya yüz tutan tuşlu telefonlar, batarya süresinin uzunluğu, kullanım kolaylığı, fiyatının uygunluğu gibi nedenlerin yanı sıra sosyal medyadan uzak kalmak isteyenler tarafından yeniden tercih edilmeye başlandı.
Ev sahiplerinin yeni oyunu pes dedirtti!
Ev sahipleri kiralamada yeni boyuta geçti. Artık odalara ranza koyup kaçak pansiyonculuk yapıyorlar. 8 kişinin kaldığı odadaki bir ranzanın bedeli aylık 3.500 TL. 'Eşya kullanım bedeli' adı altında ücret alınıp çıkarken iade edilmiyor.
Şarampolde takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı
Kastamonu merkeze bağlı Akdoğan Köyü mevkiinde şarampolde takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı.
Şarampolde takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı
Taşköprü ilçesinde şarampolde takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı.
Fırsatçı ev sahiplerinden yeni oyun!
Fırsatçı ev sahipleri kira sözleşmesine tahliye taahhütnamesi ekleyerek imzalamayan kiracıya ev vermemeye başladı.
“14 Mayıs'ta Taşköprü tarih yazacak”
14 mayıs seçimlerine sayılı günler kala Kastamonu siyasetinde hareketli günler yaşanıyor.
AK Parti’nin il il milletvekili adayları
AK Parti, milletvekili listelerini YSK'ya teslim etti.
Özel İdare, Kozlu Belediye’yi ağırlıyor
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’inci Grup’ta yer alan Kastamonu İl Özel İdaresi KHS, ligin 22’inci haftasında Kozlu Belediyespor’u konuk edecek
Taşköprü yolunda feci kaza: 9 yaralı
Taşköprü ilçesinde sağlık memurunun kullandığı otomobil, orta refüjden karşı şeride geçerek başka bir araç ile çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan 9 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerince hastanelere kaldırıldı.
Kastamonu tarihinin en güzel sunumu…
Geçtiğimiz yıl yapılan çalışmalar neticesinde yenilenen Kastamonu Kent Tarihi Müzesi, yeni yüzüyle 1 yıllık süre içerisinde 8 bin 797 ziyaretçi ağırladı.
TÜSEB Başkanı Akdoğan’dan KÜ’ye ziyaret…
Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan, Kastamonu Üniversitesi’ni (KÜ) ziyaret etti.
Pınar Şen ile 1 yıl daha
Türkiye Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele eden ve yeni sezon öncesinde üst ligde takım sayısında eksilme olması durumunda Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan davet bekleyen İstiklal Yolu GSK, transfer çalışmalarına devam ediyor. İstiklal Yolu GSK, son olarak Pınar Şen ile yeniden anlaşma sağladı.
Tatile geldiler, sarımsak hasadı yaptılar
Tatile gelen öğretmen çift, tatil için geldikleri Taşköprü ilçesinde tarlaya girerek, çiftçilere sarımsak hasadında yardım etti.
Yüreğimiz yanıyor
Eren Abluka-18 Operasyonu'nda teröristlerle yaşanan silahlı çatışmada yaralanan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç ve Jandarma Uzman Çavuş Turgut İçen, sevk edildikleri hastanede şehit oldu.
Mutfakta ölü bulundu
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde 66 yaşındaki Kemal Akdoğan evinde ölü bulundu.
Akdoğan'da silahlı kavga; 3 yaralı
Kastamonu’da komşu iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.
27 köy, 'süt tesisi'ne kavuştu
Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi Kapsamında Kastamonu'da Yeni Süt Toplama Merkezi Yapımı ve Modernizasyonu projesi tamamlandı. Bu projeyle birlikte köylere kurulan süt toplama merkezleri aracılığıyla köylünün ürettiği sütler işlenerek pazarlanacak. Projenin toplam maliyeti 3 milyon 216 bin TL olurken, 1 milyon 893 bin TL'si devlet tarafından karşılandı.
“Memleketimiz için çalışmaya gayret göstermeye devam”
Akdoğan Köyü Muhtarı Satı Aynacıoğlu ev sahipliğinde Vali Avni Çakır’ın katılımıyla Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kastamonu Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği bölge toplantısı gerçekleştirildi.
“Halkımızın bir saat daha tahammülü kalmadı”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantısı, Kastamonu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Hasan Baltacı ile İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in katılımıyla, CHP İl Başkanlığı Mehmet Sezer Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak; “Kendi saraylarının ışıkları sönmesin diye tüm ülkeyi karanlığa gömen bu zalim yönetimi artık halkımızı bırakın bir gün daha, bir saat daha sırtında taşımaya tahammülü yoktur, kalmamıştır. Bu şehrin sorunlarını da çözüm yollarını da biliyoruz. Cumhuriyetimizi 2’nci yüzyılında hem ülkemizde hem şehrimizde vatandaşlarımızın özlemini duyduğu hakkı hukuku ve adaleti önceleyen yönetim anlayışıyla buluşturacağız” dedi.
Mahmut Bey Camii UNESCO'ya aday gösterilecek
2018 yılında Dünya Mirası Geçici Listesine dahil edilen Merkeze bağlı Kasaba Köyü Mahmutbey Camisi'nin Kültür ve Turizm Bakanlığınca UNESCO Dünya Mirası Listesine aday gösterilmesi kapsamında odak grup toplantısı düzenlendi