Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu!
31 Mart Mahalli İdare Seçimlerinde Kastamonu Belediye Başkanı seçilen Hasan Baltacı’nın yardımcıları belli oldu.
Başkan Baltacı'nın Önceliği: Şehir İçi Ulaşımın İyileştirilmesi
Göreve başlamasının ardından ilk olarak şehir içi ulaşım problemini gündemine alan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, "Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar başta olmak üzere seçim öncesi üzerinde durduğumuz konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceğiz” dedi.
‘Kastamonu bize uğurlu geldi’
11 kez Avrupa şampiyonu olan Milli Güreşçi Taha Akgül, olimpiyatlara Kastamonu’da hazırlanıyor
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
O ilçeye Diyaliz Merkezi yapılıyor! İhale tamam
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Pınarbaşı ilçesini ziyaret ederek sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ilçede planlanan Diyaliz Merkezi'nin ihalesinin yapıldığı ve yapım aşamasına gelindiği kaydedildi.
KSK evinde devirdi; rakipler korktu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ‘puan fırsatı’ olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırladı. Temsilcimiz, evinde Sarıyerspor’u 1-0 mağlup ederek 58 puanla Grup’un ikinci sırasında yerini aldı.
İşte Kastamonu CHP’de tam liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi. Adaylığı için başvuru yapılan siyasi parti ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, 3 Mart Pazar günü (bugün) il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi.
Taşköprü, Türkiye’de “TEK” olarak kayıtlara geçti
Taşköprü Belediye Başkanlığı, prim ödemelerini zamanında ve eksiksiz bir şekilde gerçekleştiren 81 İl de tek belediye olarak kayıtlara geçti.
İBB Meclisi'nde 85 Kastamonulu
İstanbul’da ilk etapta 32 ilçede yapılan araştırmalara göre; AK Parti’den 59 isim, CHP’den 22 Kastamonulu isim yer alırken, Yeniden Refah Partisi’nden 3 ve Zafer Partisi'nden 1 kişi olarak toplamda 85 isim yer aldı. 
Kastamonu CHP’de tam liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi.
Kastamonu ilk STK'sı, Genel Kurulu'nu yaptı!
Kastamonu'da 1963 yılında kurularak Kastamonu'nun ilk STK'sı olarak kayıtlara geçen Tosya Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği, Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Dernek Başkanlığına yeniden mevcut başkan Ali Osman Tekin seçildi.
Kastamonulu Kaptan önceden söylemiş!
Marmara Denizi’nde batan geminin Kastamonulu Kaptanı Hasan Mehmet Uyanık’ın oğlu Abdullah Uyanık’a ‘batacak bu gemi’ dediği öğrenildi.
İstiklal Yolu Milli Park Şefliği'ne ilk personel atanacak
Merkezi İnebolu’da bulunan ancak personel ataması yapılmadığı için faaliyete geçmeyen İstiklal Yolu Tarihi Milli Parkı Şefliği’ne 3 personel alımı yapılacak
Taşköprü’ye müjde!
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal'dan sevindiren haber geldi. Uzun zamandır beklenen içme suyu arıtma tesisi tamamlandı ve açılış için gün saymaya başladı.
Kastamonulu gazi, hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Araç ilçesinde; 92 yaşındaki Gazi Abdullah Sağlam, son yolculuğuna uğurlandı…
MHP’nin Daday adayı belli oldu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı. Buna göre Kastamonu Daday Belediye Başkan adayı Necmettin Pirci oldu.
‘Bitmeyen cami’ için Diyanet ile istişare
Diyanet yetkililerinin üniversiteye ziyaretinde, devam eden Üniversite Camii inşaatıyla ilgili görüş alışverişi yapıldı. Projenin mevcut durumu ve devam eden inşaat ile ilgili öneriler ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu.
Kastamonulu iş insanı kaza geçirdi: Hemşehrileri yalnız bırakmadı
T.C Halkbankası Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Yalçın Madenci’ye esnaf teşkilatlarından teşekkür ve geçmiş olsun ziyareti düzenlendi
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Belediye Başkanı’ndan gece yangıyla ilgili açıklama
Belediye Başkanı, dün gece meydana gelen yangının ardından açıklama yaptı
Hayatını kaybeden imama son görev
Kastamonu'da yakalandığı hastalık sebebiyle hayatını kaybeden köy imamı Mehmet Semerci, son yolculuğuna uğurlandı.
Kastamonulu gençler üretiyor!
Kastamonu Fen Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Abdullah Ünal, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü ziyaret etti.  Ünal, TÜBİTAK kapsamında hazırlamış olduğu 'Yenilenebilir Enerji' temalı projesi hakkında İl Müdürü Gümüş'e bilgi verdi.
Kastamonulu gençler üretiyor!
Kastamonu Fen Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Abdullah Ünal, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü ziyaret etti.  Ünal, TÜBİTAK kapsamında hazırlamış olduğu 'Yenilenebilir Enerji' temalı projesi hakkında İl Müdürü Gümüş'e bilgi verdi.
Bağcılar’da ‘Hz Pir’ esintisi
Kastamonu’nun evliyalarından olan Şeyh Şaban-ı Veli Hazretleri Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği bir etkinlikle hem anıldı hem de davetlilere anlatıldı.
İkinci lig böyle maç görmedi: ‘LİDER KASTAMONUSPOR’
TFF 2.lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, Lider Amedspor’u; deplasmanda 30 bin taraftarın önünde 'GÖSTERE GÖSTERE' mağlup ederek LİDERLİK koltuğuna oturdu.
Kastamonu'daki ayılar, zıvanadan çıktı
Kastamonu’da yerleşim yerlerine kadar inen ayılar bir evin bahçesinde bulunan kovanları parçaladı. Ayının saldırısı sonucu 40 kovan zarar görürken, binlerce bal arısı da telef oldu.
Kastamonu taraftarına stat yetmedi!
GMG Kastamonuspor'a yoğun ilgi...
Gezerken öğrenmeye devam
Şehit Burak Kapucuoğlu Ortaokulu öğrencileri, gezerek kentin tarihi ve kültürünü öğrenmeye devam ediyor.