Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Şeker Fabrikası'na sağlam alım!
Kastamonulu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Şeker Fabrikası personel alımını duyurdu.
Kastamonu Şeker Fabrikası’nda son iki gün!
Türkiye Şeker Fabrikalarına kadrolu memur alımları kapsamında yeni 214 kadro için süreç devam ediyor. Bu haberimizde Kastamonu’daki alımları ve KPSS 2023/2 tercih başvurularını bulabilirsiniz. Detaylar haberimizde…
Kastamonu Şeker’de pancar alım kampanyası başladı
Kastamonu Şeker Fabrikasında şeker alım kampanyası, düzenlenen törenle başladı.
Kastamonu Şeker Fabrikasına pancar yağmuru! Kampanya erken bitti
2023/2024 Kampanyasında üretilecek olan yeni dönem melasın, üretimin çok üzerinde talep gelmesiyle kampanya sonlandırıldı.
Türkşeker 613 işçi alacak
Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere çeşitli branşlarda toplam 613 geçici işçi alımı gerçekleştirilecek.
Kastamonu Şeker Fabrikası’na alınacak işçilerin listesi yayınlandı…
Türkiye Şeker Bünyesi’nde 1000, Kastamonu Şeker Fabrikası’nda ise 101 işçinin istihdam edileceği personel alım ilanının sonuçları açıklandı.
4 ayda 11 kez zamlandı! 1 Eylül'de yine...
KDV hariç 24 TL'den sattığı şekerin toptan fiyatını 25 TL'ye çıkaran Türkşeker, 1 Eylül itibariyle de fiyatı 27 TL'ye yükseltecek.
Çaya bir zam daha: Üç ayda yüzde 63’lük artış
Çaykur, çay fiyatlarına yüzde 4,5 oranında yeni bir zam daha yaptı. Böylece son 3 ayda çaya üçüncü kez zam gelmiş oldu. Üç aydaki artış yüzde 63 olarak belirlendi.
Kastamonu Üniversitesi’nin projesi ile pancardaki hastalıklar önlenecek
Kastamonu Üniversitesi'nin ortaklığı ile şeker pancarındaki hastalıkları araştırmak için hazırlanan proje desteklenmeye hak kazandı.
TÜRKŞEKER'in yeni kotası belirlendi
2023/2024 Pazarlama Yılı ülke toplam şeker kotası 2 milyon 910 bin ton olarak belirlendi.
Türkşeker, Şeker Fabrikalarına 1000 işçi alacak
Türkşeker, Şeker Fabrikalarına 1000 işçinin alınacağını açıkladı. İŞKUR aracılığıyla yapılacak olan alımlarda Ağrı, Ankara,Burdur, Elazığ, Erciş, Ereğli, Eskişehir, Ilgın, Kars, Kastamonu, Malatya, Susurluk, Uşak ve Yozgat'ta bulunan şeker fabrikalarına alım yapılacak.
Yozgat Şeker Fabrikası 69 personel alıyor
Türk Şeker tarafından Yozgat Şeker Fabrikasına 69 personel alınacağı açıklandı. İŞKUR üzerinden yapılacak alımlarda; Yozgat Şeker Fabrikası alımına başvurmak için ne yapmak gerekli?
Şekere yüzde 8 zam geldi
Gündemden düşmeyen gıda fiyatlarıyla ilgili bir zam haberi daha geldi. Türkşeker, şeker fiyatlarına yüzde 8 oranında zam yapıldığını duyurdu.
Türkiye'de bir ilk
Kastamonu Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi akademisyenleri ile Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. (TÜRKŞEKER) işbirliğinde yapılan araştırma ile Türkiye'de bir ilke imza atarak, hastalıklara dayanıklı şeker pancarı geliştirdi.
“6,5 milyon ton pancar üretimi bekliyoruz”
Şeker pancarı 60’ncı alım kampanyası, Kastamonu Şeker Fabrikası’nda düzenlenen törenle başladı. Şeker Fabrikaları Genel Müdür Yardımcısı Şahin Arat, burada yaptığı konuşmasında 2022 yılı içerisinde 6 milyon 500 ton pancar üretilmesini beklediklerini söyledi.
Türkşeker, 130 sürekli işçi alacak
Türkşeker, taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 130 sürekli işçi alacağını duyurdu.
Şekere bir zam daha
Şekere zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Türkşeker, 27 Haziran itibariyle bazı discount marketler ve Tarım Kredi için 390 TL'den verdiği 50 kilogramlık kristal şekerin fabrika satış fiyatına yüzde 67 zam yaparak 650 TL'ye çıkardı. Türkşeker, diğer müşterileri için ise yine 50 kilogramlık şeker çuval fiyatını 500 TL'den 750 TL'ye yükselterek yüzde 36,4 zam yaptı..
“Önümüzde yoğun bir çalışma dönemi var”
AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı’nda İl Genel Meclisi Grup toplantısı gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen İGM Grup Toplantısına AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, İl Başkanı Doğan Ünlü, İGM Başkanı Güray Parçal, AK Parti İGM üyeleri katıldı.
Şeker krizi, helvanın tadını kaçırdı
Gıda sanayisinin temel hammaddelerinden olan şekerde, hem tedarik hem de fiyat krizi çıktı.
"Türkiye bir şeker krizi yaşıyor"
CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 2022 yılı bütçesi görüşmelerinde şeker satışlarının durdurulmasını gündeme getirdi
“Satışların durdurulmasının amacı nedir?
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Kastamonu Şeker Fabrikası'nda ve birçok fabrikada piyasaya şeker satışının durdurulduğunu iddia ederek, konuyla ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) soru önergesi verdi